2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 笑話區 搞 笑 姓 氏 聯 緍
go

[其他] 搞 笑 姓 氏 聯 緍 [複製鏈接]

龐黃聯婚 -- 真係好徬徨

張余聯婚 -- 乜章魚都識結婚咩!

陳連聯婚 -- 佳釀

毛梁聯婚 -- 無良

俞何聯婚 -- 你教我

宋鍾聯婚 -- 送鐘﹖大吉利是咩!

齊齊聯婚 -- 齊齊!

姜施聯婚 -- 疆屍咁恐佈﹗

黃何聯婚 -- 黃河咁大條河﹖

藍呂聯婚 -- 結婚更係男同女架啦﹗

毛廖聯婚 -- 真係好無聊喎﹗

何葉聯婚 -- 何葉飯咩!

劉文聯婚 -- 流氓!

區魯聯婚 -- 勾佬咁賤﹗

魯馮聯婚 -- 係咪咁老馮呀﹗

喬梁聯婚 -- 橋樑﹖

李黎聯婚 -- 唔係你黎就係我黎架啦﹗

吳黎聯婚 -- 唔黎重衰﹗

劉黃聯婚 -- 流黃﹖

張胡聯婚 -- 貼野呀﹗

駱黎聯婚 -- 乜好高咩﹖要落黎﹖

史廖聯婚 -- 大小便都玩埋﹗

夏劉聯婚 -- 下流賤格﹗

梁查聯婚 -- 熱氣就O岩晒咩﹗廿四味定菊花茶?

武錢聯婚 -- 無錢就咪學人結婚啦﹗

鄭蔡聯婚 -- 正菜﹖

林水聯婚 -- 淋水﹖

楊唯聯婚 -- 陽萎﹖

柯廖聯婚 -- 小便便!

既然無錢聯婚,咁又--------何府宴客

江胡聯婚 -- 個個都係大佬

毛狄聯婚------無敵呀!

孔布聯婚 ----- 恐怖聯婚

柯史聯婚 ---- 柯屎聯婚

蕭施聯婚 ---- 燒屍 ? 仲大鑊

郭劉聯婚 ---- 閣樓聯婚 , d 人點坐呀 ?

蒙董聯婚 ---- 自己諗啦 !

查胡聯婚 ---- 茶壺聯婚

查包聯婚 ---- 茶包聯婚

查葉聯婚 ---- 茶葉聯婚

謝左聯婚 ---- 未結就!!!!!

龍左聯婚 ---- 又係未結就!!!!!

黎左聯婚 ---- .......到啦!

包左聯婚 ---- .......都包左囉 , 駛乜結婚喎!

戴左聯婚 ---- 手錶 定銀包? 身份證?

柯左聯婚 ---- 腸胃清晒!

向左聯婚 ---- 行3個街口向左走.

香左聯婚 ---- .......大吉利是

杜香聯婚 ---- 打邊爐 ?

白蔡聯婚 ---- 白菜仔, 加蒜蓉好喎!

宋蔡聯婚 ---- 咦, 睇餐牌先!

羅白聯婚 ---- 蘿蔔, 配埋牛腩仲正!

白范聯婚 ---- 有蘿蔔牛腩, 有白菜仔, 就梗係要有白飯啦!

胡焦聯婚 ---- 胡椒!

范焦聯婚 ---- 煲!

侯黃聯婚 --猴皇!好野!

都幾好笑

做咩用我個姓氏,去死啦

笑左= = 我抄到低佢先^v^

同城一,夜,情

一 夜 情 有相同嗜好 想找我的去一夜情論壇  bbs.ons78.com 談的好可以視頻!也可以電話做,新尟吧 那就趕緊來吧! 非誠勿擾!
論壇內不允許公佈會員手機號 否則一律刪
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:09 AM , Processed in 0.029963 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存