2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 綜合娛樂討論 法拉閃爆馬場 懶理諸葛甩拖
返回列表 發新帖 回覆
go

法拉閃爆馬場 懶理諸葛甩拖 [複製鏈接]

陳法拉盛裝同陳豪(小圖)一齊出席愛彼錶女皇盃記者會。
真係同人唔同命,本來同樣被視為薛家準新抱的陳法拉、諸葛梓岐,如今命運迥異,諸葛梓岐面臨分手邊緣,另一邊廂的法拉感情穩定兼事業得意。噚日法拉容光煥發,着住條銀光閃閃連身裙同陳豪一齊出席跑馬地愛彼錶女皇盃記者會。
法拉首次擔任愛彼錶女皇盃宣傳大使,拍電視廣告又影宣傳海報,相比起視帝陳豪,有過之而無不及,所以法拉都好識做,唔賭馬都要話自己想養馬,佢話:「我身邊冇乜人賭錢,不過自己都好鍾意馬,爹哋、媽咪喺嗰邊有牧場都想買隻馬養!」
陳豪冇賭運

最近有傳諸葛梓岐太高調講男友薛嘉麟屋企嘢,搞到俾人飛。
對於有報道指諸葛梓岐因為周圍唱法拉同薛大少已婚,搞到一向鍾意低調的薛家好高調,薛老太唔多喜歡,所以薛二少最終決定要同諸葛梓岐分手,法拉話:「有睇報道,我唔會回應!人哋嘅事。」而法拉仲好堅定咁否定人哋分手係關佢事,佢話:「我冇諗過,唔會諗咁多嘢!」被指係迎合薛家低調作風,法拉仲係好自我咁話:「我覺得我唔需要,我只係會回應我自己嘅嘢。」
此外,陳豪甚少賭錢,佢話:「好似嗰時想學人賭馬,又俾人嫌我煩,去澳洲入賭場贏咗對波鞋最終俾人偷咗,所以我都係唔賭好過賭。」

健尒馬脊柱保脫離樹乾

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 06:41 AM , Processed in 0.029604 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存