2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍Online 【龍】抱怨討論區,注意!【不喜勿入】
樓主: cyw1999
go

[討論] 【龍】抱怨討論區,注意!【不喜勿入】 [複製鏈接]

呢篇文章我曾經睇過 請問樓主你係咪原作.

哂氣啦._.唔玩咪得囉

原本都唔想講野

係比人xxx你 先安樂
樓主

大半份遊戲都有外掛....只系睇下GM捉吾捉姐
要捉一定捉到....
但一定捉 吾 哂 ...太多外掛啦.....QAQ
至於放吾放錢入去玩..好見仁見智
有D人覺得我比成百幾蚊都值得既...
有D人就相反...比1蚊落去都覺得浪費
價值觀各有各不同;D

RO 早就失色左好耐!! (( <--- 我離題了=A=

代言人方面... 雖然...我吾系咁鐘意周小姐....
不過佢都只系打份工=  =
再加上....我系享受隻GAME既楽趣~
吾系享受佢個樣..佢個身材....仲有佢把聲=V="

商城點品樣樣昂貴 ......
好多GAME都系咁=  =" 但我地玩家有權利
就系 " 比點去買 " 同 " 用GAME錢同其他玩家收購 "
樓主既說話吾系岩哂...但同時吾系錯哂 (( 我講廢話了XD

而且....
樓主=  = 你 開得POST就要有心理準備比人話=  =
一句 不喜勿入..... 系無用...=33=
一系就吾好POST出泥....
(( 我有心理準備比樓主臭罵XD

以上只是個人意見 不滿的話...輕拍好了不要毒打我XD

很仔細的文章讓我了解不少

龍都叫貴- -" 你去睇古龍(Game One 出品)-.- 你就會覺得龍 其實好平-.-
38分鐘 升lv 1次 =hk 2蚊 1日x24小時
仲有 得1日用既x2經驗符=4蚊 x3=6蚊 1個月30日
仲有exp加成 1日=7蚊張 又係30日 自己計
仲有 類似龍既幫會神跡 你知唔知 玩家總共用左幾錢 單計1個ser 有人用40萬- -自己計
仲有 包包 出得仲密過麥當勞 1個包 用幾日架炸-.- 所以 要買好多個同款包- - 價錢 98/168/298/500 hkd
=.=其實 如果精既 都知驚溫一路以黎點對玩家 所以 提埋你地 隻game(驚溫代理)1出 過下手癮算 玩完 放出去 無謂擺係度受氣
龍 個人黎講 早期 擺少少錢 就好啦 而加? 你睇下 私服又有 -.- 仲比驚溫呃錢做乜呢
不過 食得鹹魚抵得渴 既然擺左錢 又怨乜呢-.-

原帖由 cyw1999 於 10-4-2 06:37 PM 發表

諗咩唔關你事!唔滿意唔好入黎!

人地就係睇完你篇野先唔滿意,未睇之前就唔滿意
人地有超能力可以未入黎就睇到你打咩?
別傻了,ON9少年
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 03:25 AM , Processed in 0.046852 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存