2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 埃索度王國 FEZ問題~急急急"
go

FEZ問題~急急急" [複製鏈接]

FEZ問題~急急急"
halo~!
我有玩fez
係個新手"
新手教學任去到16lv就停左...
之後佢送我出去首都...
個到有冇任接?
如果有...係邊到接?
如果冇...係唔係得打國戰同打怪先可以升lv?
仲有...
稱號係咩黎?(我e+個稱號係騎士)
名上面個幾粒星星係咩黎ga?我e+得一粒..但係我見一地可以有成4-5粒..
仲有仲有..
點解d人可以係講野個到打d黃色ge字出黎ge?
最後一個問題...
可唔可以講一d FEZ ge術語比我聽?
+我msn"
kenno2411@hotmail.com

做完新手任之後 其他任可以唔做 因為做黎都無用 合野血既就例外
16lv之後你可以去打國戰 不過唔好上前線住 因為柿終低lv 比較低防同攻 而且唔係好識玩 好易死
先可以做一做水工 姐係去粒水晶到坐低收集水晶再比人 一係出召 好似騎個d  唔建議新手擴建,姐係起野 因為起錯野可能會搞到輸/比人話 比人踢出戰場  
最好搵個會教人既團入 再係團入面問人

稱號就只係稱號 一個名黎=o= 當你做到某d野就會比個稱號你
而星星就關你個總積分事 出召 做水工都係個唔錯既方法

術語個d慢慢理解啦=o=" ob姐係 方x塔 at姐係會打人個d塔 擴工姐係起野個d人
另外按ctrl可以轉講野既字色 有唔同作用

十週年勳章(賀詞)

玩得耐就識嫁喇依D野- -
最好入團等人慢慢教你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:47 PM , Processed in 0.030483 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存