2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍Online 關於刀既問題
go

[疑難] 關於刀既問題 [複製鏈接]

笑傲無雙

我個人係咁多種武器入面獨愛刀
但係睇拜讀過好多帖都好似話唔建議主刀
有冇人可以比下意見如果我一定要主刀,咁可以用咩野副武器會比較好??同埋有乜野利弊??

主刀副槍(狂戰士):正所謂刀槍不入 @@坦職,功高防高,而且血都唔少,適合pk,修煉同升lv.
主刀副劍(dps):主要靠群攻技為生,輔助好.適合單刷同pk.
主刀副陽(變態dps):適合偷襲殺人.屈機=___=
點解我話刀陽屈機變態?睇下...
首先,戰技有一招技可以令所有技cd結束,cd300秒,戰技有招5秒內所有技起手變發,cd300,陽剛,有魔甲,39%外傷只扣70幾mp,陽剛有16秒無敵,刀有8秒,陽剛有24秒無視人護甲100%,如果加埋戰技,陽剛則有48秒無敵,48秒無視人護甲100%
48秒可以殺幾多人仲要係無視人100%護甲,刀陽最大既缺點係成日冇mp,但係只要你係港幣戰士就另做別論

笑傲無雙

唔該哂你@@~
睇完你講刀陽,好似唔錯....但係加屬性點果方面要點加@@??...不過個人又唔係好想做港戰= =...
咁除些之外,你講既刀劍同刀槍,係咪姐係刀劍岩組隊升,刀槍岩單刷咁呀@@??
同埋,咁玩法會唔會變左大部份時間都要用劍/槍打??因為我睇人地d帖,人地話劍刀都係大部份時間靠劍輸出

原帖由 LTK11259375 於 10-3-16 09:54 PM 發表
主刀副槍(狂戰士):正所謂刀槍不入 @@坦職,功高防高,而且血都唔少,適合pk,修煉同升lv.
主刀副劍(dps):主要靠群攻技為生,輔助好.適合單刷同pk.
主刀副陽(變態dps):適合偷襲殺人.屈機=___=
點解我話刀陽屈機變態?睇下 ...

雖然技能有d屈機同變態=...=
咁都需要玩家高技術既操控同熟習技能去到某種程度
同技能既配合
先去到屈機同變態既境界掛~?

刀陽係後期洗la 前期刀陽我諗升lv重慢過補..

樓主同我一樣,我都係諗住練刀陽
其實隻game可唔可以重點架?如果可以咪練刀槍先再轉刀陽

- -玩弓刀好過啦 遠攻+暈...仲幾高攻tim

但....副本始終係缺坦補....
亂揀職業副本未冇人要lor??

笑傲無雙

回復 8# henry_lok 的帖子

咁我都係玩刀槍先,遲下有心機再轉刀陽= =

你咁講又好有道理,如果你講既真係出現左....又會變成另一隻魔獸......d坦可以一排就排到副本,d輸出職業就排成粒鐘都唔一定有得打= =....龍online又冇排副本既系統的話,分分鐘叫成日都唔一定打到1,2個副本= =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 04:41 PM , Processed in 0.033850 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存