2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 ●●●●"﹏上次"烏卍鴉"屈場既事 再補圖片!!!!!×〞● ...
go

●●●●"﹏上次"烏卍鴉"屈場既事 再補圖片!!!!!×〞●●●● [複製鏈接]

相信近日墨魂既人都知我比墨魂盟某個人追殺
就係烏卍鴉....
但有好多人都唔知咩事
我就黎講解下先=]
首先就係由上次烏卍鴉搶場果件事講起
有關詳情請上以下網止↓
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3d1&page=1
佢搶完場事後就都係追殺我=]
之後我都有殺佢
佢就係果次唔鋸我了
再加上呢.....
上星期四果日既江湖戰 江湖幫輸左
有條友叫冰川唔知乜乜既人話天賜改檔打江湖
當時我都係天賜 依加走左
有關詳情可以參考頭先個網頁第3-5頁
我係度講講
相信大部份人都知道
星期四果日維護完就冇得用假無招
咁佢地話我地改檔wo a.a
明顯又係老屈
我係果個post問佢野
佢無答
不停話有冇用自己知 心照 又乜又盛
佢更加出言話冇封到假無招 話我地全部人都有用改檔
大家有冇笑到?
昨日
我fd係黃河開紅殺仇人
夜夕果個 乂鬼 殺我fd
我fd就殺番佢
果陣時我都唔開紅乂鬼
因為佢係purple d人
冇幾耐 佢離左幫
咁即係唔係墨魂盟d人
咁我就幫我fd殺左佢
之後夜夕紫玲瓏黎殺我
逆天o0魂0o 冰我 比乂鬼殺我
然後戰後數分鐘
魔蠍king佢地都比墨魂盟d人殺
魔蠍king出獅嘈啦 之後就出獅幫魔蠍king
之後江湖既 烏卍鴉 一s冰川刺狼s一 一s見龍在天s一
就出獅嘈起上黎
聲明:我地打交果陣冇打墨魂盟既人 乂鬼佢離左幫 即唔係
另外o0魂0o 因為佢冰我比人殺 我先打佢 而且係佢打我先
一s冰川刺狼s一 一s見龍在天s一呢兩條友之前幫烏卍鴉搶場 殺我
所以佢兩個都係唔鋸我

所以...公式就係...
烏卍鴉佢搶場比人影左放上網+佢自己唔鋸我+江湖輸左+借頭借路=追殺我

上次搶場既事我本來應成左墨魂盟某人唔post相
我依加補番先
以下係幾個識同埋唔識既人密我講既野
我刪晒d名 因為大家都知江湖某d人既性格 唔想累到密我既人比人殺

對於你比人追殺,深表同情同慰問...............

第二個我都未必會咁講,不過就係見你件事過左咁耐,仲有鍥而不捨精神,真係罕有,good!!!

講番正題先 , 你d相完全睇唔到 , 連結又去左要下載網站 =.=

你提及咁多個人名 , 只有purple同紫鈴瓏仲係game入面有活動,

其他唔係化左名就轉左手, 唔係轉左手就已經無玩了, 唔係無玩就已經玩分身 ,

所以都唔知點求證成件事始末 , 況且個game已經脫離左講道理既時代(你比人追殺果時已經係) ,

只能夠係呢到寫一個"回覆"比你 ,我盡左人事架喇 (睇左唔回你大把人係唔係先:) )

個POST似曾相識WO@_@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:22 PM , Processed in 0.034668 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存