2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 急急急................ ☆新手一問☆
go

急急急................ ☆新手一問☆ [複製鏈接]

大家好~我係岩岩先開始玩夢幻古龍既...
由於係新手 所以對夢古d野唔係咁熟&清楚
我以下有幾條問題 希望大大能幫忙解答

1.點先有銀兩?
2.點先有元寶?
3.銀票有咩用?
4.點先有寵物?/如果係要買既...咁要系邊度先可以買?(約幾$?)
5.點先可以轉同伴?
6.我係玩金鈴兒...咁入咩門派較為最好&多人入?(六扇門/十二連環塢)
7.六扇門/十二連環塢 邊個門派技能較為勁d?
8.六扇門 會派咩騎比你?;十二連環塢 會派咩騎比你? (最好附埋圖na=3=)

thx~~~

1.做任(師門,主線等等...)
2.元寶用game$買或買點數
3.銀票用黎學技能
4.寵物可以自己捉或向玩家買(每隻寵物都唔同價錢)
5.按寵物之后按戰鬥
6.六扇門/十二連環塢各有所長睇你自己想點
7.六扇門/十二連環塢門派技能差唔多
8.所有門派都係比7日既狼

用點買點品賣咪有錢

六扇門 玩法既..到後期好硬..又可以打幾隻怪
十二連環塢 玩攻..扣得比較多..不過常用既技能 打得2隻怪

1.點先有銀兩?
做師門任.主線任.賣裝etc.

2.點先有元寶?
係GAME內搵元寶商人買或買GO點換

3.銀票有咩用?
銀票係你係門派內學技會扣既

4.點先有寵物?/如果係要買既...咁要系邊度先可以買?(約幾$?)
方法一:寵物可以係門派拎.不過得三次
15拎豬 25拎虎 35拎狼
方法二:至於要買既係好漢莊搵左齊殤都可以用GAMRE錢買.但係就好貴(個人認為)
方法三:係商城買幼寵.之後自己升級

5.點先可以轉同伴?
係你左上角個用伴公仔果到禁入去.之後撰你想轉既同伴之後按出戰

6.我係玩金鈴兒...咁入咩門派較為最好&多人入?(六扇門/十二連環塢)
我個人認為入六扇門啦

7.六扇門/十二連環塢 邊個門派技能較為勁d?
各有各好
六扇門初期比較慢.後期會勁好多
十二連環塢升LV較快.但後期比較小人再組

8.六扇門 會派咩騎比你?;十二連環塢 會派咩騎比你? (最好附埋圖na=3=)
所有門派既寵都一樣
老虎圖如下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:42 AM , Processed in 0.030036 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存