2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 久違了 之 凶屮兆抽經相 thx =]
樓主: 凶兆
go

久違了 之 凶屮兆抽經相 thx =] [複製鏈接]

原帖由 XhenryXX 於 10-4-28 02:21 AM 發表

天仔話煉獄太廢 站時天賜由我接手@@

Ya~!! haha =]  一哥et@@

原帖由 紫狼丸 於 10-4-28 02:39 AM 發表
十卜下先啦 死仔 抽左甘多 6000&8000萬經 ^_^

爽_爽 d煉獄 實愛死你者 -o-""

YaYa =]  我最愛癲佬 又高lv 又手殘 =]  而家個傻仔俾人抽到淆紅了>.<"

: ( 不爽 遲d 炎火做我大佬!___!

原帖由 XhenryXX 於 10-4-28 01:14 PM 發表
: ( 不爽 遲d 炎火做我大佬!___!

ok~!! 一齊搵炎火做我地大佬 =]

50大冇左你名既??比雲起封左AC呀你?

原帖由 faceboy 於 10-4-28 06:48 PM 發表
50大冇左你名既??比雲起封左AC呀你?

你係邊個ja ?__?

可能我中文差 or 你個電車男on 9 讀書中文勁   [久違] 我唔係好明><解釋一下 唔好笑我 ^^' 支持好多經相

原帖由 癲乂小影 於 10-4-28 09:27 PM 發表
可能我中文差 or 你個電車男on 9 讀書中文勁   [久違] 我唔係好明>

咁肯定係你中文差啦 7.7

個post講明 , 以上52張之抽經相 , 煉獄不爽勿吠 , 請滾 =[
留番小小面俾你自己啦 >.<" 人要面樹要皮  =]  小影你咁唔要面 , 都冇計架柒頭 >.<"  不爽滾吧 唔好再吠 7.7

原帖由 凶兆 於 10-4-28 09:35 PM 發表

咁肯定係你中文差啦 7.7

個post講明 , 以上52張之抽經相 , 煉獄不爽勿吠 , 請滾 =[
留番小小面俾你自己啦 >..

咩wo^^' 我支持你嫁 睇清楚d啦 但係想問你 久違  點解- -' 咩係 久違了之xxxxx??

原帖由 癲乂小影 於 10-4-28 09:45 PM 發表

咩wo^^' 我支持你嫁 睇清楚d啦 但係想問你 久違  點解- -' 咩係 久違了之xxxxx??

滾吧柒頭 7.7  
Sorry囉 , 最多下次最尾2張相唔放你 , 廢事你又不爽 , 係到吠 >.<

原帖由 凶兆 於 10-4-28 09:51 PM 發表

滾吧柒頭 7.7  
Sorry囉 , 最多下次最尾2張相唔放你 , 廢事你又不爽 , 係到吠 >.

我唔介意你放我相=.=真的!!你出獅叫我老豆5次 我送1%比你都得啦^^ 你咁鍾意經 我支持你嫁^^咁多經相 [久違久違久違久違久違久違久違久違] 點解!!!

原帖由 癲乂小影 於 10-4-28 10:18 PM 發表

我唔介意你放我相=.=真的!!你出獅叫我老豆5次 我送1%比你都得啦^^ 你咁鍾意經 我支持你嫁^^咁多經相 [久違久違久違久違久違久違久違久違] 點解!!!

9唔搭8 =[ 叫你老豆?_? 你鳩毛都未生齊啦 =]  

仲有 , 我抽你經係唔小心禁左>.<  我都唔係幾想抽 唔覺意禁天雷秒左 2820m EXP到手 =[

我都知你唔會死心架喇 =]  我預左post咁多抽經相 , 煉獄實有狗不爽 , 入黎吠 =]  你慢慢吠吧  碌柒小影 乖乖唷=]

點解張張圖都有咁多請選擇目標既xd?..
用練功快手就用得好小小/修一修d經圖先好放出黎曬啦-.-
話人手殘..自己唔系手殘用練功?= =

原帖由 滅狗專員 於 10-4-29 10:01 AM 發表
點解張張圖都有咁多請選擇目標既xd?..
用練功快手就用得好小小/修一修d經圖先好放出黎曬啦-.-
話人手殘..自己唔系手殘用練功?= =

gag =] 咁多[請選擇目標]唔代表用練功快手~thx唔好柒啦你 ^^ 知道咩叫連技嗎?_?  [ 同埋用練功快手打交會累死你自己 7.7 ]

Ps: 另附上你地煉獄小朋友既抽經相http://www6.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4092981&extra=page%3D1 <<用你雙眼望下=] 唔通佢又係練功快手?__?

原帖由 凶兆 於 10-4-29 02:02 AM 發表

9唔搭8 =[ 叫你老豆?_? 你鳩毛都未生齊啦 =]  

仲有 , 我抽你經係唔小心禁左>.<  我都唔係幾想抽 唔覺意禁天雷秒左 2820m EXP到手 =[

我都知你唔會死心架喇 =]  我預左post咁多抽經相 , 煉獄實有狗不爽 , 入 ...

都話我唔介意d經 ^^'' !仲有叫老豆又唔係幾好ge' 叫我出獅叫我5聲契哥  我送2%比你^^' 見你條電車男睇到d經咁緊要!
2%經 你係唔係可以食到餐飯??

原帖由 癲乂小影 於 10-4-29 04:47 PM 發表

都話我唔介意d經 ^^'' !仲有叫老豆又唔係幾好ge' 叫我出獅叫我5聲契哥  我送2%比你^^' 見你條電車男睇到d經咁緊要!
2%經 你係唔係可以食到餐飯??

你覺得你自己何德何能 , 有咩資格叫我出c叫你契哥??

仲有2%經冇人話在意 ^^ 係你自己在意 , 先係咁重覆俾我抽2% >.<" 口戰 , 分身你就叻~ 打架? 哈!一笑置之

原帖由 凶兆 於 10-4-29 05:31 PM 發表

你覺得你自己何德何能 , 有咩資格叫我出c叫你契哥??

仲有2%經冇人話在意 ^^ 係你自己在意 , 先係咁重覆俾我抽2% >.

哈哈 咁我一入黎 問你個題目點解 你做乜話我比你抽經><?? 我都唔自在lor
仲有=.=我一入黎望到d經相就唔想睇^^' 有我都唔知到'

原帖由 癲乂小影 於 10-4-29 05:46 PM 發表

哈哈 咁我一入黎 問你個題目點解 你做乜話我比你抽經>

咁多廢話做咩ja?_? 你唔夠打呀?? 打又唔夠打0.0 串又唔夠串 , 碌柒腦殘西小影=]  分身+口戰廢柴

原帖由 凶兆 於 10-4-29 08:13 PM 發表

咁多廢話做咩ja?_? 你唔夠打呀?? 打又唔夠打0.0 串又唔夠串 , 碌柒腦殘西小影=]  分身+口戰廢柴

哈哈 我一黎就話支持你好多經相 同問你題目點解ja 冇惡意^^' 你唔識解咪話唔識/ 唔答我咪得^^'你自己廢話多多 文肓電車男 !

我玩分身又點?係廢呀^^ 吹呀?好過你真人冇Q用^^'

原帖由 癲乂小影 於 10-4-29 09:18 PM 發表

哈哈 我一黎就話支持你好多經相 同問你題目點解ja 冇惡意^^' 你唔識解咪話唔識/ 唔答我咪得^^'你自己廢話多多 文肓電車男 !

我玩分身又點?係廢呀^^ 吹呀?好過你真人冇Q用^^'

唔知邊個文盲喇真係 =] 你明呀?? 你明就唔駛問我啦 =]  

仲有 , 你想真人出黎 , 睇下邊個冇q用嗎? =]  唔好係到廢話啦 ^^ 廢柴小影冇撚用

原帖由 凶兆 於 10-4-29 09:35 PM 發表

唔知邊個文盲喇真係 =]  你明呀?? 你明就唔駛問我啦 =]  

仲有 , 你想真人出黎 , 睇下邊個冇q用嗎? =]  唔好係到廢話啦 ^^ 廢柴小影冇撚用

出到黎睇得出邊個有用? 你明唔明有用係點解? 唔係果D 中3都讀唔到上去 工又唔番果D人 ^^'講打講粗口果到唔係叫有用 果D係傻仔炸^^ 自己以為自己好威果D呢'' 唔知你係唔係...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:29 AM , Processed in 0.038170 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存