2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 想問下女仔##
返回列表 發新帖 回覆
go

想問下女仔## [複製鏈接]

個女仔...返工都好辛苦...好大壓力...有時可能心情唔好....同埋唔開心...問佢係唔係有心事.係唔係唔開心....次次都話無...
但大家對大家都有意思...係唔係佢唔想你擔心定係講左你都未必幫到
係唔係有幾日都唔會理你.....就算你上線搵佢佢就離線...留言唔多點覆.......佢係想冷靜下收埋自己定咩?

原帖由 斷點 於 10-4-24 10:14 PM 發表
個女仔...返工都好辛苦...好大壓力...有時可能心情唔好....同埋唔開心...問佢係唔係有心事.係唔係唔開心....次次都話無...
但大家對大家都有意思...係唔係佢唔想你擔心定係講左你都未必幫到
係唔係有幾日都唔會理你 ...

你個post好似已經自問自答左=.=

大家對大家都有意思:呢個係你自我安慰定係真實先??

就咁睇  我覺得佢根本唔想同你分享  

除非  佢真係成熟到爆炸個隻  成熟到任何事情都寧願自己一個人承擔

否則~女仔還是希望將心事同埋煩惱向佢身邊既人分享  包括佢既心儀對像~

至於睇你既CASE  你搵佢又OFF  問佢又話無事

佢好似帶出左個信息比你:唔好煩我~

所以我先想問  你所謂既大家對大家有意思  係你一傷情願  定係事實黎既先

係前者既  咁我勸你唔好再煩佢

係後者既  佢可能真係唔想煩埋你

希望幫到你~
已有 1 人評分威望 收起 理由
hoyin2234 + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

原帖由 ~傳說中的傻仔︻ 於 10-4-25 12:36 PM 發表
大家對大家都有意思:呢個係你自我安慰定係真實先??

就咁睇  我覺得佢根本唔想同你分享  

除非  佢真係成熟到爆炸個隻  成熟到任何事情都寧願自己一個人承擔

否則~女仔還是希望將心事同埋煩惱向佢身邊既人分 ...

不過呢個女仔..依家覺得佢比較自我中心d....同埋我覺得佢對人無咩信心,因佢成日打日志心情個d都係話點樣唔信人呀個d,唔想俾人傷害就相信自己一個......但我點樣做..佢都好好難付出關心同愛咁
不過佢係對我有意思的同埋話我係自己人....因我同佢講過...你唔開心我都唔開心...佢又話見到我唔開心佢又唔開心......點睇呢@@
不過就算佢講我知....佢覺得工作上既煩事講左我知都幫助唔到佢..係唔係唔講仲好呢
就算我工作幾唔好..幾煩...個一刻我都唔想話俾另一半知同擔心的..因講左都幫助唔到ga了...可能仲俾到d擔心佢同埋感同身受
事實連我親密既朋友...依家都唔會點同我講佢心事..特別工上煩事同感情事......因有時好難講出同你都幫助唔到咁解講得多佢又唔開心

不過唔知點解...大家一見到面...可能比較開心.....心事大家易講出...一係電話...電腦上..真係好難講到出

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:24 PM , Processed in 0.030337 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存