2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 合ser有何用? 合唔合都無人 再加埋海族會令pvp好多問題 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

合ser有何用? 合唔合都無人 再加埋海族會令pvp好多問題出現 [複製鏈接]

做好d宣傳
做好d活動好過啦
合ser 只係將d人集中d
人係無多到的gc

同埋
海族出左 台灣個邊pvp 反應好大
好多問題出左
gc 你會點搞佢?

同大家分享下點樣用海族玩野 (from 巴哈)
你在打怪升lv的時候
1. 我用低lv acc 隱身 接近你 等你一出範圍技 打死我 --> 扣野 --> 等你扣完俾怪打死
2. 我用低lv acc 走黎沒收你武器15秒 睇你無左武器點打怪
你想打死我咩? 又會扣野喎 係咁玩野都得 ^^
GC 出左海族 呢個咁on9既pvp 點做落去
已有 1 人評分Good 收起 理由
gv3170 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

你都幾好想像力喎
合ser有咩唔好?你唔鍾意咪唔好玩囉,無人逼你玩架7頭

算q數啦-.-
台版出海族就係果邊玩...
人又多(來新ser吧-.-)
福利又好   (直指每10lv的獎勵)
尼台版玩算啦   咪鬼支持gc(game再好廢代理都冇用   雖然華義都唔係好好)
成隻game得一個ser仲要係pvp ser
唔好玩啦  台版pvp玩家都驚比海族白木玩殘
pvp個制度唔改好佢   唔單止係流失pve既玩家   除時迫走埋原本pvp既玩家
樓主中point的     遺憾gc班__都只係識向錢看(我覺得佢地認為onlinegame市場似股票市場咁  升高就放)
gc班__都多半放棄左隻game啦

原帖由 衝lv 於 10-2-22 10:16 PM 發表
做好d宣傳
做好d活動好過啦
合ser 只係將d人集中d
人係無多到的gc

同埋
海族出左 台灣個邊pvp 反應好大
好多問題出左
gc 你會點搞佢?

同大家分享下點樣用海族玩野 (from 巴哈)
你在打怪升lv的時候
1.  ...

樓住唔好迫我玻介啦, 你地個人都幾屎忽鬼, 唔合又話人, 合又講人, 你係唔係有病ga?
點解你呢個post 唔係宣佈合ser前發出呀? 人地合左你就咁多野講, 馬後炮

我地討論緊既時候你又唔講? 扮哂野... 你果時講即克比人收你皮呀

原帖由 肥貓之墓 於 10-2-22 11:34 PM 發表
你都幾好想像力喎
合ser有咩唔好?你唔鍾意咪唔好玩囉,無人逼你玩架7頭

這不是想像
這是在巴哈看到台版d人俾人殺既方法
gv3170 + 1

原帖由 醒未呀柒頭 於 10-2-23 03:31 AM 發表

樓住唔好迫我玻介啦, 你地個人都幾屎忽鬼, 唔合又話人, 合又講人, 你係唔係有病ga?
點解你呢個post 唔係宣佈合ser前發出呀? 人地合左你就咁多野講, 馬後炮

我地討論緊既時候你又唔講? 扮哂野... 你果時講即克 ...

我只會講
pvp 係多人過pve
但唔係代表反對合既就一定要俾人收皮
到時睇下pvp 同pve 既人點打law~

請別小看黎自pve的玩家

至於你問點解當時唔講?
因為台灣都係出海族無幾耐
都係最近先有人用海族咁玩野法
你地討論既時候 呢件事係未發生的

gv3170 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

龍騎被沒收武器咪噴火燒佢 開埋極迴用條龍打佢XDD

笑傲無雙

去台新ser好過啦...
人又好...裝又平....不像【香港人】甘___________=]

原帖由 x]家朗﹏〞 於 10-2-23 05:46 PM 發表
去台新ser好過啦...
人又好...裝又平....不像【香港人】甘___________=]

卡蓮!
我知你個名係邊度黎喇
你抄新手村其中一個npc!!!

話時話你好似係pve 某公會元老黎
你無玩喇?
gv3170 + 1

笑傲無雙

-.-"過去了的事  過去就算架啦=]"
等海族出我就玩返...我唔係抄新手村架-_-我係抄某動漫人物o!o

卡嘉運ovo'

原帖由 x]家朗﹏〞 於 10-2-25 06:42 PM 發表
-.-"過去了的事  過去就算架啦=]"
等海族出我就玩返...我唔係抄新手村架-_-我係抄某動漫人物o!o

你咁講即係wayi抄佢啦
hor hor 我都估你會玩
等你之前仲咁鐘意做詠夜
gv3170 + 1 支持你!下次繼續^_^

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:15 AM , Processed in 0.075142 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存