2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神鬼奇兵Online 《神鬼奇兵》心得資料區 加強升稀有坐騎的成功率
go

加強升稀有坐騎的成功率 [複製鏈接]

大家係咪成日都見到有d人 d用點買的坐騎,卡丁車....果d坐騎好易升到4星
大家係咪好想都係咁,不過用左好多坐騎強化石都唔得呢?!
而家我教大家一個新方法加高d機率,有d升4星就要用20%
不過我有方法加多d,不過佢果到唔會顯示都係得20%
不過大家要犧牲自己隻職業坐騎,不過有d人唔舍得,
但係升到4星,隻稀有坐騎,會加快好多,所以如果都係唔舍得就可以唔洗再睇下面d野

好喇,係時間要講喇                 p.s  唔係想洗版

首先大家升到2星都好易,有d人唔得,
就要花多少少坐強強化石,升到2星之後,升3星,都係得一半半機會
(不過呢隻食錢game,都好難會咁易升到)
咁你而家就要你隻職業坐騎要升2星,不過要失敗,咁你就會變番0星,
[如果成功左,你升4星得8%,咁你好難會升到,咁你又會踱番去2星,咁可以跟番呢個方法做多一次,如果你好好彩咁升到4星,咁你就要放生左]
咁你而家就要去到升你果隻稀有坐騎,你就會加強多少少機率,會易升好多
但係唔得,咁你要升番去2星,因為呢個方法唔係加強到100%
[升番2星果時按照番上面個方法做多一次]

係喇,咁你而家係時間準備升4星喇...係咪好緊張呢?!

好喇你頭先果隻[職業]坐騎應該係0星,就你而家又要你隻坐騎升1星都失敗,(80%都失敗)
[不過好逅難度,不過而家一粒普通強化石都好平,如果升左1星,你又唔要哂咁多錢比佢係咁升,你可以放生左去,再買過...直至你升一星都失敗]
好喇,失敗左果d人,而家可以把你的稀有坐騎升,咁應該可以易升到4星

[不過升唔到嘅話,要跟多幾次上面咁做,不過失敗左好多次,咁你仲想唔想強,就由你決定]
如果升到,你而家應該好開心

好喇,咁次教完大家喇....如果得/覺得我咁次講得好就比一比個good我啦   thx.....

p.s 呢個方法係由剎乂影提供[即係我自己]
     我的卡丁車同雙人坐騎,都咁升到(未失敗個[跟上面果個方法])

希望大家可以成功啦...

冇人回....嗚嗚~
希望D人睇完可以回

根本都唔明你係到up緊乜 , 升到隻野上一星都要放生

咁人地係沖鳳凰個d咪仆得街?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:38 AM , Processed in 0.027231 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存