2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 寫我生活(網誌分享) 每個星期三的圓桌會議 (24/02/10)
返回列表 發新帖 回覆
go

每個星期三的圓桌會議 (24/02/10) [複製鏈接]

每個星期三,我也會和兩個朋友到香港各地的餐廳吃飯。
可能你會說我是在賣廣告,不過我只是把吃過的感覺寫下來0.0b。
今星期我們去了尖沙咀金馬倫中心2樓的燒魂吃日式鐵板放題。
一進到去0.0暗沉的燈光加上全卡位設計,情侶好去處=口=a...
今次有個朋友加入我們3劍俠吃飯,4個人一坐下,只是不停看menu。
但是= =食物已經上左?!好奇一問原來係驚你點唔切黎得慢喎0口0。
望一望下面的鐵板~原來係網燒。野都未叫,更係燒左黎食先啦- -
叫野速度中等0口0,但係每次限叫8款= =,話保證質素咁話喎0口0...
叫左三文魚刺生0口0片片都有半cm咁厚~有咬口架。
手卷,卷物都算唔錯0.0果然日本野黎得快d= 3=...
果d安格斯牛肉~什麼什麼- -一次過上=口=班人好似未食過= =我唔搶對唔住自己喎=A=
果d服務只真係幾好0口0....主動咁教我地點燒d扇貝,反下d肉呀0口0唔知以為佢地冇野做...
不過0口0,有好更係有唔好啦- -唔包野飲0口0...d飲品又淡淡淡淡淡.....唔好=A=
時段得3個0口0....唔係好就我=x=搞到我要5點半去食orz...好彩我冇食午飯=.=+
到最後食左2個鐘0口0~咩都試哂嚕~隨左冇野飲0口0果度係一個唔錯的地方食野= =+
今日點jack提提你~口~,選餐廳要留意 套餐包咩~唔好好似我咁=A=
如果有興趣試下0口0+,我有個電話比大家既,23666072。
其實呢篇野出唔出到街架XD,有緣下星期再同大家分享我既飲飲食食030+ see you

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 笑傲無雙

最好既餐廳不是食品的質素也不是環境的情調,是座位的舒適=]
謝謝你的分享!~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 08:46 AM , Processed in 0.026043 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存