2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 90副戰術.......
返回列表 發新帖 回覆
go

[任務] 90副戰術....... [複製鏈接]

第1個機關 1個火法頂住 用地焰可全清
之後到第2個機關  用最弱的3個頂住後面
第1機關的火法可上返黎
不停令第1機關的增緩兵飽和先 打爆第2個機關
見圖...

之後用5個人一直推到最後
引王落黎用冰封佢 找其中1個玩家用加速術推上去
約花2~3回即可突破
見圖...

約20-25分中 即可解
最近一次的時間

next 70副的戰術之 伏兵突破戰術......

未食過貓肉煲

疑~   圖中的年青人  留晒蚊飯  

我以前戰術 其實差唔多~
但最近換左隊員...  打 90副的技巧隨之有改變 !

1.)  先攻陷 第一隻船 , (記得打爆個箭塔)。
2.) 上橋後 , 首先用幾隻寵擋住橋頭 , 唔好比d怪上橋~
主角們就通上橋 , 打犀牛人 , 打法師 ,  打箭塔....
一直到犀牛 , 法師  都越來越少....後邊海怪 就會越來越多~

3.) 呢個時候...  前邊的主角群組就上前去打機關 ,
後邊閘路的 3隻寵之中 , 留一隻最高防 , 血最多的... 開始一個擋十個~
其他的寵 上去同主隊會合~
由於d海怪有目標... 會專攻留下來的寵而唔會追過橋~
於是~  第一隻船連結第2隻船的橋上....就會人山人海地 圍剿被留下的那隻寵 !
(這寵最好能有 500up的防 , 以及 1500up 的 hp...咁就可以唔駛點理佢~)

4.) 主隊就可以一直向前打....打到最後一個機關  開啟後~
開橋後第一步 應該差唔多可以跑到橋中間,
呢個時候用一次加速...  然後下一回合就衝上去 , 搶個靚位頂住個橋頭 !
(如果唔搶橋頭的出口位置 , 係有可能會被 boss 塞住出口的)

5.) 搶到橋頭 , 有加速的火系可以選擇衝入紅區 , 或是聯合主隊一齊打 boss
就咁樣~   都係  2x回合就可以過關~
由於唔再用[閘路式]的打法...  已經唔需要打 30min咁耐
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:34 PM , Processed in 0.026236 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存