2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 請教下大家
go

請教下大家 [複製鏈接]

成2年無玩啦 公測開始玩到禁書收錢就放棄佐

最近番黎最新玩過
練佐隻 61騎士 81a 64s 連加成
有隻65精靈使 30job
咁我女友係神官 62神官 有強身 但有時候我地時間唔夾
我都係自己3開玩

咁請問打咩練比較好? 我target係希望精靈使40job
然後轉騎士做幼劍體騎 當體魂
e家我係白金區到 用騎士頂怪精靈使炸白金大約10~15秒一隻
但人多既時候幾乎打唔到怪 一堆人放範圍技直接秒 感覺好痛苦
請問有咩好介紹 我去過打冥神 搵房又難..打出黎效率都唔高 事關無力魂又無火心..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 綾小路天 於 10-4-29 01:54 PM 發表
成2年無玩啦 公測開始玩到禁書收錢就放棄佐

最近番黎最新玩過
練佐隻 61騎士 81a 64s 連加成
有隻65精靈使 30job
咁我女友係神官 62神官 有強身 但有時候我地時間唔夾
我都係自己3開玩

咁請問打咩練比較好 ...

用騎帶巫打70遺

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

公地少不免會遇上唔夠人搶..
65lv未有熔又唔建議咁快打70遺
用騎帶巫打謎團應該會好過70遺,要打70遺就簡海盜場吧..

原帖由 siuman0314 於 10-4-29 02:17 PM 發表
公地少不免會遇上唔夠人搶..
65lv未有熔又唔建議咁快打70遺
用騎帶巫打謎團應該會好過70遺,要打70遺就簡海盜場吧..

請問謎團咩位置比較好??
而情況會唔會好似白金場咁 一堆人係度??

原帖由 joshuakg123 於 10-4-29 02:11 PM 發表

用騎帶巫打70遺

無70以上既人物,,

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 綾小路天 於 10-4-29 02:53 PM 發表

請問謎團咩位置比較好??
而情況會唔會好似白金場咁 一堆人係度??

無70以上既人物,,

海盜島/中立島
個度d人都係戰系都係1隻隻秒,好少大範su打謎團
比較適合單隻打既su去
已有 1 人評分Good 收起 理由
綾小路天 + 3 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 07:28 PM , Processed in 0.028895 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存