2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 他說要跟我分手...
返回列表 發新帖 回覆
go

他說要跟我分手... [複製鏈接]

係咁ga...
我同我男朋友一齊左7個月…佢爸爸剛剛過身...家白事
我又要返學...所以成個半月冇見面過
近排我屋企發現左我同佢拍拖...重知道我地曾經xx(18+)
但最後都冇咩野...
到琴日...佢sd sms 無lala話''好多仔溝你wor''
然後我回''我5會受+''
之後成我問''星期一得5得閑?''(因為我想約佢見面)
佢一直冇復我....
到夜晚4:30佢sd sms 話''或者分手對大家都好''
我蕉早起身收到哩個短信喊左好內...我真係5知發生咩事...
然後我回
''點解...我同佢地冇野架!''
''您係5係係到講笑炸...''
''分手都比個原因我...''
我打電話比佢佢又冇接...sms都冇回...

我真係5知咩事...我同佢一齊冇咩試過呃交...感情都好好...
冇見面ga日子我有問過佢您愛5愛我...佢都話愛...
但點解佢會無lala提分手...?
我有認我有識男仔,但係都係1齊打機...
佢係5係講下笑炸...
點算好...help...

或者某d原因被逼同你分呢..
你話佢老豆岩岩過身
可能佢要努力讀書唔拍得拖住

其實我以一個男仔既想法講比你聽
親人失去左,你位男朋友有一樣避無可免既野就係會不停諗野
可能就係呢段時間諗錯野,千期唔好以為男仔好識好識諗野
講真,我女朋友好多仔溝,我都會唔鍾意,但係我會搵佢傾
因為始於呢D野都係單方面
仲有,佢講果句好多仔溝你,我自己就覺得佢對你既信任已經起左一個變化
我覺得,如果你真係好鍾意好現實鍾意佢,不仿真係搵d時間去搵佢,我指既搵
唔係sms msn果d,而係係現實到搵佢,之後再問清楚個原因
無論結果係點,點都好過依家咁,乜都唔知,我都覺得幾漂忽咁
最後一句,加油啦,真係去搵下佢,努力
已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

原帖由 流經x停不了§ 於 10-3-20 07:32 PM 發表
其實我以一個男仔既想法講比你聽
親人失去左,你位男朋友有一樣避無可免既野就係會不停諗野
可能就係呢段時間諗錯野,千期唔好以為男仔好識好識諗野
講真,我女朋友好多仔溝,我都會唔鍾意,但係我會搵佢傾
因為始於呢 ...

佢連電話都5接...點約

我覺得你男友好唔負責任,講分手都唔比原因,死都唔知自己死係邊,仲有,就算係玩都唔應該拎分手黎講笑;不過,如果你真係好鍾意佢既話就要問清楚喇,佢可能真係有苦衷都未定,加油!

回復 4# 金女 的帖子

你去下一d佢成日去既地方,真係用心去搵佢,有心搵搵唔到,咁樣都無悔

原帖由 ching0204 於 10-3-20 07:46 PM 發表
我覺得你男友好唔負責任,講分手都唔比原因,死都唔知自己死係邊,仲有,就算係玩都唔應該拎分手黎講笑;不過,如果你真係好鍾意佢既話就要問清楚喇,佢可能真係有苦衷都未定,加油!

thx...=]
但...5好咁話佢...佢5係咁ga人ga..

原帖由 流經x停不了§ 於 10-3-20 07:57 PM 發表
你去下一d佢成日去既地方,真係用心去搵佢,有心搵搵唔到,咁樣都無悔

我都有諗過..佢哩幾排冇咩點落街...佢出5出門都係個問題...
我同佢又5係住係同1區wor...

回復 8# 金女 的帖子

努力啦....有心無難事既

有四個可能性

第一:佢屋企既變化令佢既心態產生轉變  例如對拍拖抗拒/失去興趣

第二:佢忽然間對你淡左  唔好懷疑"忽然"既威力   我都試過對一個鍾意左4年既女仔忽然間變得好討厭

第三:佢出面有第二個  唔想同你拖落去  快D了結左你同第二個女仔一齊

第四:佢有苦衷  至於咩苦衷  得佢自己先知

至於有人提議你去搵佢   我係絕對唔建議  點解呢?

佢同得你講分手   就係唔想再面對你/接觸有關你既一切

你而家喊苦喊忽咁去搵佢   只會令佢覺得你好煩  煩到佢更加討厭你   效果更加係適得其反

你可以做既只有等   等呢件事淡左   當然所需既時間可能係一個月至數個月不等

但如果你係愛佢既  我相信小小日子你一定可以捱過

到時再搵機會表明你既心意  了解所有事情既經過/原因

咁先會令整件事有轉機   希望樓主而家要做既係振作起黎  唔好比不明朗既事情攪到你個人亂哂  係唔值得的~

唔好因為一時既沖動  個心諗住死都要立刻將成件事攪清楚  係無可能的!!

你去街搵佢   只會令佢避得你更多   成件事亦都會無得改變

所以呢段時間  比個機會你地冷靜下   大家之間有無出現過危機既伏線??

如果佢係愛你既  遲早都會搵你解釋番前因後果

相反  你都可以透過呢件事去睇清楚呢個男人係一個咩人  係勇於承擔既人?定係一句分手就走左去既"趙完鬆"?

祝樓主好運~

已有 2 人評分威望 收起 理由
紫靈姬 + 10 支持你!
MANDY + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

笑傲無雙

原帖由 ~傳說中的傻仔︻ 於 10-3-20 11:37 PM 發表
有四個可能性

第一:佢屋企既變化令佢既心態產生轉變  例如對拍拖抗拒/失去興趣

第二:佢忽然間對你淡左  唔好懷疑"忽然"既威力   我都試過對一個鍾意左4年既女仔忽然間變得好討厭

第三:佢出面有第二個  唔想 ...

看來你對世界所有事都看透了,思想好成熟

原帖由 ci4a27 於 10-3-21 12:14 AM 發表

看來你對世界所有事都看透了,思想好成熟

貧僧只係想幫助困在紅塵中既各位施主  (說穿了就是毒男)

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

..奇怪啦.仲有一個開解人既可嬸嬸唔見人既..

2KF活動勳章 十週年勳章(賀詞)

老老實實 睇過妳幅相 都知妳多人溝果類

做妳男朋友 仲要七個月 呢樣野 心知肚明啦

我就覺得就借d意 搵野講姐

屋企人出事 就禍不及妻兒啦 除非佢老豆 妳殺左姐

正路就搵妳傾計 爹妳 沒可能 分手 係呢個時刻

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

有時男性諗既野係好難明架.樓上果位相士咁我係咪成日比人斬丫.哈哈

大家5洗再諗la...佢話感情淡了...so...分手...

sosad

食左你 所以就淡左...
男人~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 金女 於 10-3-21 12:49 PM 發表
大家5洗再諗la...佢話感情淡了...so...分手...

希望妳唔好咁傷心啦...

原帖由 MANDY 於 10-3-21 04:04 PM 發表

希望妳唔好咁傷心啦...

咁當然會大哭一餐la...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 02:09 PM , Processed in 0.065561 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存