2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 真正的神槍手---5萬傷完場, 彈無虛發
樓主: 有祐
go

[游俠] 真正的神槍手---5萬傷完場, 彈無虛發 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 風雨霜雪 於 10-2-6 03:03 PM 發表
冇記錯ge話~at8000血,ob9000血,

事實上識拆塔,肯入建石,雙手戰1分鐘左右就ko一座at,一分鐘多啲ko一座ob~
我諗收得水嚟出巨人,跳到去at陣,都差唔多用左1分鐘了~

咁戰場上既at靠你既10分鐘了!!!

一開波就見到佢破左冰啦,又唔係比人暈左
咁樣有咩勁,暈左就話ja

原帖由 試插 於 10-2-6 06:15 PM 發表

如果有10隻騎....咁條戰線都88
at真係無聊先拆.....同埋你拆at真係不如去偷ob
冇人叫你沖去人地at同人地打

都話lo...打緊主線,點會無啦啦走呢,除非係死左重生既姐

唔通人地起左at陣就唔去?咁庫水呢d場,中間比人at化晒係咪完全唔打等完場?敵我雙方既at陣通常都會係主線起,比人起左先,又無巨人,人地又多騎,又壓緊埋去人地度,除非前少少或者附近有ob姐,唔係既話留係度打at根本唔係問題lo

或者你未遇過呢個情況,就係越過左敵方at陣之後開戰,之後比人壓返埋離,激戰完你得返好少血,而你又食左個地火,如果狂食即回藥既話d消會用得好快,如果剩食藥水既話,就連at都可以磨死你,係呢個時候你就會好想有人爆左個at陣佢...

原帖由 rexysyung 於 10-2-6 06:19 PM 發表

巨人ge好處係遠
用途唔同

無錯.巨人爆塔應該係敵我雙方係at陣中交戰緊個陣有用,因為交戰緊既話戰士就唔會去爆at,只會打人/爆ob,如果已經越過敵方at陣,咁雙戰大劍幫手爆塔都未嘗不可

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫月劍 於 10-2-6 08:29 PM 發表

都話lo...打緊主線,點會無啦啦走呢,除非係死左重生既姐

唔通人地起左at陣就唔去?咁庫水呢d場,中間比人at化晒係咪完全唔打等完場?敵我雙方既at陣通常都會係主線起,比人起左先,又無巨人,人地又多騎,又壓緊埋去人地 ...

打緊主線就唔走?主線迷..........
同埋冇人叫你企係at陣中間同人打
係at陣中間.係中間係中間

有d問題想問
阻阻大家~睇返岩岩段片
我發現入面既玩家
個個都好似冇團
依個係咩服!_!?

原帖由 試插 於 10-2-6 08:44 PM 發表

打緊主線就唔走?主線迷..........
同埋冇人叫你企係at陣中間同人打
係at陣中間.係中間係中間

= =你有無腦架=.=正常人打緊一邊點會無啦啦走開呢?其他路有金汁?

我話越過at陣之後,再被人壓返過離,點都要經at陣退架啦,我講緊呢個時候會比at陣磨死lo,係越過與及撒退, 交戰中既戰士邊得閒爆at,呢個時候巨人就有用啦。

同埋你話_冇人叫你沖去人地at同人地打_ 我一直都係話越過at陣之後雙戰大劍應該爆at問題,我幾時講過係at陣同人打呢? 仲有就係,好似庫水呢種場,at陣係幾咁大,好多時候都會係at陣中間開戰,呢d野避唔到,係at陣開緊戰既時候就需要巨人幫手啦,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫月劍 於 10-2-6 10:11 PM 發表

= =你有無腦架=.=正常人打緊一邊點會無啦啦走開呢?其他路有金汁?

我話越過at陣之後,再被人壓返過離,點都要經at陣退架啦,我講緊呢個時候會比at陣磨死lo,係越過與及撒退, 交戰中既戰士邊得閒爆at,呢個時候巨人就 ...

你就無腦..........剩係識向主城前進~_~
姐係經過at陣會比人扣1千血?

原帖由 試插 於 10-2-6 10:13 PM 發表

你就無腦..........剩係識向主城前進~_~
姐係經過at陣會比人扣1千血?

=.=你睇返上邊d野先啦你= =我話...越過at陣之後,比人打到要撤退,途中要經過岩岩個at陣,係呢個時候,因為岩岩激戰完,前線戰士都剩返唔多血(否則都唔洗退啦),仲可能食左幾個地火咁,仲有d刀遊都可能就死咁,咁經過at陣個陣,咪好易比佢磨死lo.仲有d無痛克既玩家,想小跳撒退,又經常比at射到訓底,咁咪比人追到lo.

仲有,你真係好廢話= =唔推向敵主城,點爆沿路d ob呢?堆向人地主城,唔代表要壓人地城,鐘意掃一掃敵城志在爆ob 唔得咩? 難道你有新玩法?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫月劍 於 10-2-6 10:23 PM 發表

=.=你睇返上邊d野先啦你= =我話...越過at陣之後,比人打到要撤退,途中要經過岩岩個at陣,係呢個時候,因為岩岩激戰完,前線戰士都剩返唔多血(否則都唔洗退啦),仲可能食左幾個地火咁,仲有d刀遊都可能就死咁,咁經過at陣個 ...

越過at陣咪最多射一兩野.........打到冇晒血先退.......跟本就是一個on9既問題....一feel到唔夠打就應該退一下先啦...到冇血果陣先退?死晒啦........
點解要向據點進發?
姐係左邊or右邊 or上路or下路 會冇ob?你識唔識轉線??
就講霍克啦......全部人都係壓向中間..........中間仲有at陣.....都係要同人係at陣打.......串過左at就有一支ob.....係據點前面.......你係據點前面打ob......d人死左就復活.....即沖埋黎.......你會夠人打?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 試插 於 10-2-6 11:11 PM 發表

越過at陣咪最多射一兩野.........打到冇晒血先退.......跟本就是一個on9既問題....一feel到唔夠打就應該退一下先啦...到冇血果陣先退?死晒啦........
點解要向據點進發?
姐係左邊or右邊 or上路or下路 會冇ob?你 ...

你呢D咪叫淆囉=)

原帖由 試插 於 10-2-6 11:11 PM 發表

點解要向據點進發?
姐係左邊or右邊 or上路or下路 會冇ob?你 ...

我真係唔想話你傻仔 ==

一feel到唔夠打就走,無疑令自己更安全,咁已軍呢?有人未退,有人退緊比人冰左,有人被追擊,唔通唔救佢?玩得戰士,就要勇字擺心口,咁先比到自己友一份安全感,比到自己一份刺激!唔講戰士,就算其他職,都唔可以一見唔對路就只顧自己架ma,呢隻game玩咩你認真諗諗先啦

唔向敵城進發?去邊度?擴建係由主城出發向人地主城方向擴既,咁敵人都一樣,咁ob自然會出現係已城到敵城既路上啦,正如庫水艾老咁,你唔壓邊有ob你爆?其他路係有ob,但何解要打緊呢條線,又無啦啦轉去其他線打呢?屎忽太痕無手r?

仲有係,推向主城,掃主城,如壓城,唔同野離,唔好混為一談

十週年勳章(賀詞)

講真 c團走真係一齊走

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫月劍 於 10-2-6 11:38 PM 發表

我真係唔想話你傻仔 ==

一feel到唔夠打就走,無疑令自己更安全,咁已軍呢?有人未退,有人退緊比人冰左,有人被追擊,唔通唔救佢?玩得戰士,就要勇字擺心口,咁先比到自己友一份安全感,比到自己一份刺激!唔講戰士,就算 ...

咁係d人唔識退...姐係人地唔識退..你就要陪埋死?醒少少......一知唔夠打就好閃啦拉大隊..冇人叫你自已走......傻仔呢兩個字就送返比你先
玩戰士呢.......我都幾勇既=)
同埋如果係壓城呢.......我ob都唔拆....講緊sm場..      到講依家d團戰......有sm場既咩?壓城人地一復活自已友又死.......好易死一堆.......一係就退 一係就轉去打ob.......聰明仔......你打咩團戰嫁

你慢慢人手拆at啦咁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
不過你自已用人手拆at就好......唔好教人用人手拆at都唔嘗試下去偷ob

原帖由 新手= 於 7/2/2010 00:28 發表
講真 c團走真係一齊走

人地有用vent
當然會一齊走

原帖由 試插 於 10-2-7 12:56 AM 發表

咁係d人唔識退...姐係人地唔識退..你就要陪埋死?醒少少......一知唔夠打就好閃啦拉大隊..冇人叫你自已走......傻仔呢兩個字就送返比你先
玩戰士呢.......我都幾勇既=)
同埋如果係壓城呢.......我ob都唔拆....講 ...

街場既人好多時都唔識退,有人叫退都未必聽,但撒退既時候,唔通真係拍下囉友就走人咩...人地唔識追擊你架?已方實有1,2件比人冰左係度,唔通真係唔理佢?我就唔會lo...就算d人係唔合作,叫退個陣唔退,我都唔會就咁唔理佢lo,救到我實救,不過就預左比人磨多百幾2百血,

同埋呢,我從來無講過要壓城,我一直係話堆緊埋人地城,爆沿路既敵方建築物,之後掃一掃人地城就行其他繼續去爆,你分唔分到咩叫壓同掃?壓係留係人地城,唔走,掃係經過...

你根本未搞清楚我講咩,我從來無話要壓人城,係掃沿路ob同at,仲要at係睇情況掃,有巨人在場既話多數唔會去理.繼續搵ob爆,但而家d街場,多數係無人出騎,咁點出巨人?團戰呢,我一早講左團戰應無可能唔夠騎,係你話有可能,咁既然唔夠騎,姐係出唔到巨人,咁雙戰大劍自然要充當埋巨人既角色啦。叫隻唔識隱身既戰士去偷ob?同送死無分別,除非係一隊爆塔隊,所以我話係睇情況,唔一定係場場見到at都會走去爆,

佢都唔係槍槍都中既~彈無虛發

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫月劍 於 10-2-7 02:27 AM 發表

街場既人好多時都唔識退,有人叫退都未必聽,但撒退既時候,唔通真係拍下囉友就走人咩...人地唔識追擊你架?已方實有1,2件比人冰左係度,唔通真係唔理佢?我就唔會lo...就算d人係唔合作,叫退個陣唔退,我都唔會就咁唔理佢 ...

咁你慢慢打街場啦=)

你壓到埋人地城附近...人地一復活就多人過你地....點解.....因為你地實有人死 實有人跟唔切........咁樣越打越少一定收晒皮......

認真的說
街場同團戰好大分別-3-
團戰d野唔好拎黎同街場比
人地有可能無打過團戰

原帖由 試插 於 10-2-7 11:02 AM 發表

咁你慢慢打街場啦=)

你壓到埋人地城附近...人地一復活就多人過你地....點解.....因為你地實有人死 實有人跟唔切........咁樣越打越少一定收晒皮......

我諗我終於發現到係咩問題,可能你打開既係複雜地形既圖,我打開庫水艾老呢d圖,如果你話係溫古呢d,的確應該向下路/上路偷,唔洗專玩主線

但我玩開庫水艾老(左右路),唔堆就搵唔到敵方ob爆.而且一定要經人地at陣.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 12:14 AM , Processed in 0.060859 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存