2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 421日的感情~
返回列表 發新帖 回覆
go

421日的感情~ [複製鏈接]

我同我女友係1月31號分手
我同佢都係話覺得辛苦.....佢話我太緊佢..令佢覺得好辛苦..我就話佢都吾知邊句真邊句假...我又話好辛苦...
我同佢都有缺點....
佢成日話我成日問佢個個邊個個又係邊個
佢講完話係小學朋友同埋係自己朋友
我女朋友成日都好似點我做野咁..我做左好多好多野..我覺得好似我做依D野係老馮咁..佢又吾會主動搵我又吾關心我
基本上無咩係未做過..佢講過既野大部份都做哂...佢想/吾想既野我都會用盡辦法解決...例如佢行過見到一樣野
佢無講過話要..但我知佢想要...我就買左送比佢....有時都會睇情況而買.....基本上我覺得自己好好<----如不喜歡..物插"
有一次,,,佢同我講去同校同學男仔屋企...
我係咁問佢又吾講....我話佢邊會有男朋友比自己女朋友去男仔屋企??
佢就答因為想問一個吾色既男仔...問我心裹面諗咩..先會搵佢傾計..之後我都有理解佢咁點解咁做
有一次佢會話約左同校同學男仔黎食野...我又問佢點解吾講比我知邊個..我話點解又介紹比我色
又話自己朋友吾想比你色.....
佢話我d野就係..話我城日問佢野....問完一次又一次...講左邊個就係邊個啦又要問...同埋佢話佢自己冇私人空間...
令佢好辛苦...
到1月31日個晚...佢同我講不如我地分開一排...佢話吾想再係咁..好辛苦...
佢話比個無限假佢冷靜下...吾想再係咁....佢又話叫我係依個假期搵一個女朋友
理解一下女仔諗咩.....佢話我地做番朋友....我話我地有冇機會一起??
佢答吾知.....之後我問佢你重有冇愛我...佢話大部份....
2月1日佢好似放低左....個樣無咩吾開心咁....
到依家我都覺得好傷心....都吾知點好.....我問佢話如果過一排追你會接受嗎...佢話吾知嫁喎依樣野....
心裹面好煩惱....好亂...各位可以比些意見我嗎??.....

唔好比佢曬你時間喇!!依d野我見得多....你自己諗諗喇!  如果你同佢一起辛苦的話..請不要一起了
因為中意一個人係想同佢開心!

根本就有第2個先咁講,,你信就你白痴..
記住變左心既女仔係好絕情的, 所以男仔要做到比女仔更絕

唔好留戀啦.. 搵另一個吧"
與其一齊係辛苦的. 何不痛快咁忘記?
有一句咁老土的野:"何必為一棵樹而放棄成個森林呢?"

哥日係我生日

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

我諗個女仔仲細吧, 而且佢根本不愛你, 最多只能講佢鍾意你,
佢只係對你有好感, 甚至對其他人也會有對你一樣的好感,
或者佢根本唔想有一個固定的男朋友, 因為怕人管吧
佢覺得同你一齊 就變成固定, 什麼事都要同你報導,
所以才決定離開你的..

當佢失去過你...之後佢就會知道你比其他人都更好...

佢有野唔肯同你講..已經唔當你係佢既親人

重新振作起來,不要為了這件事而放棄整個人生。

基本上
你們在一起的時侯
已經不應該用秤來衡量誰付出比較多
這樣只會讓你們覺得.....為什麼我要付出比他多

她說她想要一個無限期的冷靜期
這已經表明了她已給這段愛情一個死亡期
她只是不想你這麼傷心
想讓你好過一點

由佢話上男仔屋企個一刻...
已係問題所在...分得手

我们的斗争只可能有两种结果:要么敌人踏着我们的尸体过去,要么我们踏着敌人的尸体过去!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:04 PM , Processed in 0.045393 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存