2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 (更新) 殺氣重 - 9pic
go

(更新) 殺氣重 - 9pic [複製鏈接]

踏入2010年, 墨湘已經3歲幾la ^^ 恭喜 恭喜

但由於 多活動易升左, 又多人放經, 抽經, 舖又解禁埋, 大家都 好抽得下  la,

因此, 墨湘已進入作戰期,

之前 講完先打,  e+ 係 打完先講, 一樣姐, 次序調轉左而已
** 但食飯, all 屎 次序 千其米調轉, 不一樣的, 後果自負 **

所以每晚都有太多 事件出現, 有時 驚 5 夠 乾淨, 仲一晚 洗幾次,

唉, 都 辛 苦 左 大 家 啦, 有 有 汗 嫁  = ="

有見及此, 小妹 想緩和下 緊張局勢

推幾張 史無前例 既 凸出 pic 分享下, 希望大家暫且  放下手中既 + 9 一擊武( 1lv +9 )  無聊一下

呢 d 都係 我既 無聊舊生活照, 個時 乜都試, 死都不知幾多次
唔死, 一定高 Lv 過飛翔 / 龍聖, 龍聖個時同我一樣lv之麻 @.@ 好叻咩
我諗係墨香 - 墨湘, 真係唔知死 幾多次,
所以, 哈, 我5係太怕死, 但 好 怕 無 自 由

同人有仇 就好難有自由, 雖然一早轉左身, 但 e+無乜心機升,  最中意打寶, 打王,
自從 6x Lv 升完 長城後, (極不願, 但老公鼓勵下><), 死氣沈沈地 升上70 (因可用無招)
之後, 轉左身,  e+ 73 Lv 真係好鬼懶升, 連抽經都懶 =v= 嵩山後, 連王都無乜點打了

73Lv後 懶升之個人原因::

轉身前刀手( 慣左一隻隻打, 輕鬆 d )

轉身後法C( 好似無咁過癮, 雖然一大堆, 但要打好多下, 真係無咁過癮咁, 無咁輕鬆 )

其他原因( 未有76戒呀 ><~ 我想自己打, 唔想收, 唔係錢問題, 係過癮問題,
因為 我有舖打寶癮, 個時轉身 係密室打書, 老公打到俾me, 係中意自己打,
終於遲佢幾天, 終於打到, 食埋 haha )

e+見到我在 敦煌, 9 成 為打寶, 瀨低個 1 成.... 有 mood , 會組人升下, 但升粒零2粒鐘 收工!
打寶不能組人麻, 所以組分身, 難升 d

呢幾張都係我低Lv時 天不怕 地不怕 既照片,
當中最激動既 不是 3xLv打巨0,
而係 39Lv 打 xxx  .............請大家細心觀看 hahahahhahahahaha

thx thx thx  

第一次學人打巨型神, Lag爆, 但好彩, 個次岩岩幾乎最尾幾下 我才到, 有箱分, 但都死好多次!

Lucyk 40 Lv 前 打到要用 既書

尼古丁帶我第一次打少林王, 邊打邊教我 ^O^ 好盟友啊
個時d盟友成日帶我周圍去, 好多地方我 未去過, 5識路麻

呢張激過巨型神ga, 因為一個39Lv 血戰 74Lv 金刀, 仲要係刀手(近程職), 仲要係冰佢5到ga wor
我會5會太勁呢 hahahahah
((事實:: 我狂食金仔, 一定要用埋3Lv呆呆才頂到, 試過一次 3Lv呆死左, 帶隻2Lv去
真係爭好遠, 頂5到, 就咁 死左 1 次 咁多, 算係咁啦 ))

** why 我 39 Lv 要血戰 74 金刀呢
答案::::  件爛鬼玄金甲任囉 ::::

呢張同貓神 去南河玩, 泰坦封測時的, 所以咁多血, 咁高攻

2009 新年 老公(火之) and me 派利是 , 幫員排排隊 拿利是 ^*^

老公幫會照, 現解幫, 因老公想多 d 自由, 所以請其他會員 開新幫
其實, 除左我地9位外, 仲有一班幫員好fd, 如:ab仔, 雪糕, 天天 etc ,但個日都我地幾個on

呢張無野講, 有無發現玄機 ??   睇圖 睇埋字, 激死 又 Lag死 = =~

推住咁多先, 有mood再玩 ~ 呵

已有 4 人評分威望 Good 收起 理由
一精靈火一 + 2 支持你!下次繼續^_^
siteop + 2 收500粒根石 @_@
路斯化 + 10 活動參與
〝└小討厭┐〞 + 2 支持支持A_a&quot;

總評分:  威望 + 10  Good + 6   查看全部評分

咁少 \./ 2 分

9張圖 起碼 5分囉 ><~ 蛤人

WO WO 唔錯唔錯 +油+油  ==

我上鏡 @____@

哇n世前個幫圖xd

哈 ^^

Good +2 收500粒根石 @_@ --->> 就係為2分 放你根石照囉

不錯不錯~+OIL

原帖由 沙哲娜漫 於 10-3-18 05:25 PM 發表
踏入2010年, 墨湘已經3歲幾la ^^ 恭喜 恭喜

但由於 多活動易升左, 又多人放經, 抽經, 檔舖又解禁埋, 大家都 好抽得下  la,

因此, 墨湘已進入作戰期,

之前 講完先打,  e+ 係 打完先講, 一樣姐, 次序調轉左而 ...

原來你係樂兒 .......

N年前 打巨陵神 果時 真係好好玩 哈哈

原帖由 紫狼丸 於 10-3-21 11:11 PM 發表
N年前 打巨陵神 果時 真係好好玩 哈哈

可惜e+ 無得玩, 俾人玩晒 ><~

個時 打巨陵, 就好似 e+ 打牛咁, 係咁叫人 入泥打, 越多人越好

唉, 可能N年後, 個個打牛都能獨食 ( 若雲起未執, 開放到121 Lv hahaha)

原帖由 a_r_bi 於 10-3-21 08:41 PM 發表
原來你係樂兒 .......

hi 原來你係bi仔

5知點解我個幫 咁多女 = =?

同埋我自己剛留意到, why 我打巨陵個張 d 刀技 5係東風,

而係無理頭的 無處藏身, 我記得 個時同人pp, 人地用白馬 miss到我暈

跟住, 又傳聞 刀技 "無處藏身" 係可以 擋減 d Miss , 就去學, 想證明

係5係, 但未練真, 好鬼難練, 放棄 **  掉埋

原來你係樂兒= =

我係 蛇仔 : 3

鴨仔 :3 我係qq 呀 . .. 原來你都有玩灣岸 - -

之前係好玩   不過依加變哂  勁冇隱-.-

原帖由 笨b》 於 10-3-26 04:37 PM 發表
之前係好玩   不過依加變哂  勁冇隱-.-

一直都覺得 44 Lv 前最好玩

但e+都5算係 勁冇癮既, 都有野玩

但最5好玩係, 好多人去升親都 被某幫 d 人殺, 咁就 好無引

原帖由 沙哲娜漫 於 10-3-26 18:48 發表

一直都覺得 44 Lv 前最好玩

但e+都5算係 勁冇癮既, 都有野玩

但最5好玩係, 好多人去升親都 被某幫 d 人殺, 咁就 好無引

未改板果陣  堅好玩  不過好哂錢..

改版 對你有咩影響呀 ?.?

原帖由 沙哲娜漫 於 10-3-28 00:53 發表
改版 對你有咩影響呀 ?.?

=.=d裝勁膠.........

咩裝 = =?             ?

太坦-.-.........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:45 AM , Processed in 0.040487 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存