2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 跑Online 明明兵團@o@?(已更新20/2)
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 明明兵團@o@?(已更新20/2) [複製鏈接]

哈哈 有上跑壇ge人都應該會見到e個post=]
唔係話我抄post~
本人係永恆x小願
想同更多人分享先會起到開post=]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

哈哈~明明兵團出現入侵跑online啦0v0''

大家好呀-v-''我地係明明兵團=v=''下面果2張係我地嘅團照xd''
[琴日無聊得濟玩下野XD''同埋d人唔齊哦-3-'']

明明兵團已經入侵左青蛙場0口0''
(好似去親親大自然多D=3='')

好啦~準備出發~!

同d青蛙一齊唱歌XD??''第一次見咁多青蛙炸0口0;;

企起到緊係仲未夠啦0v0'' 為左同佢地拉近距離~我地決定左....
用全身去感覺下0v0''

嘩~E個位都唔錯w0r!可以睇咁多風景>v< 好令呀0v0''

原來e到都有架0口0''  D青蛙睇起黎好似相處得好好w0r XD''

y0~青蛙都有合歌團架0v0;; 我諗佢地都唔會介意我地都加入合歌團架何xd''?

其實....時間都唔早架啦0,0''[果時差唔多3:00am=.=''] 所以要走啦0.0 同大家講88 -v-''

==================================================================================================================================================================

明明兵團今日再現跑0nline !!!
今次我地有新團員加入哦@o@"

今次加入左好多新團員0.0同大家say Hallo ~
好啦~我地再去睇下 佢地今次又搞左D咩 0.0''?''

佢地今次去到GE地圖係.....
相信大家都有玩過0.0''
就係呀拉丁啦0.0''
[其實呀拉丁...冇咩野好影~.~'']

嘩....起屋同屋之間跳黎跳去=口='' (做小偷咩=.='')

我地起影相其間....發生左D小意外/_\''

我卡左起到/_\'' 跑唔到/_\''
咁明明們就一齊上演左一場 拯救明明大行動=]''
(果時笑到喊=3=''所以冇咩點影到=[ )
果然係冇咩野好影=]
就唔好悶親咁多位啦=] 轉場吧=]
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

大家對e個場都唔會太陌生=] 冇錯啦=] 就係 月亮與老虎(好似係咁=] )
今次一班明明姐妹們勇闖有老虎GE森林=] 佢地會發生咩事呢0.0''

佢地跳過石柱~好高好恐怖/_\''

沖過大瀑布@o@'' (仲同大家say hi 0口0'' 小心比D水沖走呀0.0'')

2個人一條繩 好似唔勁咁0.0 所以就......

好似串燒咁....全部起晒一條繩到啦=]''
(好難做到架/_\''做到火晒先做到=] 唔相大家可以試下=] )

原來....經歷左咁多.....只係得死路一條=[

係一條通往天堂的路嗎/_\''
(完~)
****************************************************************************************************************

E個post會定期更新0,0''加入更d無聊嘅制作xd''
仲有你地好得行冇野做,玩到好悶想同我地一齊癲嘅話0v-''
可以起到講低xd''

E+嘅成員包括 : 永恆x小願 [只係負責post-3-]
                    : 笨蛋小雯
                    : 周紳士[e個先係搞埋野d無聊野ge人xd'']
                    : 雪之夢翎
                    : 牙翎
                    : 愛嶽
                    : zimama
                    : 鄭家榮
                    : SmallAngel
                    : fred3650
                    : 唯愛發
                    : KENSP
                    : 卐傻尐吇卐

哈哈= ='' 証明上面果幾個真係好得行+好無聊XD''

好多人話開30人[30個同樣嘅明明]會仲型xd''
其實我地都想0.0''
但係好難搵~.~
如果你地有e d裝 下次再玩野果時實搵埋你地XD''
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
.小希-) + 50 + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 50  Good + 3   查看全部評分

機得意不過你放錯區 你應該放係post圖個

可唔可以加入我呀,見你地玩得好開心呀T^T
我跑名:Brainchun
我多數星期6日on,記得加我入你地團呀,要買定d咩裝*0*???=]....

樓主好有心機 幾得意喎

讚好! 好得意丫

親親大自然;笑

玩過星曲WEB

好多圖@@睇得出樓主好比心機影

好勁,咁多明明~~支持

好搞笑@@
如果我有明明都會參加

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

桐喔 原來妳轉左挽跑啊
最旅我挽唔到
唔係我都會挽跑

笑傲無雙

咁多明明既~勁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:08 AM , Processed in 0.032852 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存