2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 RF Online 2服B族公會-------Revolution-------招生(人數已達40人) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

2服B族公會-------Revolution-------招生(人數已達40人)本會&SER2第1,2,3部藍手面世!! [複製鏈接]

公會介紹:
我地係一班由新幹線時期回流返黎既玩家
玩過咁多游戲..我地都係最懷念以前係RF既日子
今次返黎RF,就係想搵返以前既熱血時刻:)
好好享受呢一隻好游戲!

公會宗旨:
無論係回流返黎既玩家,新加入既玩家
前13serb族皇者之聖域既老玩家..我地都極之歡迎你既加入
希望可以一齊升級 打王同埋打晶!
新加入既玩家..我地樂意解答你既疑難,帶升等
會員之間互相幫助(優惠價賣裝俾其他會員)
和諧相處,唔好咁自閉...有咩事記住出聲...唔好收收埋埋:p
公會人數一定唔洗多,一定唔需要成為最強.
但希望我們可以好似一家人咁團結...互助互愛..幫b族出返一分力

只想大家開開心心玩RF!

收生條件:
上線時間較長(多d相處時間牙麻)
以禮相待
有品人士
絕不能使用外掛
無私精神
互助互愛
不要自閉
等級職業不限

另招收2-3位較長時間上線的玩家 成為公會幹部
公會將在星期6前成立

入會請聯絡...id:雪曉,獅心王查理

M群: group215197@groupsim.com

公會網址:  http://groups.im/g/gv_show.do?gid=1332008

FACEBOOK 群組:http://www.facebook.com/group.php?gid=110678582303233&v=wall

B族光榮全在你手....歡迎加入我們為B族而戰

NeutralB0058 (2).jpg (179.41 KB, 下載次數: 8)

NeutralB0058 (2).jpg

NeutralB0054 (2).jpg (179.97 KB, 下載次數: 25)

NeutralB0054 (2).jpg

NeutralB0052 (2).jpg (169 KB, 下載次數: 9)

NeutralB0052 (2).jpg

NeutralB0049 (2).jpg (223.27 KB, 下載次數: 19)

NeutralB0049 (2).jpg

NeutralB0047 (2).jpg (183.32 KB, 下載次數: 24)

NeutralB0047 (2).jpg

NeutralB0038 (2).jpg (197.79 KB, 下載次數: 33)

NeutralB0038 (2).jpg

NeutralB0036 (2).jpg (238.16 KB, 下載次數: 39)

NeutralB0036 (2).jpg

已有 1 人評分威望 收起 理由
MamaMama + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

第3張圖做乜

我都好想成為你地既幹部.....之前都係玩新幹線既....
由果陣時開始..到rf汁...升到50....之後再玩左好多好多私服....
都係放唔低B....始終冇去到A同C.........
CCB同CB都有玩....
不過E家係2SER玩....因為CCB開始就同佢地一齊升上去.....
當中有有9大.....有普通玩家....有2000FUN識既......建立左一D感情....
都成日傾計....所以見到你地OB玩2SER....好想一齊搞好一個公會....
雖然唔會係好勁果D...但係講到ONLINE GAME....
我都係鐘意有個公會...有個家.....同埋專心搞好公會同個族
好多ONLINE GAME都有組公會....但係就欠缺一班有熱心同誠意去搞好佢既人
E家想入你地既公會.....希望搵到我想搵既野.....加油^^
我ID叫 ChinG軒.....如果你地有感興趣既可以黎1SER同你地認識多D
keep contact啦

B槍
夜晚先ON////....

今日無聊7-8點去礦山  炸c族  1個鐘殺了20多人  有一次仲要1vs5  他們全叭了  真好玩...等我考慮下才加入吧
地雷兵  真好玩

re:
kenneth2t: 我地好需要你地既支持...玩game最緊要享受遊戲...大家一齊玩一齊升lv一齊吹水...
我地一定會帶大家...大家互相幫助...咁先開心...好過成個機械人咁淨自己打怪識升lv

shumsaileung:@@"我都成日夜晚玩...哈...

sam809bb:我ccb都係玩炸彈佬...XD..真係幾爽...特別係沙漠...放係人地叛變洞門口...突然覺得自己好衰添....

笑傲無雙

有冇開到M群呀?

我都會加入-
b族狂武

笑傲無雙

推推先~~~~~~~~~~~~~

恭喜雪曉入左12大

=_= 點解打左甘成日晶戰 都唔見你個公會~

笑傲無雙

我都會玩...b 開ser我會add你地

玩過星曲WEB

........

2000fun有b族公會開得成先算-3-...得個a,c族拉人-﹏-得我一個自閉-00-

笑傲無雙

原帖由 Ms蚊子* 於 10-4-19 06:03 PM 發表
2000fun有b族公會開得成先算-3-...得個a,c族拉人-﹏-得我一個自閉-00-

試下玩其他族囉^^

開左M群
快D入
group215197@groupsim.com

仲有http://groups.im/g/gv_show.do?gid=1332008
係公會網址

re:

rain56k:好歡迎你既加入=]...大家一齊加油

arvan1: 我地等公測先開=]  我班朋友玩完ccb冇玩cb所以冇係cb度開

aesopr23: 歡迎你加入我地既小家庭=] 公測一齊玩

Ms蚊子*: 以家有我地陪你一齊拉人=]  因為我地有一班朋友玩...夠8個人...所以會開公會
因為我地都希望玩得開心o的熱鬧o的...感受online game既樂趣...如果你願意我地好歡迎你加入我地既小家庭架=]  

希望大家一齊玩...人多開心熱鬧好玩...但係我地未必係好勁個班...希望你地唔好介意

我巳經加左入M群~

你D相有我份--  係B門P緊K--

公測我都玩b族,但係仲未知玩咩服好

2B d人夠齊心
用社群ac玩的人收唔收...
新手玩機甲(細個時玩過下但果時淨係知隻game畫面靚但唔知玩咩XD)

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 02:31 AM , Processed in 0.038301 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存