2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傾城Online 弓手技能心得~
go

弓手技能心得~ [複製鏈接]

1.  迅足~~~走佬技,除左走得快,唔知有無其它優點 
2.  破滅形體~~~回技30秒,20秒持續傷害+降對手防. ( 我個人覺得蝕筋一下 3xxx好過慢慢扣 )
3.  蝕筋射擊~~~爆箭,一下過的技能,升到22lv 打到 4xxx 回技6秒 回技快係特點 
4.  爆嗜魂~~~吸MP技–回技13秒  
5.  森羅天絕~~~回血技–回技20秒 個人覺得幾好 1lv 每秒回277,回來四五千血
6.  失神~~~PK屈王技,扣就唔多,打PK一絕,回技18秒
7.  疾射~~~超強連射(機關熗),回技80秒,真係特慢,但好好用
8.  八方萬箭~~~弓手大飯技,高攻加打暈身邊怪物,回技 18秒,呢招我又冇學,應該幾勁既
9.  沸脈凝血~~~回技80秒~係20秒內係加自己攻,減對手防,唔同破形,開左後用咩技都得,很實用
10. 靈動仙影~~~加閃加命中,我估係pk先有用
11. 仲有隱形,我未學,唔識講有咩用,希望有人提供.

謝謝分享,我都唔禁學D技

因為唔知邊D好~而家有樓主既分享~可以試下

十週年勳章(賀詞)

蝕筋射擊
我一野打得三千幾
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:17 PM , Processed in 0.030837 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存