2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

弓手問題 [複製鏈接]

我見到d 人一下射幾箭出黎我想問下有咩弓可以做到呢??

同埋我岩岩整左把能量獵弓 佢可唔可以射幾箭呢??? thx all

唔儲氣禁一野就有分散.....(唔肯定....但係mhp係咁.....)
再唔係就係 連射LV x

唔係太清楚你問邊種    橫向散叫擴散     上下散叫 連射   冇記錯  把野有連射LV2(另外冇屬性既弓遠比屬性弓低得離譜)

1支箭既多數係貫通,幾實用=]

原帖由 dsonyu 於 10-2-11 08:25 PM 發表
我見到d 人一下射幾箭出黎我想問下有咩弓可以做到呢??

同埋我岩岩整左把能量獵弓 佢可唔可以射幾箭呢??? thx all

其實最主要~係先睇李打咩魔物~同點樣玩法~而再去決定用咩弓玩的

主流玩呢兩種最多:
LV4連射弓~火事弓先控區鎖頭~搭配強擊瓶加儲力~連射LV4高攻弓或剛弓武玩(有一鎖失衡的效率)或 玩鎖尾又得.

LV4貫通弓~多數玩部位破壞用.                    如: 大鉗水弓III 攻擊力180 水120 擴3/擴3/貫3/連4 強/毒/麻/睡 ○○-
  下位弓這把水弓比較推介因為HR100可以再上升 大鉗水弓Ⅶ  攻擊力300   水270   擴3/擴3/貫4/連4   強/毒/麻/睡 ○○-
   HR100剛種老山龍,有1人用呢把弓玩一樣冇問題,用狼+2裝備~全部位破壞加刹都可以做得到.

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:46 PM , Processed in 0.034891 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存