2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 我可以點做...?比你會點做...
返回列表 發新帖 回覆
go

我可以點做...?比你會點做... [複製鏈接]

係之前我女朋友同另一個男仔出街...出得好密下...
我女朋友話我知只係當佢係丫哥..但我唔知發咩火..搞到同佢分手..
之後果個男仔同我講佢同佢真係冇野..我有個女仔fd又叫我搞清楚..
因為我真係好中二佢...好啦..之後我就哄番我女朋友..我地係番埋一齊..不過唔知點解我對佢好冷淡..佢都係..唔似之前咁熱情
但係上個星期5..我同我女朋友同個男仔仲有一班fd去左長州...第一日...
個男仔叫我約女朋友去食飯..我唔一聲..走去問我女朋友..我女朋友點頭..我好開心咁攬住我女朋友..
點知..就係果日夜晚個男仔唔知做咩好唔開心..d fd知道我女朋友同佢最好傾..就叫佢去勸個男仔...
我又叫佢去..我唔想做到咁自私..不過..唉
之後我都係唔放心..走左出去偷望..佢地攬埋一齊好實...我扮見唔到返房訓..其實係訓唔著..
第日我就留左張字條話有急事走先..我仲寫多句我地分手..我琴晚見到哂
我都喊左成個星期..好辛苦

紅杏出牆

因為我真係好中二佢...好啦..之後我就哄番我女朋友..我地係番埋一齊..不過唔知點解我對佢好冷淡..佢都係..唔似之前咁熱情

我唔信你會唔知
我諗係你地有好多誤會未搞清, 仲未搵倒合適既方法解決..
先有會一層隔膜咁阻住你地
如果你認為佢地真係有野...佢早就同你分手同個男仔一齊啦
同埋我覺得你好沖動
唔理3721,只要係眼前見倒,或者自己覺得,
就同佢講分手
如果呢d野都係1d誤會,佢會好hurt
你自己同佢講分手
但係又自己喊左個禮拜
你想點?
佢地攬埋一齊sowhat?
咁就代表佢中意個男仔架喇
攬也是安慰人的一種方式

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 笑傲無雙

因為你信佢唔過嘛
所以有d野要信佢.
就算佢唔係真心答你..
你都有feel既..
你散既話可能係正確既

原帖由 蝶戀花乂 於 10-4-24 05:07 PM 發表

我唔信你會唔知
我諗係你地有好多誤會未搞清, 仲未搵倒合適既方法解決..
先有會一層隔膜 ...

因為我之前未同佢拍拖之前佢就係同果個男仔拍拖...
我因為咁所以第一次分手用左呢個藉口去激佢...
隔膜...我真係唔知咩問題...
唔係我唔想聽佢解釋..係我次次佢一打黎我就好唔自然咁cut左...
我打番比佢..響左一二次我自己又cut...好怕佢真係同我分手...
我d fd 都話個男仔仲襯過我同佢...聽到呢句我自己都冇咩信心..
佢d fd話我知佢喊左好多次..又有時介手...我怕冇面對佢..我都唔知自己點諗..點做好..

原帖由 小神話 於 10-4-25 07:49 AM 發表
因為你信佢唔過嘛
所以有d野要信佢.
就算佢唔係真心答你..
你都有feel既..
你散既話可能係正確既

我想信...但佢做既野令我...
我叫佢小d同個男仔出街...佢話好...點知改為煲電話粥...
我又叫佢小d..佢話我唔好咩都管住佢...我只係叫佢小d姐...我冇唔比..
加上.....
佢有d野個男仔知得比我更加清楚

原帖由 影X永恆 於 10-4-25 08:51 PM 發表

因為我之前未同佢拍拖之前佢就係同果個男仔拍拖...
我因為咁所以第一次分手用左呢個藉口去激佢...
隔膜...我真係唔知咩問題...
唔係我唔想聽佢解釋..係我次次佢一打黎我就好唔自然咁cut左...
我打番比佢..響左 ...

你唔識點拍拖...
同佢一齊你地大家都辛苦
你同佢唔夾
散左可能都係好事
but 歸根究底出事既都係你度
只可以怨自己
做咩唔信佢

原帖由 影X永恆 於 10-4-25 08:55 PM 發表

我想信...但佢做既野令我...
我叫佢小d同個男仔出街...佢話好...點知改為煲電話粥...
我又叫佢小d..佢話我唔好咩都管住佢...我只係叫佢小d姐...我冇唔比..
加上.....
佢有d野個男仔知得比我更加清楚

很想要求你會三更半夜陪著我
然而我怕 我的聲音你已聽得太多
怎麼可能要你每次開心快樂全為我
還怪你 你跟知已也見得比我多

原帖由 蝶戀花乂 於 10-4-25 09:31 PM 發表

你唔識點拍拖...
同佢一齊你地大家都辛苦
你同佢唔夾
散左可能都係好事
but 歸根究底出事既都係你度
只可以怨自己
做咩唔信佢

其實我知我係錯...
不過我太過愛佢...所以都好自私
我剩係想同番佢一齊...但...
我唔知可以點開口

原帖由 蝶戀花乂 於 10-4-25 09:33 PM 發表

很想要求你會三更半夜陪著我
然而我怕 我的聲音你已聽得太多
怎麼可能要你每次開心快樂全為我
還怪你 你跟知已也見得比我多

我好自私丫可??
我好憎自己反而

原帖由 影X永恆 於 10-4-27 11:38 PM 發表

其實我知我係錯...
不過我太過愛佢...所以都好自私
我剩係想同番佢一齊...但...
我唔知可以點開口

你不如打聽下佢仲對你有冇意思
有既話你就趁一d機會約佢出黎同返佢一齊,感動下佢
不過一齊左你就唔好重覆犯錯
如果唔係,你只可以選擇放低

樓主好傻架 唔好因為1個fb就放棄你現家女朋友架嗎
佢地都分左手啦 你又有咩唔好意思呢 邊個介手先個女定你個fb
樓主你衰唔夠主動
點解個個男仲知得你更多?身體上?唔係嘛
事件上?你又唔主動問下佢有咩事呀呢排 點點點點 講黎聽下 哄佢講嘛
又要怕羞 都係你的女人 還怕什麼羞
個陣時見佢地抱埋一起時 你應該整d野 p係地又好 踢到野又好
要佢地知你係到就最好 到時先再慢慢了解嘛 自己返去訓 訓到咩你
比我訓唔到 黎主動拎起電話打比佢 叫佢出黎傾傾
跟住一見面就黎個 熊抱

我们的斗争只可能有两种结果:要么敌人踏着我们的尸体过去,要么我们踏着敌人的尸体过去!

你可能要檢討一下自己先,,,,
睇下自己點解令到佢鐘意弟二個~~
如果你檢討完自己,,,,
feel到冇問題,,,,,
咁就個女仔既問題,,,,,
可能做人真係耍自私D,,,,

既然你都5信,就無野講架喇.......

SO SAD  打佢啦

HAHA~~
我都好似個女仔,,勁中意我丫哥
個陣我又系有仔既 條仔又系呷醋 仲分埋手
但我好愛佢既
同佢分左手之後就冇理丫哥
你eX仲有冇理佢丫哥?
有就姐系有小小出"鬼"

P.S.我有的是經驗!!我同佢真系好似 成日同丫哥攬z___z
個女仔真系中意你嫁!!!佢為1個人介手你知吾知要付出幾多愛牙!?

係男人都接受唔到自己條女同第2 d男仔出街,識都係咁話......睇你本身咩性格,你無錯~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 03:12 AM , Processed in 0.050216 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存