2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 對你好都係錯??
返回列表 發新帖 回覆
go

對你好都係錯?? [複製鏈接]

我同我女朋友分手個陣佢同我個分手既理由...
哈...個理由好笑至極...話我衰對佢太好....我個下真係o哂...
講真..我係你男朋友對你好就一定嫁喇無任何野可以令我對你差囉....
有時你病但係你都要去同fd玩吾比我同你一齊去..
因為你有尊重我有問我..如果我咁都吾你比去我覺得好吾岩..我比你去玩..同時我都叫你小心d吾好咁夜番...
我知你中意自由吾中意比人幫住...你要去玩10次我9次都比你去....知你吾開心..我掉下工作第一時間黎陪你
我知你病...我射波吾番工黎陪你..我自問已經做到90分..結果都係...
..但係我更加估吾到分心個陣你同我講..你吾再中意我...因為我對你好令你難受...
雖然分左手2個幾月..但係我仲掛住你...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

樓主你其實做得好好了,好多男仔要跟你學習,

不過女仔心理千變萬化,每日都唔同,

有好多野有唔同既變數,分手後掛住對方總有的,

但係你要知道感情唔可以挽強,祝樓主您早日識到另一個合適的女仔,

有咩問題,歡迎隨時再詢問

這個理由一點都不好笑...因為我都是..

對佢太好..你就冇左自己...所以野都而佢為先...

好野都唔同以前..感覺好快就會冇左...

慢慢你就會明梗加多的了..好多野的.我也不打太多..

這是我的經歷...

過分既疼愛會變成溺愛~~~也會漸漸失去你本人應該的性格, 也有可能是這原因吧..有些女生比較喜歡有主見, 有獨立思想, 這樣會比較覺得有安全感, 可以依賴。我也見過得多身邊這樣的例子分手了, 可以給你參考參考。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:42 PM , Processed in 0.032755 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存