2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 久違了 之 凶屮兆抽經相 thx =]
樓主: 凶兆
go

久違了 之 凶屮兆抽經相 thx =] [複製鏈接]

原帖由 癲乂小影 於 10-4-29 09:37 PM 發表

出到黎睇得出邊個有用? 你明唔明有用係點解? 唔係果D 中3都讀唔到上去 工又唔番果D人 ^^'講打講粗口果到唔係叫有用 果D係傻仔炸^^ 自己以為自己好威果D呢'' 唔知你係唔係...

你話我真人冇用 @@ 咁我出於好奇 , 想出黎見下你本人 , 睇下你幾有用ja>.<  

定係你覺得出到黎 , 一定會俾人打呀??  哈哈死傻仔=]  叫左你平時把口唔好咁臭 , 咪唔驚出街俾人打囉 =]  7.7

定係你網絡英雄 , 出到黎真係你所講咁 , 你自己係一碌廢柴呢?? 碌柒咁?_? 哈哈~~~笑死我真係 =]  碌柒小影驚俾人打哦=]

原帖由 凶兆 於 10-4-29 09:45 PM 發表

你話我真人冇用 @@ 咁我出於好奇 , 想出黎見下你本人 , 睇下你幾有用ja>.<  

定係你覺得出到黎 , 一定會俾人打呀??  哈哈死傻仔=]  叫左你平時把口唔好咁臭 , 咪唔驚出街俾人打囉 =]  7.7

定係你網絡英雄 ,  ...

邊個係墨湘英雄^^'打機打到求人入點數 入包包 E加比人封埋AC 識求埋人比AC你^^'' 想搵我 學傻仔田雞1000蚊起我底^^'  久違了

原帖由 癲乂小影 於 10-4-29 09:48 PM 發表

邊個係墨湘英雄^^'' 想搵我 學傻仔田雞1000蚊起我底^^'  久違了

唉 =] 你條廢柴咁中意鳩up , 自己開個post鳩up啦 ^^唔想再回你喇碌柒 =] 你太煩

網絡口戰英雄+墨湘分身英雄-小影 , 你繼續沉醉係你既墨湘世界玩分身 , 係2000fun到口戰下 過下日子啦!  

***唔會再回你條無老母教 既 腦殘低能仔 =]

原帖由 凶兆 於 10-4-29 09:54 PM 發表

唉 =] 你條廢柴咁中意鳩up , 自己開個post鳩up啦 ^^

唔想再回你喇碌柒 =] 你太煩 , 網絡口戰英雄+墨湘分身英雄-小影 , 你繼續沉醉係你既墨湘世界玩分身 , 係2000fun到口戰下 過下日子啦!  ***唔會再回你條無老母 ...

冇文化就係冇文化 >< 小小野都爆哂粗口 ^^' 你自己廢話先嫁 我黎支持你 冇啦啦話人></ 墨湘英雄 係2000fun到口戰下 過下日子 岩你多d ^^' 老母死左 冇佢教你 水平又停留係中三水平 我唔會怪你^^ 緊加唔會笑你 只會覺得你可憐 要係墨湘入邊搵番d自信心加油 墨湘王者e個名 一定係你嫁啦  我明白你冇老母係會叛逆d ^^ 但係我有老母 你唔好亂咁話人呀^^' 冇品智商低ge小朋友

支持 就高過e仔啦wor~勁!!

某人仲係有正身唔玩,剩係識玩分身同口交~
狗始終改不了吃屎的習慣~

原帖由 goodbest 於 10-4-30 01:15 AM 發表
支持 就高過e仔啦wor~勁!!

某人仲係有正身唔玩,剩係識玩分身同口交~
狗始終改不了吃屎的習慣~

你呢句用黎形容小影既話 , 真係相當貼切 =]

狗始終改不了吃屎的習慣=]

原帖由 凶兆 於 10-4-30 04:28 AM 發表

你呢句用黎形容小影既話 , 真係相當貼切 =]

狗始終改不了吃屎的習慣=]

狗食屎嫁咩t^t'' 你咁對d狗嫁^^'  定係你食開屎 教埋佢食>3<' 它係唔係可以形容動物呢??? ><''

有d on9仔 @@ 好中意塔嗲

原帖由 凶兆 於 10-4-30 11:13 PM 發表
有d on9仔 @@ 好中意塔嗲

搭咩嗲 論壇唔係討論? 打機打上腦? 搭嗲  中三水平??? 引用埋明同你講啦
原帖由 凶兆 於 10-4-29 09:54 PM 發表

係2000fun到口戰下 過下日子啦!  

論壇要黎討論嫁^^' 唔係口戰 智商低的小朋友

wow~~今次唔知係久違定係遺作囉 ,笑左:)

打機打到真人比差人拉,acc都封埋(涉嫌非法爆竊他人帳號,凍結調查喎)

唷唷唷, 仲要凍左3個acc潻呀, 陰功豬 , 爽yy :)

上次你地玩真人放相,已經報左警架喇,差人話要警告你地先可以落案喎 ,

返到屋企想警告你地之際,哈.........個post關左喎,凶兆屮<---個2000fun帳又比版主封埋

無計喇,既然人地都知錯,知衰,警告未出就收左工 , 唔算都唔得 ><

哈.....又好衰唔衰諗住昆狗避過一劫 ,點知都係真人惹官非,lol~~請左律師未? 刑事喎今次:)

祝昆狗同田雞好運 , 打機唔駛真人坐花聽 , acc永久凍結由佢喇(最壞打算),最緊要真人無事 , 呵 :)

原帖由 滅狗專員 於 10-4-29 10:01 AM 發表
點解張張圖都有咁多請選擇目標既xd?..
用練功快手就用得好小小/修一修d經圖先好放出黎曬啦-.-
話人手殘..自己唔系手殘用練功?= =

佢地打機用外掛就梗架喇 , 唔認都係梗架喎 , 小影你唔識規矩?

請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標

原帖由 笨鹿 於 10-5-1 06:17 AM 發表

打機打到真人比差人拉,acc都封埋(涉嫌非法爆竊他人帳號,凍結調查喎)

唷唷唷, 仲要凍左3個acc潻呀, 陰功豬 , 爽yy :)

上次你地玩真人放相,已經報左警架喇,差人話要警 ...

呢到香港黎架傻西 , 你大陸黎架? 坐花廳??  7.7西cooker =]

原帖由 笨鹿 於 10-5-1 06:22 AM 發表

佢地打機用外掛就梗架喇 , 唔認都係梗架喎 , 小影你唔識規矩?

請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請 ...

即係有 , 請選擇目標 , 就係練功快手呀??我俾個post你呀下~灣仔cooker ^^

**呢個係你地既 , 煉盟盟主抽經相post:http://www6.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4107005&extra=page%3D1
唔通情書又係用練功快手打架?__?    其實我都唔想笑你on9 , 自己諗到咩就以為人地係^^ 笑口穌呢個名岩哂你 , 日日笑住口俾人屌 , 都仲笑得落~lalalala~~笑口穌派膠

原帖由 笨鹿 於 10-5-1 06:17 AM 發表

上次你地玩真人放相,已經報左警架喇,差人話要警 ...

係w0w~~唔記得同你講番 ^^  你地豬腸同細火fd黎架可?^^  豬腸傻仔@@俾自己個fd細火爆ac都唔知 , 仲屈我同田雞 笑左=]

原帖由 笨鹿 於 10-5-1 06:22 AM 發表

請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請選擇目標
請 ...

風雨頭丫叔,你係唔係番得大陸多啊~做公安咖你 嘻嘻嘻~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:24 PM , Processed in 0.051381 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存