2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 天只注定你的命不控制你所做
返回列表 發新帖 回覆
go

天只注定你的命不控制你所做 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

好多人都試過戀愛
無論係明戀/單戀/暗戀/失戀.....
呢d野好似成為左人生既必經點
但係好多人都經歷過失戀....
之後就會自暴自棄....覺得自己咩5好咩5好
往往都係話自己5夠令仔...自己5夠瘦...5夠高....
但係你有無諗過....呢d野係你自己做成既!!!

天只會一注定你一出世有否d遺傳病....
有人5好彩...一出世注定5長命...
但係呢d人反而生活得好開心....
天係5可以控制你想做咩....
所以命係天注定....事係自己做....
有人認為....自己5夠令仔....
其實令仔既定義係點!!?無人可以用說話上黎講定...
我個人認為...只要5係樣子很特別....
我覺得都係算好樣!!!
好多人都認為髮型係自己第2生命...
樣子的重點....我5否認...
髮型真係人既第2生命....樣子的重點!!!
但係...我想問...吳尊剪左個一般既髮型...
佢就5係吳尊咩@@?...吳尊樣剪咩都係令仔...
呢句話我覺得好岩!!!!
而又有人認為自己肥....
大佬...肥咪減囉...所以~只係你有無心既問題....
5好怪天整你樣衰整你肥....
而d人話自己好多暗倉...其實人會無啦啦爆倉?
青春期既人爆倉...係因為身體既呵異蒙多d...
但係5會無啦啦整佢出黎!!!~如果你肯定你自己係個段時間
無食過炸野...熱氣野...濕熱野....佢會無啦啦走出黎?
同埋爆倉...點解你要直接禁呢?
一支暗倉糕好貴!!?我5覺....
你食少3日既午餐...都買到啦!!!~
當然....有D人天生比較矮少少...
但係5會長久...18歲前都仲係16X既人大班而家既呢個年代....
所以要怪就怪自己~~怪自己5想出力又想有收獲
我覺得女仔一句話好岩:世界上只有懶人無5令既人....

最後一句:天只注定你既命...控制5到你想做既野!!!
自己加油吧!!!最後祝末代會考生加油!!!~
已有 1 人評分Good 收起 理由
☆可兒☆ + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

葉佬~永遠支持你呀!!!>3<

咁我又有1個問題0.0
如果快面多墨屎咁點a_a
但屋企又冇錢比你去整容去墨wo@@
呢d算唔算係天注定-,-?

原帖由 。提子﹏ 於 10-3-30 09:42 PM 發表
咁我又有1個問題0.0
如果快面多墨屎咁點a_a
但屋企又冇錢比你去整容去墨wo@@
呢d算唔算係天注定-,-?

咪靠自己 努力賺錢囉!!
脫墨唔係好貴姐
整容就.....

玩過星曲WEB

3樓個位....
其實面上多墨我覺得無野wo~~
5洗話特別去so佢既...
4樓個位....
即學即用...醒^^

十週年勳章(賀詞)

我想講既野- -
就算果個係吳尊
但係佢髮型改變
係影響佢整個俾人感覺
雖然佢個樣係不變

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

^_^  大家玩過"畫鬼腳"嗎????

有幾點的開始位... 亦有幾點的終點位~!!
有無數的轉彎位 [轉捩點]

上天 給了我們每人 一張鬼腳圖...

點做...點玩~ 就靠我地自己了!!

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

哈哈.我不嬲好少倉..我想講青春期個d唔叫倉.係叫青春豆兩樣野黎.倉係可以之走佢.但青春豆係唔可以之架

笑傲無雙 玩過星曲WEB

事在人為-也要有機會有舞台給予其發揮

機會是自己爭取的-每個人都有自己的長處-亦都有重疊的長處

機會也有限-被挑戰的要怎樣突圍而出-這也引起了人與人的爭鬥-這是動物本性

有誰明白人就要這樣-窮則獨善其身-達則兼善天下

玩過星曲WEB

6樓....
甘吳尊剪左光頭就變左8兩金@@?
一樣都係吳尊....
而家係吳尊個樣令仔....
所以剪咩都係令仔....只作比如不要插我= =''
7樓...
其實同你講差5多...
有好多事會影響最終結果...但d事都係自己做出黎既^^
8樓....
哦哦...但係...我青春期都有生= =禁走左菜暗倉糕work~wor
9樓....
如果好似你你甘講...
只好再努力d...舞台係人地比...但係如果你既努力比起人地多...
長處同人重疊...甘你可以再精進或搵第2d長處~~
無人話跳breaking既人5可以跳popping
如果佢都識左甘咪學埋locking囉...
只要自己肯做...無事係5可以^^~
而且你最後個句....
有人係一開始就有錢?
李家城都5係一開始就有錢啦...
你只可以講佢既仔含金key出世...
但係如果你努力...可能你既子孫都可以含金key出世架^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 12:16 AM , Processed in 0.035148 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存