2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 請問地獄黑仔龍(game名:墮龍)幾時爆我地星塵回憶城呢? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 請問地獄黑仔龍(game名:墮龍)幾時爆我地星塵回憶城呢? [複製鏈接]

請問你幾時爆我地星塵城呢?? 之前唔係話爆我地城架咩

原帖由 銀嵐* 於 10-4-23 06:07 PM 發表
請問你幾時全清我地星塵呢?? 之前唔係話全清我地架咩

反問返你   你聽邊個講架 ?

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-23 10:37 PM 發表

你答左我先~ 幾時全清我地星塵姐

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-23 10:37 PM 發表

聽你講lo 仲有邊個?
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... BA%BB%B6%C2%A5J%C0s
以下是閣下言論:

p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數 !
到時你團裡的大佬 好朋友...個城有乜冬瓜豆腐.... 唔好問我點解 !
( 你今日話過唔會攻 , 我宜家信住你先 ! )
我會用盡所有手段~  幫你地收皮 ! ( 連累無辜係你教我的....!!)
但係小謙子再踩多我地幾腳....我就唔敢包有乜野後果。
我唔做野都會有其他人出手... 話我準備左  萬1蚊 去買怪獸卡 !?
直接係: 萬1蚊   咁少....   (唔信!?  你自己去問小櫻  =.=+   果陣我用 笑龍 講的...)
我話比你地知~  就算我拆... 都唔係你地果幾座爛城...你地d所謂"城"...比人拆左N年啦
不過ok啦~  唔駛幾耐果d 所謂的 371會消失架喇 !好守緊d喇~  爆左唔好用誇頻叫叫貢~

小墮龍連自己講左咩都唔記得嗎?

同d唔清楚事件既人講講 紅煉墮龍2兄弟總共爆左小星 小謙子 甲級戰犯3個城 3個都起返 咁就係所謂幫人收皮了

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我要抽水...
我可以答你....條友唔夠錢買怪獸卡~仲要係到笑....
話要反問人XD....
佢清果D城仲要唔係371XD
真係好柒LO~

我再比你睇多次XD

爆星塵啦~傻仔...
最搞笑唔係清D 371...
你估你清我城我會驚你咩...

原帖由 小謙子 於 10-4-24 08:31 AM 發表

聽你講lo 仲有邊個?
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... BA%BB%B6%C2%A5J%C0s
以下是閣下言論:

p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數
到時你 ...

為左更高詳細理解~本人會以紅字為重點:
p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數 !(用左你地...你地意思得3個人~原來)
到時你團裡的大佬 好朋友(原來睇完之後.,甲級戰犯係小星既好朋友加大佬SAD)...個城有乜冬瓜豆腐.... 唔好問我點解 !
( 你今日話過唔會攻 , 我宜家信住你先 ! )
我會用盡所有手段~  幫你地收皮(同上啦...又係用你地) ! ( 連累無辜係你教我的....!!)(無連累無辜到最尾係唔係要抵讚)
但係小謙子再踩多我地幾腳....我就唔敢包有乜野後果。
我唔做野都會有其他人出手... 話我準備左  萬1蚊 去買怪獸卡(咁惡....萬1蚊錢清得3座城...仲要唔係371城?一萬日圓?) !?
直接係: 萬1蚊   咁少....   (唔信!?  你自己去問小櫻  =.=+   果陣我用 笑龍 講的...)
我話比你地知~  就算我拆... 都唔係你地果幾座爛城(係成個團定幾座牙大佬???)...你地d所謂"城"...比人拆左N年啦
不過ok啦~  唔駛幾耐果d 所謂的 371會消失架喇(到現在371沒有消失) !好守緊d喇~  爆左唔好用誇頻叫叫貢~

以上總結......墮龍兄佢條粉友~全部得個講字XD
P.S
紅字重點!!
藍字本人意見!!!

原帖由 【太史慈】 於 10-4-24 09:04 AM 發表

為左更高詳細理解~本人會以紅字為重點:
p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數 !(用左你地...你地意思得3個人~原來)
到時你團裡的大佬 好朋友(原來睇完之後.,甲級戰犯係小星既好朋友加大佬S ...

你括住咁多藍色字 , 你自己唔識解 ?

"你地"只係一個複數 , 冇特定的數量....
數量亦唔到你地隨便定,
如果你認為  "你地" = 成個團
咁呢個只係你地的個人理解 , 與我無關。

你班傻仔咁渴望比人全清全爆,
咁樣好簡單~你地自爆咪快靚正囉~
唔駛日日夜夜o係度獻世咁款....
一陣我地拆你城 , 又話我地同你[玩]城戰~

我無必要為你地幾條粉腸提供免費娛樂。

邊條傻仔話要[全清星塵]~
睇清楚d   係  [全清]

引用一堆舊o野   字裡行間 完全冇呢個字眼 , 你地都可以理解出 [全清]呢個意思...
唔好話我玩文字遊戲 ,  係你地理解力有嚴重問題咋

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-24 09:23 AM 發表

數量亦唔到你地隨便定,

你班傻仔咁渴望比人全清全 ...

咁用返你自己打既字
攻3個城就叫收星塵皮嗎?
就叫爆371城嗎?
呢2樣野同樣係你自己打 同樣係無做到既
我呢個窮鬼就2日內全清你友情聖殿+roy全團
你有錢人就幾個月爆3個城
分別係邊 高下立見
唔好又用自己唔玩城果d廢話 收星塵皮 爆371城你自己講的:smilie_:):

原帖由 小謙子 於 10-4-24 09:32 AM 發表

咁用返你自己打既字
攻3個城就叫收星塵皮嗎?
就叫爆371城嗎?
呢2樣野同樣係你自己打 同樣係無做到既
我呢個窮鬼就2日內全清你友情聖殿+roy全團
你有錢人就幾個月爆3個城
分別係邊 高下立見
唔好又 ...

一個問題~    371 城  係你架咩 ??
唔係你的城 ,  你憑什麼將佢擺上檯

唔好講到清 2個團 咁惡~
10個 冇乜規劃的 roy團 + 當時冇乜點出城的友情聖殿(有冇出城我都冇印象了...)
全部都冇人守的城~

果陣時你自稱拆o左幾個鐘 ,  宜家終於自爆 原來要打 2日...

仆你個街   成日9up當秘笈...你夠未呀 ??

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-24 09:44 AM 發表

10個 冇乜規劃的 roy團 + 當時冇乜點出城的友情聖殿(有冇出城我都冇印象了...)
全部都冇人守的 ...

城排17名 19名 要唔要game到密密你?
2個無冇乜規劃的星塵回憶團(上面你自己話星塵d城爛的)當時冇乜點出城的霸皇組(有冇出城我都冇印象了...)
全部都冇人守的 ...
你話你朋友用左50張怪獸 我1張都無用 歌莉亞既怪獸係甲級用(有圖證明我有用可以好似上次咁放上黎 )
你朋友幾個月爆3個城 我2日爆10個 有咩出奇? 都係果句 高下立見
落街食個早餐 小墮龍你下次要做點資料搜集了

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-24 09:44 AM 發表

全部都冇人守的 ...

拆左幾個鐘哂左幾百張怪獸卡仲咁開心XD
人地一路同人吹水一路拆城~開開心心玩GAME~
同你真係好大分別~

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-4-24 09:23 AM 發表

數量亦唔到你地隨便定,

你班傻仔咁渴望比人全清全 ...

藍字係比你睇清D.....
你自己鳩UP個D咩廢話~
如果都係唔明~幫你唔到...
E家比人踢爆爆唔到371城~
即解你地既定義係咩
你未慢慢扮LO~你最叻嫁啦XD

好囉~呀淆龍哥你要兜既話..我e家招你黎爆我地星塵回憶任何城囉..

你要捉字..咪同你慢慢玩囉 等你所講既全世界睇下你幾淆囉
淆龍哥

等佢清哂我地d城 我驚等到女神汁笠都未等到

冇乜好回應啦~
天魔先生 你都修改原文...

不過回應中有引用~
你想改都改唔到

終於發現我冇用過 [全清]呢個字眼 ?
我一早話係你班仆街屈我架啦...

我冇你地咁野蠻 , 動不動就全清團拆...
邊個拆來 , 我地咪拆返去囉~

你地隻門口狗在某篇都講左 :  你地d城 "又" 起返出去...
咁言則上一人拆一次,算打和   =.=

成日拆拆拆....你唔煩我都厭~
叫個唔玩城的人去拆你地d城... 比戇居更戇居~

至於甲級笨彈話矛盾  !?

紅煉說 : 用卡拆你  唔係同你"玩"城 .... 而係打爆你個城!

冇人有興趣同你地玩城 。

言盡於此 ,  把口生係你度, 你鍾意話我淆又好 , 廢又好~
乜柒都好 隨便你....  

你成日都話言盡嫁啦...
得閒未抽下水...
仲有我可以同你個垃圾團友講...
你無用出精爆我城
你問下人先出黎串啦....60張卡~笑左LOXD
佢爆果時我睇住不知幾開心...
你自己問下你好團友啦
我仲講到明話比佢爆

爆又好..全清又好..你都係淆我地星塵架啦..淆龍哥

呀!!!留左句無打~
佢來來去都無話全清我地團....?
比D野比大家睇....
(我唔知 神南 係點樣同佢地其中一位 id  小謙子  的人發生衝突~)
大家可以係呢句句字睇到...係話小謙子一個....
點解要加你地呢....你下次想兜呢...都唔係同我玩捉字~捉字我隻隻同你捉....
(我會用盡所有手段~  幫你地收皮 ! ( 連累無辜係你教我的....!!))
你呢到仲話唔係想清星塵
我等緊同你玩XD
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-4 01:45 AM , Processed in 0.147997 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存