2000FUN論壇

搜索
go

關貼 [複製鏈接]

關貼      :em014:  :em014:  :em014:

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

其實我都多謝你,你提醒D白痴,
個個比「勁舞團」3個字落咒,
一「勁舞團」就玩,
大把Game好過「勁舞團」la~
我玩番我ge夢舞~
等Au2出 ~

原帖由 Sl0veR 於 10-4-9 01:04 AM 發表
其實我都多謝你,你提醒D白痴,
個個比「勁舞團」3個字落咒,
一「勁舞團」就玩,
大把Game好過「勁舞團」la~
我玩番我ge夢舞~
等Au2出 ~

「勁舞團」算係一隻易上手既GAME。
相比起當年「勁樂團」玩法易好多
「勁舞團」其實我只係玩左一個月,後尾出左beat up先玩返。
beat up算係有節奏既模式
夢幻舞曲其實同勁舞團一樣
點解咁講呢?最主要係因為兩者模式一樣。
雖然完美時空係開發夢幻舞曲時加左編舞,但幫助唔大。
不如我試下舉例一下,中國版勁舞團同中國版QQ炫舞。
勁舞團係早先過QQ炫舞出,QQ炫舞係抄勁舞團模式。
但勁舞團中國版同時在線人數只有70萬。
而QQ炫舞就有4800萬人同時在線
點解QQ炫舞明明係抄人模式,但人數點解會多咁多。
因為QQ炫舞果D模式實在太多,多到講唔曬。
如果夢舞果D模式永遠唔變,我諗,玩既人都唔會多。

回復 2# Sl0veR 的帖子

我地唔係白痴..
每個人都有選擇玩咩game..
唔係因為(勁舞團)3個字就會影響..
只要係好玩ge game就得la...
的確都有好多game好過勁舞團..
但唔代表我地一定要揀d比勁舞團好..
只要搵適合自己玩ge  game咪得lo~

我想問牙 隻隻game都系咁上下嫁啦
你地系咁講 夢幻舞曲咪又系抄勁舞
你地吾好話吾系牙 系得d人物真實左 ...
講到咁 你吾好用電腦牙 抄人嫁 ...
分抄定吾抄 好玩既就玩嫁啦 ...
你系吾中2玩既就吾好好似個傻仔咁話人地隻game系抄啦 ...
死傻仔 .......................................................................
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 08:19 AM , Processed in 0.032159 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存