2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

獸哥你係得ga [複製鏈接]

自己睇啦0.0
知情ga人應該知咩事

另放90lv 敏體屬
77經頭
~~~意悄/鴿我
已有 3 人評分Good 收起 理由
飄零乂影 + 1 點解咁明顯我都睇唔到?
ken211994 + 2 好明顯我比人屈緊
孤星月淚 + 2 ?

總評分:  Good + 5   查看全部評分

陳志雲0.0.....

十週年勳章(賀詞)

其實我唔知咩事 0.0

玩過星曲WEB

同流合污a_a拉出去斬a_a

原帖由 `hEbe:-) 於 10-3-16 08:45 PM 發表
其實我唔知咩事 0.0

好似係 幫人降完野話降爆 再用不見光手段拿去賣 再嫁禍他人

霸個靚位食花生

簽名被屏蔽

原帖由 louis265 於 10-3-16 10:56 PM 發表
係獸本人定係上手遺留落黎?

第2手

sad........

簽名被屏蔽

貪婪使人犯罪
以不正當手段取得既野,,
都要以不正當既手段賣,,
朝早就系度賣,,
下午等人地返到就收埋果件野,,,

原帖由 柏一希 於 10-3-17 08:25 PM 發表
貪婪使人犯罪
以不正當手段取得既野,,
都要以不正當既手段賣,,
朝早就系度賣,,
下午等人地返到就收埋果件野,,,

件野我收左
放緊3000m 可平可2 岩價就收

賣爆谷X10  意者PM

唔係fd叫我上黎都唔知咩事
呢件事好明顯有人導火啦
第一,頂帽有人放左1500m,好明顯唔係我?
       如果係我放左,點解我仲要咁傻賠返比人?
       如果我幫人降野 冇降爆話降爆 收埋點解要拎出去賣?
       唔驚比人知咩?你以為我傻? 聰明人都知會比人發現 你真係鳩鳩地

第二,因為件事唔關我事,我叫充仔自己解決件事,
       果時件事得我同佢知,點知我第2日比人踢左,到星期2我先知咩事
     你係度唱我冇所謂 我只係澄清返件事

第三,錢對我黎講好易得手,駛唔駛用d咁污穢既手段?
       仲有頂帽廢到hi 得200幾耐要黎屁?
       如果真係我賣 賣完先賠返比人?

第四,一開始我只係知隻戒邊個,連頂帽邊個都唔知,
        唔係快地話比我聽,我都唔會搵到條友啦
     加上我自己都有經帽介,要咁多屁?

個小草唔領情 唔聽解釋咪算囉,
星期2果日我好心悄你同你傾下呢件事 點知你關埋頻
家下仲唱鳩我? 你真係好野

唔該你件事唔關你事就咪嘈啦 想介入睇清楚件事先post出黎啦on9仔 以為自己唱我好撚勁好撚型?

原帖由 呆漾小草 於 10-3-16 09:34 PM 發表

好似係 幫人降完野話降爆 再用不見光手段拿去賣 再嫁禍他人

好似? 唔該你肯定先好打出黎好冇?

講道理我大把同你講
1.點解第一次賣既時候要係流架打賣137exp裝一套 點解唔直接擺出來賣?
   因為你知道咁樣賣 就唔會有人知  上午就咁打賣137exp eq 接近夜晚就變返流動展示架
2.充仔係邊個 請指明童話正身姓名
3.經戒係好早降 同頭相差4日~1星期 除非你話個經頭 你成個星期無入去?
   咁即係經戒你實知 係身到啦 重有.你係用香玲ac賣 佢有你倉庫ac 都未必有人香玲ac掛
你星期6日出街玩 咁你星期1~5都知降左戒啦 咁大個戒係到 你會唔知? 重要偷偷麼麼咁賣
4.點解要賤賣?有腦都知 經戒 可以1500m 短期之內賣出 你拎去賣9xx萬? 怕比人知道? 心虛?
   經頭又係平放..又係心虛?
5.就係因為你比人發現左你先驚自己個137lv商人 整臭左  唔將計就計 推落人到?
   再扮晒野 賠返比人  賠返比人咁咪唔洗比人唱? 個個好似你咁諗 咁個個呃完人比人知道左
    再賠返比佢 咁你咪好抵? 重講賠返eq??  又要呃又要幫 好心你就唔好幫人啦 你唔好話幫人  你唔好話幫人精野個個係充仔 都唔知係咪幫人精野偷龍轉鳳
6.重有 你d解釋好假

原帖由 ken211994 於 10-3-18 01:50 PM 發表
唔係fd叫我上黎都唔知咩事
呢件事好明顯有人導火啦
第一,頂帽有人放左1500m,好明顯唔係我?
       如果係我放左,點解我仲要咁傻賠返比人?
       如果我幫人降野 冇降爆話降爆 收埋點解要拎出去賣?
       唔驚 ...

再答埋你第一題
你賣1500m 你整成本1000m都唔洗 就算賠完都賺返500m入袋
重有 你話你個朋友呃左個經頭

點解我會知? 因為我幫佢洗屬嫁嗎 唔係我幫佢洗屬 佢一世都唔會知比人呃左啦

咁樣點解佢唔自己用 要拎去賣 話者拎自己手上用緊個個去賣  用人地降爆個個
呢d有腦小小 既人都應該會諗到 一定唔會比人識穿啦
重有我個經戒都係你扮爆降嫁咋 我無權??
重有 我拎正牌唱你啦

你星期六日出街 係又點?? 10點幾先返咁又點牙??
你星期六日出街 出之前擺檔  返到來比人見到比人知道件事 即刻轉埋展示架名

仲要話自己一日搵2000m咁,,,
倒頭來搵咁多錢都系要呃人,,
好似你自己都講,,
「錢對我黎講好易得手,駛唔駛用d咁污穢既手段? 」
自己都識講喱d野,,又5當初諗下件事發生左既後果

原帖由 呆漾小草 於 10-3-18 07:26 PM 發表
講道理我大把同你講
1.點解第一次賣既時候要係流架打賣137exp裝一套 點解唔直接擺出來賣?
   因為你知道咁樣賣 就唔會有人知  上午就咁打賣137exp eq 接近夜晚就變返流動展示架
2.充仔係邊個 請指明童話正身姓名
3.經戒係好早降 同頭相差4日~1星期 除非你話個經頭 你成個星期無入去?
   咁即係經戒你實知 係身到啦 重有.你係用香玲ac賣 佢有你倉庫ac 都未必有人香玲ac掛
你星期6日出街玩 咁你星期1~5都知降左戒啦 咁大個戒係到 你會唔知? 重要偷偷麼麼咁賣
4.點解要賤賣?有腦都知 經戒 可以1500m 短期之內賣出 你拎去賣9xx萬? 怕比人知道? 心虛?
   經頭又係平放..又係心虛?
5.就係因為你比人發現左你先驚自己個137lv商人 整臭左  唔將計就計 推落人到?
   再扮晒野 賠返比人  賠返比人咁咪唔洗比人唱? 個個好似你咁諗 咁個個呃完人比人知道左
    再賠返比佢 咁你咪好抵? 重講賠返eq??  又要呃又要幫 好心你就唔好幫人啦 你唔好話幫人  你唔好話幫人精野個個係充仔 都唔知係咪幫人精野偷龍轉鳳
6.重有 你d解釋好假
...

講理由我大把同你講
1.有人話我擺檔放137經帽,我可以話果時唔係我玩緊 我fd幫我擺檔
我好少自己擺檔 因為我部電腦成日斷線 有時你搵香玲都會叫你搵乂倉庫乂囉
我有證人破殺 佢之前成日幫我擺檔的 我可以話上午唔係我玩ok?.?
2.充仔本名傀儡政權
3.經戒我係知.我咪叫佢自己解決囉
頂帽我咩都唔知 連頂帽都未見過 我想問點呃你?
理由上面講左
4.又唔係我放 你想點?
5.w0w我個名臭左咪臭左,我唔服你咁屈我法,你要嘈我同你嘈到底,你真係好好笑
我果時先岩岩搞清楚件事,覺得自己都有責任係呢件事度,借ac比人係我唔岩
以我係身份講,幫人係咪唔比?個ac我的,我可以點用咪點用,幾時到你講?
充仔有冇幫人精過野我唔知,
但你講我偷龍轉鳳真係好過份wo 你d謎裝有耐用 你睇到d耐用 我點短時間內搵第2件比你?
仲有家下d迷裝好難收 我幫人精裝都會收人地1個迷裝 有條件唔算係幫人吧?.?
6.事實係咁樣,唔到你講假唔假

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:01 PM , Processed in 0.039406 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存