2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Winning Eleven 2012-2013 West Ham (大量感想)
返回列表 發新帖 回覆
go

[電腦] 2012-2013 West Ham (大量感想) [複製鏈接]

2KF活動勳章

.                                                        Kurucz

De Silvestri               Lewin Nyatanga               Rodwell               Kieran Gibbs

Collison                    Mark Noble                    Fellaini                  S.Larsson

Hines

Bendtner

SUB:

Stech

Spector
Jung

Da Costa
Tomkins
E.Munoz
Gabbidon

Ilunga

J.Stanislas
Behrami

Gibson

Marcelo

Sulejmani
El Shaarawi

Chris Wood

- 點解GK唔用果勁d同後生d既stech呢?唔好睇佢能力各方面都勁過Kurucz,查實用落Kurucz係好用勁多.
- 中堅雖然都好後生,但都買定個E.Munoz黎接棒.......
- rsb由於Spector已經26,Jung又得果20,能力又未夠好...比佢打正選就等於後防有個bone一樣(真係試過爆=_=),所有就買左De Silvestri(見佢放左落transfer list,sure唔汁輸啦)
- lsb一直都係令我最煩既地方,難買人...又冇乜選擇,e家只係得Ilunga充當替補.....唔知各位ching有咩推介?大前提(後生,唔明星,幾升得)
- rmf真係唔驚冇人用,Collison/J.Stanislas長期都係一人出一場咁....2個能力都差唔多,又好用....2者真係冇分正選同SUB.....假如2個都有問題,陣中舊成員Behrami可以頂住先(原來Behrami都幾好升嫁bo.....不過e家都幾老  . 下啦T.T)
- cmf方面,Mark Noble同Fellaini長期正選....冇咩大問題都唔換影響佢地既正選,有時Noble打到累/傷,前man utd中場Gibson充當替補就最好不過.....Fellaini有問題既話(不過都好少機會,e條友真係好少傷+體能一流),小將Rodwel推前一格打返cmf/dmf都冇問題....Da Costa自動填返果cb位....
- lmf方面啦.larsson打埋今季應該都退居sub,比馬些路打正選.....其實派larsson出場主要係貪佢既fk的說....
- 好啦,講到口水都冇咁濟,不過真係好感而發....ss方面,本人主點10星極力推介Hines,west ham的....一開始21碎...e條友真係好洗好用,爆得射得乜都得,差在頂就唔係幾得.....如果佢唔得,就Sulejmani頂上,有時都會比El Shaarawi SUB in 下,買佢都係為左接棒同之前用過,幾好用(唔好睇佢能力咁.....)
- CF lu , Bendtner本來真係唔係幾想買,但,百年難得現像,佢竟然比阿記放左落TL到,仲唔汁書咩...........Chris Wood作替補,西布朗既.....幾好用....(本來陣容有個叫nouble(CF 191cm west ham本土球員,本來好升得,21就係咁drop,你話慘唔慘)

e家玩到12-13,其實,west ham真係一隊唔錯既球隊作ml開始,陣中有好多升得之人,加上,原陣又唔係真係冇得玩...所以,係到希望所有ml玩家,買球員唔係成日買d大牌,試下用多d新仔/唔出名,當中樂趣比起你成隊明星好玩x100

另外,感謝睇曬我成篇野既ching,因為本人真係有感而發,想同大家分享......

P.S:希望唔想有鬧戰發生,大家開開心心....
已有 1 人評分威望 收起 理由
龍雪 + 15 精品文章

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

我都讚成後生仔係好玩過成隊星...
不過我而家轉左玩fifa而已 xD

rodwell我鍾意拎黎打中場多d =]

十週年勳章(賀詞)

我用皇馬的
原班人馬一直用落去,無乜點買過大牌明星
每年青訓都出1-2個妖人
老實講玩後生唔係唔好,但佢地升得勁快,2-3年已經變大牌球員-.-

我已經玩到2025年,青訓小左出妖人但出現左好多重新球員
呢家主要係想整返隊經典隊出黎
收購緊以前05-06年時期既巴塞球員,呢家已經有細哨,eto,迪高,域坨華迪斯,沙維,佩奧爾-,-
已我自己隊入面都有幾個重新球員例如沙比阿朗素,魯爾,杜迪克
再加埋其他隊既球員重新時無啦啦黎左我個青訓既謝拉特,列基美,波歷克
之後我果隊之前有c朗,kaka,雲達華治退休(應該仲有1-2年就出現返)
真係升到你傻-,-......

玩到後期根本唔會話無後生仔俾你升:smilie_:):
同埋其實自己玩一定年年三冠王,就算d球員能力普普通通市場價值都會升到好高
所以話就算一開頭唔玩大牌明星,之後你隊入面果d入好快都會變大牌-.-
已有 1 人評分威望 收起 理由
龍雪 + 10 精品文章

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

2KF活動勳章

原帖由 魔之蠍 於 10-3-25 07:24 AM 發表
我用皇馬的
原班人馬一直用落去,無乜點買過大牌明星
每年青訓都出1-2個妖人
老實講玩後生唔係唔好,但佢地升得勁快,2-3年已經變大牌球員-.-

我已經玩到2025年,青訓小左出妖人但出現左好多重新球員
呢家主要係想 ...

55...幾認同.....玩winning真係唔驚冇後生仔升,同埋我唔鍾意用青訓果d( i mean假人既青訓,etc重生謝拉特唔計)

開頭都比較中2用妖人 勁呀ma
但玩到後來 ( 203x 唔記得左 ) 發現用重生人好過
因為有樣 有個人風格 d妖人假到死- -
有時候即使有d唔勁ge重生人我都會買
例如墨西哥arce 英格蘭賓納 巴拉圭聖誕老人 等等
當然我都會買d勁人番黎la
c朗 雲佬 拿臣 真係個個都過百 好勁
我覺得成隊波d人都有樣咁反而重好玩 ... 真d呀ma
不過唔同人 唔同玩法姐

利物浦的左閘真系幾好用

思素亞 ???
ok la 不過開頭好廢就真

2KF活動勳章

原帖由 shara_pova 於 10-3-28 11:27 PM 發表
思素亞 ???
ok la 不過開頭好廢就真

思素亞我覺得mama地...........見人見智啦...

左閘買國米個Santon~好好升~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:33 AM , Processed in 0.032350 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存