2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 忘不了=)
go

獸哥你係得ga [複製鏈接]

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 07:42 PM 發表

再答埋你第一題
你賣1500m 你整成本1000m都唔洗 就算賠完都賺返500m入袋
重有 你話你個朋友呃左個經頭

點解我會知? 因為我幫佢洗屬嫁嗎 唔係我幫佢洗屬 佢一世都唔會知比人呃左啦

咁樣點解佢唔自己用 要 ...

你真係鳩鳩地.講到我自己用添,
如果真係自己用,我自己都有一套經裝啦
頂帽仲勁過77經啦 鬼得閒要你頂垃圾咩
第二,如果我本人幫你降,都有50%爆,爆左咪好似而家咁話我?
仲有我唔會幫人降野,除左降左小昌囝果隻70lv白金指
冇幫過人降野囉
家下唱我好爽? 你要唱你慢慢唱囉v_v
我可以慢慢睇戲 呢件事又唔會影響我d咩
家下就係唔鋸你ok?

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 08:11 PM 發表
你星期六日出街 係又點?? 10點幾先返咁又點牙??
你星期六日出街 出之前擺檔  返到來比人見到比人知道件事 即刻轉埋展示架名

係咪我幾時返屋企都要同你報告?
我星期二先知件事,根本冇人講我聽,如果唔係個大家乂樂話知唔知點解比草踢,我先知咩事原來,
可唔可以唔好再重複講多次?

快d答我啦 忘不了妳 鹿仔乂 翎音
家下屈我屈到唔出聲?.?

原帖由 柏一希 於 10-3-18 08:12 PM 發表
仲要話自己一日搵2000m咁,,,
倒頭來搵咁多錢都系要呃人,,
好似你自己都講,,
「錢對我黎講好易得手,駛唔駛用d咁污穢既手段? 」
自己都識講喱d野,,又5當初諗下件事發生左既後果

冇做過點諗後果 ?
你係邊個?你又知我一日搵2000m?
你家下講到我呃人w0w
如果我本人真係降爆左 話降爆,咁就呃左你?
我只可以話而家好無奈

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:21 PM 發表

講理由我大把同你講
1.有人話我擺檔放137經帽,我可以話果時唔係我玩緊 我fd幫我擺檔
我好少自己擺檔 因為我部電腦成日斷線 有時你搵香玲都會叫你搵乂倉庫乂囉
我有證人破殺 佢之前成日幫我擺檔的 我可以話上午唔 ...

1.呢d唔係證據  佢幫你擺檔 破殺岩岩先玩返咋
  話埋你知 上午唔係你玩 即係下午係你啦
  你下午先回復^^ 我特登開新人去問你 exp頭lv 屬性
3.經戒你話叫佢自己解決 講真 你無證據 你點作都得
  又無人搵我 經戒過後成個星期
4.唔係你放 係你開新人放姐
5,你真係當個個人都記住個耐用,
  幫人 係指幫人降野 唔係精野^

你個fd都幾勁 可以一入到來重可以同族人傾到計
  唔見佢一入來 我地搵佢個陣 話代玩
6.講大話 死餘把口

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:28 PM 發表

你真係鳩鳩地.講到我自己用添,
如果真係自己用,我自己都有一套經裝啦
頂帽仲勁過77經啦 鬼得閒要你頂垃圾咩
第二,如果我本人幫你降,都有50%爆,爆左咪好似而家咁話我?
仲有我唔會幫人降野,除左降左小昌囝果隻70 ...

宜加係講緊你特登賣137exp裝 唔直接係賣迷個到拎埋出來賣 鬼鬼鼠鼠
怕比人發現你呃左人頂帽
唔係講你自己用
你既''第二'' 你不如話影相 你幫小昌囝降白金戒 降到70lv都唔值錢啦
你緊係唔呃啦 如果佢叫你降經頭你重唔拎埋^

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:30 PM 發表

係咪我幾時返屋企都要同你報告?
我星期二先知件事,根本冇人講我聽,如果唔係個大家乂樂話知唔知點解比草踢,我先知咩事原來,
可唔可以唔好再重複講多次?

同我報告咩 邊句說話 要你同我報告 你返到屋企要話我知
我都話隻戒洛 你唔識問佢幫左邊個降 咁咪代表有心呃囉 全ser得我同穎xx 賣戒
佢高幸 唔洗搵人降  即係得返我
重有你套exp裝咁勁 又唔升lv 你不如唔好講
你不如即刻問人借套exp裝 貼上來 話你有套勁exp裝

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:43 PM 發表

咁我係咪應該話你好勁 你可以係咁短時間之內 回復到
我邊有你咁勁牙 我無半粒鐘 都回唔到一次啦  
望住晒? 好緊張?.?

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:54 PM 發表

冇做過點諗後果 ?
你係邊個?你又知我一日搵2000m?
你家下講到我呃人w0w
如果我本人真係降爆左 話降爆,咁就呃左你?
我只可以話而家好無奈

降爆左就唔會有機會再出現啦 如果出現左咪即係未降爆囉
講咁耐你都末明? 係話你 降爆左扮無降爆 再拎返出來賣 變魔術牙
你自己都講降爆左 咁就唔會係展示架出現啦
呃人技量咁低 降爆都重要拎去賣

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 09:02 PM 發表

1.呢d唔係證據  佢幫你擺檔 破殺岩岩先玩返咋
  話埋你知 上午唔係你玩 即係下午係你啦
  你下午先回復^^ 我特登開新人去問你 exp頭lv 屬性
3.經戒你話叫佢自己解決 講真 你無證據 你點作都得
  又無人搵我 經 ...

我知佢岩岩玩返,但佢長玩果陣係幫我擺的,你唔知自己問
大佬?我點知我果陣有冇玩緊?你可以比肯定日期我?我要諗諗果日做過咩
你隻新人係咪叫水汪汪? 收皮啦你 你夠冇證據係度鳩答
同埋唔該你影埋我覆你果個鴿
4.你重複完又重複 想點?
5.係你自己講到精裝先,唔該
我點知佢扮我做咩,係咪我fd傾計都唔得?-,-你真係好鬼勁v_v
你話哂事啦咁~_~

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 09:02 PM 發表

宜加係講緊你特登賣137exp裝 唔直接係賣迷個到拎埋出來賣 鬼鬼鼠鼠
怕比人發現你呃左人頂帽
唔係講你自己用
你既''第二'' 你不如話影相 你幫小昌囝降白金戒 降到70lv都唔值錢啦
你緊係唔呃啦 如果佢叫你降經 ...

你話對話賣? 唔該你講好哂成件事先啦
打字唔該打好d好冇?完全唔知你打咩
我唔知比咩反應係你呢個假設性的問題上,

原帖由 ken211994 於 10-3-18 09:15 PM 發表

大佬?我點知我果陣有冇玩緊?你可以比肯定日期我?我要諗諗果日做過咩
你隻新人係咪叫水汪汪? 收皮啦你 你夠冇證據係度鳩答
同埋唔該你影埋我覆你果個鴿
4.你重複完又重複 想點?
5.係你自己講到精裝 ...

自己諗啦 我點知你做過d咩 呃完又唔認
你點是但作個日期都得嫁la 講錯日期 你咪變魔術囉
4.如果你答到 我就唔洗重複啦
5.又要呃又要幫 好心你就唔好幫人啦 呢句係話你降野又要呃 又要幫人降
     你唔好話幫人精野個個係充仔 都唔知係咪幫人精野偷龍轉鳳呢句係話你精野

原帖由 ken211994 於 10-3-18 09:22 PM 發表

你話對話賣? 唔該你講好哂成件事先啦
打字唔該打好d好冇?完全唔知你打咩
我唔知比咩反應係你呢個假設性的問題上,

洗乜同你講唧 你根本知道晒成件事
唔好扮無知
唔明就問你好朋友 充仔

原帖由 ken211994 於 10-3-18 08:43 PM 發表

鬼得閒理你~~~我上泥昆分+花

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 09:05 PM 發表

同我報告咩 邊句說話 要你同我報告 你返到屋企要話我知
我都話隻戒洛 你唔識問佢幫左邊個降 咁咪代表有心呃囉 全ser得我同穎xx 賣戒
佢高幸 唔洗搵人降  即係得返我
重有你套exp裝咁勁 又唔升lv 你不如唔好講
...

你話我星期6日出左去ma?
w0w'家下我有套經裝都懷疑我添
我唔升lv係我唔得閒ok?升唔升lv都關你事既?
穎xx我唔知who 點解我要問人借套exp裝呢~_~?
九唔搭八

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 09:07 PM 發表

咁我係咪應該話你好勁 你可以係咁短時間之內 回復到
我邊有你咁勁牙 我無半粒鐘 都回唔到一次啦  
望住晒? 好緊張?.?

短時間回復到係我一陣溫書同唔到你嘈架,
緊係望住哂啦 屈我屈到咁撚爽下話
家下咁多人係度睇戲,邊會唔望住?.?

原帖由 ken211994 於 10-3-18 09:29 PM 發表

你話我星期6日出左去ma?
w0w'家下我有套經裝都懷疑我添
我唔升lv係我唔得閒ok?升唔升lv都關你事既?
穎xx我唔知who 點解我要問人借套exp裝呢~_~?
九唔搭八

係你自己話你星期6日出去 你望下#1 貼既圖先
唔係你唔得閒升 係根本你無能力升
無 只係我心諗你根本無 套 ''頂級既exp裝'' 當我話你無 你咪問人借 咁簡單
即係 就係咁 我就唔信你有套''頂級既exp裝''

原帖由 ken211994 於 10-3-18 09:32 PM 發表

短時間回復到係我一陣溫書同唔到你嘈架,
緊係望住哂啦 屈我屈到咁撚爽下話
家下咁多人係度睇戲,邊會唔望住?.?

你回唔到 咪天日回囉 無人迫你
回唔到咪用魔術回囉

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 09:22 PM 發表

自己諗啦 我點知你做過d咩 呃完又唔認
你點是但作個日期都得嫁la 講錯日期 你咪變魔術囉
4.如果你答到 我就唔洗重複啦
5.又要呃又要幫 好心你就唔好幫人啦 呢句係話你降野又要呃 又要幫人降
     你唔好話幫 ...

家下我問你 你問返我 我點撚知呀 你唔知屈我屁?

原帖由 ken211994 於 10-3-18 09:35 PM 發表

家下我問你 你問返我 我點撚知呀 你唔知屈我屁?

我知我就要話你知? 你唔識問你好朋友 充仔牙?
你邊位 我老奉要答你?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:26 AM , Processed in 0.038015 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存