2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 佢話要同我分手...
返回列表 發新帖 回覆
go

佢話要同我分手... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

4個月..
我之前post過..
因為一d問題..我行左入死胡同..
最後我自己諗清楚..
大家變番冇事....
感情比以前仲要好..
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 5953&highlight=

但最近因為好多事纏繞住我..
功課..報告..屋企..親戚..組員..時間
好多好多野...我基本上好多時要同一時間同好多個人傾野同做報告
從來未試過咁多野做..咁唔順心
今日..又因為同組員之間有不合..心情唔好.
冇出聲..只係靜靜地訓
佢一句刀冇問過我
仲要其他男仔傾計..傾到笑哂咁..
雖然我訓左..不過我仲聽到
不過呢d我唔介意..所以我冇同佢講過
之後做完功課可以早走..因為我有急事要做..
所以走先..我個樣係唔開心既..
跟住佢走出黎問我做咩事..
我話冇呀..趕時間...佢問左幾次我刀冇詳細答佢..只係話冇野
之前我知道頭先好似唔係幾好,,補番個sms比佢.
話我真係有急事..有咩今晚同佢講番

到左今晚..因為報告既事..
我地意見不合..跟住佢講起今日既事..
佢話我咩刀唔同佢講..唔當佢係女朋友
跟住我話太多野煩住我...唔知點講
之後比佢逼多兩逼..我一次過講哂出黎..
講左好多好多..係msn打左廿幾行字
佢話要佢逼我先肯講..

好多細節既野唔講..
佢話我冇安全感..行為飄忽..一時咁一時又咁.
但係我完全刀比到原因佢...
佢講左咁多,,刀有同一個意思..就係咩刀要同佢講..唔好要佢問幾次
但係反而佢自己做唔到..
問親佢刀係..冇野呀..算啦..由佢啦
我刀算喇..我改變唔到佢咪接受lo..
佢而家話要分手...因咩..就係因為我唔係佢肚入面條蟲
唔知佢每一刻諗緊咩..

我已經好煩..出世到而家未試過咁煩..
佢仲要同我講分手..對唔住講左..叫佢原諒我講左..
我仲可以做d咩....我一直以為佢投入既比我多..
其實我真係好中意佢..聽到分手個身係到震..手震..想嘔.想喊
之前同佢經歷過既唔通係假...?

感覺你有點太過大男人皮氣...
睇完你2篇野真係覺得你係比唔到安全感既人
要人問幾次先比答案...怪不怪呀!!
一係講一係唔講 咪婆婆媽媽
到最後你又咪死狗咁講
下次有咩事講左先啦,詳細既野可以同佢講得閒先報告囉
如果佢硬要你講左先既你咪笑一笑講聲對唔住先囉

到左今晚..因為報告既事..
我地意見不合..跟住佢講起今日既事..
佢話我咩刀唔同佢講..唔當佢係女朋友
跟住我話太多野煩住我...唔知點講
之後比佢逼多兩逼..我一次過講哂出黎..
講左好多好多..係msn打左廿幾行字
佢話要佢逼我先肯講..

佢咁發你皮4係正常架啵,你唔可以怪佢啵

唉...拍拖不是易事呀,又要覺得煩,人地同你講分手又難過
又要馬兒好又要馬兒不吃草
你付出過什麼!!?
你要佢追隨你心情去拍拖你先叫就拍拖!!?
-----------------------------------------------------
看不起你這種自以為是的人呦!!
18歲喎!!大把青春喎!!投放感情係一段違背自己意願..充滿強迫性..而且苦悶既戀愛喎!!
我講野係串左D架啦,要插既隨便,但希望你唔好再為所欲為,按自己心情和時間去面對自己女朋友

原帖由 LoSeRbyy 於 10-3-27 02:39 發表
4個月..
我之前post過..
因為一d問題..我行左入死胡同..
最後我自己諗清楚..
大家變番冇事....
感情比以前仲要好..
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 5953&highlight=

但最近因為好多事纏 ...

我同你一樣^^
但點忙,都要同女友多一點交流,給對方一個感覺,就是"我會在一個不忽略你的情況下完成我的工作"
雙方 大家都有問題 但如果大家不能分享雙方感受,那是沒義意的~~~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 LoSeRbyy 於 10-3-27 02:39 發表
但最近因為好多事纏繞住我..
功課..報告..屋企..親戚..組員..時間
好多好多野...我基本上好多時要同一時間同好多個人傾野同做報告
從來未試過咁多野做..咁唔順心

讀書期間  除了讀書
亦是 在訓練你 將來 如何 面對 社會 工作... [所有]

放眼看..

所有在社會努力生存生活的人

誰不是長期地 擔任 無數角色..

負上不同角色的責任呢~!!!

一位男性...

他同時地是 [兒子][父親][丈夫][兄弟][朋友][親戚][員工][上司][下屬]

一位女性

她同時地是 [女兒][母親][妻子][姊妹][朋友][親戚][員工][上司][下屬]

這件事中  就是時候 讓你去學習
處理  諒解(周遭) 責任  承擔 的時候了!!!
已有 1 人評分Good 收起 理由
Q33NY + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

睇你噶頭像偅以為你系女噶 - -
睇到我誤會曬!!

感同身受
不個男女角色剛剛相反
既然分左手,咁咪分手囉
單身唔會死

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

單身貴族好野

失去才懂珍惜..~
我都係咁, 每次激嬲佢先至著緊.

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

人呢種生物係咁架啦.有佢個時就唔識得珍惜.次次都要等到失去左既時間先識後悔同珍惜
珍惜眼前人丫 大家 唔好等到失去左先知道珍貴同後悔
虎痴恩 + 1 同意..

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

一開始感覺得到你在醋意強

始終也未必能夠體諒到得到對方

------------
若沉默似金還談什麼戀愛
寧願在發生機器笑著忙

成人只寄望收獲-情人只聽見承諾
為何都不大懂得努力珍惜對方

就算牙關開始打震別說謊

陪我講出我們最後何以生疏
陪我親身正視眼淚誰跌得多
無法講?

除非彼此已失去了能力觸摸
-------------------------
不要總以為自己是太陽-任何人都不會只圍著你轉

你是行星-你圍著別人轉-自然經驗得多-你會發現你身邊多了一顆衛星

做一個可靠的星球
☆可兒☆ + 1 說得很好!! 讚!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:14 AM , Processed in 3.158148 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存