2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 我的第一WEB GAME《彈彈堂》
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 我的第一WEB GAME《彈彈堂》 [複製鏈接]

在整理E-MAIL時,無意間在e-mail裡看到這個遊戲,好熟悉喔.....
沒錯!它就是彈彈堂!

我註冊帳號的時候起初只是想試一下用來消磨時間,註冊後進入遊戲...在我眼前出現的既然是一個華麗的遊戲大廳,我從沒有看過一款這麼吸引我的WEB GAME《彈彈堂》我找的就是你了。

還記得踏足彈彈堂生活的第一天...感覺是給別人當作一個沙包...沒技術沒公會...隨著我每天的努力下我終於10級了,呼了一口氣然後穿上衣服 即刻落街買張點數 然後係遊戲入面換番飲衫先

直到玩左彈彈堂一個月後...有一日番到屋企突然收到遊戲入面一封郵件睇一睇跟住又呆一呆,我居然收到一封請貼0.0無錯所謂既請貼就係有人琅結婚啦!!!幾時輪到我呢

以下係結婚當日既情況 好混亂!丫!丫!丫!

從此令我愛上彈彈堂

我都有玩呀 唔錯架a.a
web game黎講 算唔錯
d畫面都唔似web game@.@

我玩開國服既- -
居然有港服...咁就要支持一下
d死人大陸西狂網自大

香港無人玩彈彈堂
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:20 PM , Processed in 0.025886 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存