2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 開心Online 關於幫派o既問題
go

關於幫派o既問題 [複製鏈接]

起完npc協助建築
不斷禁重賞趕工都係工人冇係度做野
無法進行激勵
有咩方法可以叫佢地做野呢?

我係世頻叫幾叫...問有冇人起完npc塔係用到o既,冇人答我

宜家無端端又得啦,識去起野,咁就算啦= ="睇下面啦

我貪起野快
d野起近個倉庫
之後起太近....搞到扑唔到野
想拆倉庫啦又唔俾拆.....想點呀= =?
由於上面問題解決,咁由得隻npc慢慢扑...

有很多想賣掉卻賣不掉的東西怎麼辦?想跟人家互通有無還要在聊天頻道裡?喊尋找?現在不費力了,有了幫派專屬倉庫,存取物品都方便自如,儼然就是一個小小的跳蚤市場呢!
倉庫又話有得俾會員擺物資...
又係冇o既,淨係儲資源....

當唔係呢座啦,當佢未開放

其實都唔關資源事,基本上都爆硬架啦
80萬/30萬都得= ="

同埋幫派所在地基本上都唔關事架啦= =?
揀完省都係八仙報喜server名

官網d相又直接copy大陸網....懶到丫

順手整埋個全部修理o既制得唔得?逐樣禁好q煩,又易爆
官方版主大佬= =麻煩叫佢地做下野得唔得

p.s 再唔搞我決定唔玩,宜家玩都係因為唔捨得d寵.....

- 冇人回既- - --
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:52 PM , Processed in 0.027178 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存