2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Xen傳說 戰士 加點問題
go

戰士 加點問題 [複製鏈接]

想問下 戰士 全力 小敏 到了後期會唔會好屎??

原帖由 61344080 於 10-2-2 12:08 AM 發表

現在是台版初期...只公測了4-5日.你又想知道後期係點?
等到2-3個月之後至問啦.

原帖由 61344080 於 10-2-2 12:08 AM 發表

呢個好緊要 0.0...
你上網查下,,,其實 ..D 職業 ,,通常都全力  全敏 全智 好死板 ,,, 肯定D答你一樣 ,, 越級打怪 ,, 命中會比較重要D ~ 如果 你人物50級  打怪45級 ,,你全力 ,, 都唔會成日MISS
但係如果你人物50級  越級打怪 ,, 會MISS 比較多 ,,,
但係我唔清楚D 高LV 戰士係點升 ,,, 不過建議如果會越級打怪既 ,,+番D敏會好D ,, 所以 ((初期盜賊 , 弓手會比較好D  全敏越級打都冇所謂~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:03 AM , Processed in 0.035088 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存