2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[武器裝備] 統槍裝武.... [複製鏈接]

小弟宜家hr57
近來玩長槍玩到有少少悶,想轉玩同系既統槍...
想問下...
1.有邊d統槍係必整
2.求一套宜家整到既統槍裝(必須技能:迴性+2,高磨,炮術師   次要技能:攻大,高耳,龍/大風壓,業物,看穿...等等[諗唔到仲有咩技好洗啦-.-]防性就唔洗啦)最好唔要剛力珠,升弓裝升到就破產
麻煩晒各位師兄  我一定會非常非常感激你

各位幫下小弟啦....

我都搵緊套統炮裝.......
幫你推推~求高手幫幫~~~
(其實....我懶用個程式搵-_-)

十週年勳章(賀詞)

57HR仲要唔剛力 E套算唔錯
鋼龍頭
怪鳥u身
鐮蟹u手
眠鳥u腰
鋼龍腳
5研磨殊 2大砲珠 2神足珠 有多2個位

回+2 風小 炮C 高磨 攻小 見+1 麻痺半減

已有 1 人評分Good 收起 理由
ting1021t + 1 thz.....

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

龍屬果支統槍必整~!
用鋼鐵統槍升上去
我個人比較鍾意一套套裝用(亂裝唔好睇)
老山龍裝有攻up同防性能

呢套系我未百位前用ge
剛龍頭
蒼火身
鐮蟹u手
剛龍腰
鐮蟹u腳

神足珠x4,研磨珠x5,怪力珠x1,大炮珠x2
發動技能:攻中,高磨,業物,炮術師,迴避性能+2,防禦性能+1,麻痹減半,

如果剛龍F ge話,防禦可以去到500以上,呢套製作除左蒼火龍身麻煩d之外,其他製作都好簡單,你又可以將高磨唔要,裝5剛體珠,發動風壓大&防禦+30,或者裝怪力珠,將攻中變成攻大.

以下就系我E+用ge,基本上統槍要ge技能全部都有

sp頭
祖龍身
祖龍手
尾晶u腰(灰晶蠍腰)
惡黑腳
防禦:568(未計道具防禦加成)
匠珠spx1,斬空珠Gx3,天盾珠Gx1,大炮珠x1,研磨珠x1,神足珠x3,剛體珠x2

發動技能:迴避性能+2,風壓大無效,炮術師,業物,高磨,匠(鋒利度等級+1),防禦性能+1,擔心

基本上到左百位,好多怪ge肉質比較硬,如果冇匠ge話,彈刀ge問題比較嚴重,所以匠系比較重要,以目前遊戲版本黎講,呢套可以話系最完美

見你話唔要防禦性能,體黎你系想練轉向防御(我估,但系網路延遲&控區問題...),我用配裝器依照你所講想要ge技能幫你搜尋到一套防比較高,製作難度唔高ge裝:
怪鳥u頭
蒼火身
鎌蟹u手
一角龍s腰
岩龍u腳
防禦:468(不計道具防禦加成)
研磨珠x5,大炮珠x2,神足珠x3,怪力珠x2
發動技能:攻大,迴避性能+2,炮術師,高磨,業物

以目前你未百位黎講,如果要配高耳,除左你有貓耳外,可能要犧牲好多統槍需要ge技能先可以配到出黎,百位后,有音無珠G,高耳可以話系隨便一套有3個洞ge裝都出到高耳,

我本人目前HR400,上星期包月到期,打算等改版先在玩,系時候休息下...

已有 1 人評分Good 收起 理由
ting1021t + 1 thz...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

多謝晒咁多位呀......
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:09 AM , Processed in 0.065980 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存