2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中華英雄Online [新手問題] 請各大老手幫小弟幾個忙(早幾天才玩) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[新手問題] 請各大老手幫小弟幾個忙(早幾天才玩) [複製鏈接]

1.  請問玩刀 加咩屬性呢??

2. 請問金錢上限只可以500萬  有冇方法/幾時 先可以加大呢??

3. 點數用 MY CARD??  系咪 1點 = 1個大洋呢??

4. 武點加大系米 20級 40級 60級 甘上架??

5. 騎寵 同 打幫手打怪既寵物 系米吾同架?? 同埋系拍賣網點分呢??

6. 聽聞: 騎寵 系米只可以騎?? 幫手打怪既寵物 冇得騎的嗎??

吾該各位老手幫幫手~萬分感激...

1: 29lv 前全力, 之後加到40敏, 再全力
2: 我未試過多過500m , 所以唔知點加大...但係我知有得加多d
3: 係
4: 0.40.70.100...之後唔知 ( 因為冇玩了 )
5: 騎寵, 當然係騎, 幫你打既叫  -  神獸
6: 對

以上只係個人意見.....( 請勿介意 )
已有 1 人評分Good 收起 理由
斷魂_善 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 03:14 PM , Processed in 0.027322 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存