2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 請問點開遊戲入面ac??
go

請問點開遊戲入面ac?? [複製鏈接]

我開左官網gc會員個ac後..之後係咪要開遊戲ac??但個網話未開放..請問我應該點好=]?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 二心中 於 10-2-6 10:43 PM 發表
我開左官網gc會員個ac後..之後係咪要開遊戲ac??但個網話未開放..請問我應該點好=]?

你係以下網址會看到遊戲註冊的
https://www.gamecyber.com.hk/

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-2-6 11:05 PM 發表

你係以下網址會看到遊戲註冊的
https://www.gamecyber.com.hk/

我入到去整一個新角色..但係選好左樣,發型..服裝後按了人物創造沒反應..是不是有什麼問題??

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 二心中 於 10-2-6 11:33 PM 發表

我入到去整一個新角色..但係選好左樣,發型..服裝後按了人物創造沒反應..是不是有什麼問題??

看到你的問題後 我也去開設新人物 但正常 沒你這問題出現
留意:設定太耐會斷線 所以設不到人物
       人物名字不可中英合併
       留意有沒有系統信息說以有人用了名稱

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-2-7 08:42 AM 發表

看到你的問題後 我也去開設新人物 但正常 沒你這問題出現
留意:設定太耐會斷線 所以設不到人物
       人物名字不可中英合併
       留意有沒有系統信息說以有人用了名稱

OK喇=] 唔該
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:39 PM , Processed in 0.025628 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存