2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 我想問下 風壓對銃槍ge問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[武器裝備] 我想問下 風壓對銃槍ge問題 [複製鏈接]

請問風壓大無效系唔系好有用架?

我自己就配左一套 套裝(因為本人系套裝狂

MHSX2 装備クリップ 劍士(女)

武器スロット1          Lv1    ○   
福音頭白帽            Lv7  89 ●●  斬空珠G, 斬空珠G
福音鎧甲              Lv7 135 ●●  斬空珠G, 斬鐵珠
SP劍士腕            Lv7 109 ■    匠珠SP
福音腰甲              Lv7 123 ●○  研磨珠
福音脛甲              Lv7 113 ○○○

技能有匠,業物,高磨,炮術師,防禦性能+1,擴域化+1,擔心

防禦值:569

請問風壓大無效系唔系好重要呢??如果要有埋要點先配到啊??
可唔可以俾d意見??(PS:盡量唔好換左一個部份QQ我好中意尼到裝

十週年勳章(賀詞)

個人唔玩開風壓 因為龍擊炮果時已經風壓大無效

出個迴1仲好

MHSX2 装備クリップ 剣士(女)

武器スロットなし
ゴスペルヘルム          Lv7   89  ●● 斬空珠G, 斬空珠G
ゴスペルメイル          Lv7  135   ●● 斬空珠G, 斬鉄珠
SP剣士腕             Lv7  109  ■  匠珠SP
ゴスペルフォールド        Lv7  123  ●● 研磨珠, 神足珠
ゴスペルグリーヴ         Lv7  113  ●●● 神足珠, 神足珠, 覚醒珠G
プーギー服なし

防御値:569 スロット: 火:4 水:-8 雷:0 氷:-4 龍:8

斬れ味レベル+1,広域化+1,業物,砥石使用高速化,ガード性能+1
回避性能+1,砲術師,心配性

是哦@@
原來如此,感謝你幫忙哦

用統槍/長槍迴避性能好重要嫁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:32 PM , Processed in 0.027780 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存