2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 《SD高達Online》軍團區 公會收人(附個人影片) (歡迎4人小隊加入~由於多人申請, ...
返回列表 發新帖 回覆
go

公會收人(附個人影片) (歡迎4人小隊加入~由於多人申請,標準將提升) [複製鏈接]

拋磚引玉 先附上個人影片
打得唔好 ,有機會大家一齊練習切磋 多謝支持~

http://gdclan.hk.9you.com/1-wongsclub
港服「王氏俱樂部」收人,詳情請去以上個網

入會要求:
1 .中2以上, 成熟d, 唔係會有代溝
2 .技術唔好大家一齊練,軍階唔高慢慢玩無所謂,最緊要識得合作, 只識單刀 直衝 1on1 唔收
3 .盡可能使用skype ,唔識我可以教你,公會想團結,一齊用skype陪養下感情

公會活動:
1 .公會大部份人平日比較忙, 星期5,6,日 上線打公會戰
2 .除左打sd ,歡迎喜愛玩psp gvgn 或 到機鋪打街機既朋友 約出黎切磋下
3 .打機打到悶 想 打邊爐 , 食韓燒 或BBQ 都可以約出黎一齊玩下(順便psp連線xd)

打機想輕鬆玩, 想齊齊笑齊齊玩 入我地公會啦~保證活動多有得玩有得笑~

新增2套

新增 2套影片~~大家快d  add 我入會啦
雙龍

機天

公會越來越多人啦, 想一齊吹水 開黑房 打會戰 就快d add 我入會啦
多謝支持~

更新更新 28/3
公會太多人申請, 現在起 入會前要先通過測試
方法1 msn add我 supperwilson729@yahoo.com.hk 約時間 1on1 考
            考試內容 : 拳 : 劍西 1on1 只 1 武
            *拳機基本要求要識 收刀 ,mca (識反甩,ss 更好)
         考試內容 : 剪 : 空西 1on1 只 2 武
            *剪機要求命中夠 手動or 半自動lock 佳

方法2 拍片上傳youtube 再send 俾我睇
            拍片 內容自定 *能表現你技術就ok

公會高手多,想進步,想一齊反黑,想win會戰就入黎~歡迎大家

歡迎4人小隊加入~由於多人申請,標準將提升

推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
入會需要考試~~~~~~~~~~~~~~~~
有意請先加skype申請考試~~~~~~~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 11:24 AM , Processed in 0.027552 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存