2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢夢Online 強化&移植問題~~~
go

強化&移植問題~~~ [複製鏈接]

想問呢人地果d+70幾80%果d點強ga= =???
係唔係用(一張+6%)+(強化輔助石+5%)=11%
再+強化輔助劑+30%=60%成功率
咁樣加哂的話就77%?
成功率果方面仲有冇得加多d= =?
同埋復原書係復原哂定係復原失敗果下= =?
例如:我第1次成功+1~沖第2次失敗左~用復原書係去返7/7定7/6?
移植果方面又係點ga= =??
如果我有把20武77%想移去40武~
咁係唔係移哂77%去40武~40武就變左7/0??

十週年勳章(賀詞)

你會唔會一次過問太多問題....

人地77% = 6%卷 + 5%石 = 11% * 7

+多30%成功水聽說唔係變60%

30%加30% = 39%
70%加30% = 91%
77%武 唔好拎去解 因為會出武碎比你
復原書 係回哂你所有次數 (+0) 如 0/8 回到去 8/8  (+5) 0/8 回到去 3/8

十週年勳章(賀詞)

不過用好多張復原書
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 04:07 AM , Processed in 0.028406 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存