2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 幹他媽隊-凱旋回歸之戰1
go

幹他媽隊-凱旋回歸之戰1 [複製鏈接]

好耐冇見..."剛回歸墨湘感覺唔錯 仍然有好多柒碌係到4圍咁走 為了維護墨湘和平本大大又要出動喇..."一時手痕post返之前得閒上線打交至而家回歸打交既相 幹他媽隊又要出動喇/_\"

首先送上用左白兔牌暗倉膏都仲係滿面暗倉既紅豆自認鄭軒笑料照~~"

未回歸之前用乂穎兒打交既相↓

首先送上柒碌琥珀自以為神速行動快如風~~"冇人點到佢既硬膠照

傻哈哈永凝撚一族~以為2蚊爛書係格離就唔洗死咩/_\"?

其實並唔係我型 只係你太柒~~"

開紅?!"吊地喇碌柒A_a"

紅豆呀紅豆~"點解你永遠都係咁柒?!"你幾時又再求和投降唔打姐@@"?
一日一蘋果紅豆遠離我 哩句唔岩用係你身上呀鄭軒 唱首歌黎聽下先喇A_a"

睇下佢優美既吊地高潮姿態 多麼優美 吊地都可以有高潮你仲勁過活塞男!!"

柒碌比經我做乜撚野?!"我轉過頭又冇哂~"

睇得高達多呀你電車男~命運?"命運要你死呀愛斯

唔好以為比經我就可以摸我 你插豬腸屎眼喇~佢都比人插慣既喇

淚乂影魂你點解要返黎玩?!"你以前係百老西個幫比我打 而家又係比我打 你究竟係唔係好鍾意比人sm

woo~"12點之後係佢地天下既煉獄開紅喇^0^"睇得殺破狼多呀?!"

普攻都打撚死你 你係唔係賣豆腐架?!"仲要話自己膠/_\"我都知你膠既唔洗咁話自己架A_a"
十足十當年紅豆比人連續2次普攻打死 你地係唔係有親密關係架@@"?

e so電飯煲 叫外賣即刻送到^0^"我又諗起你個飛龍頭=.-"你真係好撚柒下柒下屌河馬/_\"

好耐冇見wo45456 近排又係邊到玩手指呀?!"

雖然好耐冇見 都唔洗開心到仆街架

得喇得喇 知你夠兄弟喇 比經我^^"

健子?!"你係唔係用西健有咩不可告人既關係A_a"定係你係西健既太監姐A_a"

原來健子係迷懷既太監@@"殺左你太監姐唔洗咁激動呀fa/_\"

拿..."唔好以為係我咁勁1個抽哂咁多個=.-"唔係呀!!"

woo火影主角wo~~"變隻9尾黎睇下先喇傻kai

死愛斯基麼佬又係到企圖犯罪?!"點解煉獄咁多基佬架/_\"?又淫賊 又豬腸 又愛斯基魔佬..."
唔通煉獄既人都係基既

電飯煲看見自己條女愛斯基魔佬被幹掉 不禁大怒出絕招!!"o..."原來你地興果味野既A_a"

糖尿病就有你份呀大火A_a"糖痴豆7.7"

煉獄基佬團↓請各世界基佬加入煉獄 一齊互插屎眼

woo!!"基佬團經過招募後 人數立即上升

請細心欣賞迷懷死既姿勢 好似跳樓咁頭落地先..."咩事咁睇唔開呀你A_a"

紅豆我同你玩返我隻狗浪影魂最鍾意玩既定字過3關呀@@"

死都要望住條河 你係唔係扮緊望夫石呀face_l_18:

好毒呀有隻毒蠍子走左出黎呀 快d搵愛護動物協會既人捉走佢/_\"

發毛友被殺系列↓

發毛影帝得獎片段

死拿型改埋d系名=.-"能夠比幸福我既就得你一個渣 男定女呀你死柒頭!!"

黃河d怪都要追住你黎打你話你有幾柒呀7.7"食泥屌地喇你

又係你個死拿型 唔好再比我見到你得唔得姐=.-"果然煉獄多基boy~~"請大家加入煉獄大家庭^^"

又黎送經比我呀?!"你送比豬腸喇 豬腸比你插呀@@"

哩條撚吊咁似千日既個名=.-"莫非係千日既胞弟?!"有冇得你大佬真傳搶西吊(仙仙話咩叫呃西吊 點呃 我唯有改為搶西吊)

總會有訓地的一刻 原來訓地係咁既感覺 唔該哂/_\"

woo~打飛機打空炮呀你 ?!"洗唔洗講埋出黎咁睇唔開呀@@"你上位喇你

哩條硬膠柒頭kai西系碌柒笑料王真係好拿低能=.-"大家真係要留意下佢打既字 膠到呢..."唔係 係好笑到呢..."

叫我出黎1on1係到吹雞@@"好 我豪比你 反正我都係有趺冇升/_\"

見唔見到佢果d嘔吐物 係到污染我最愛既地球 請大家盡好市民責任報警舉報佢

吹雞呀拿 吹個神棍出黎?!"哩個係唔係就係平時呃呀婆買底褲錢 呃呀嬸叫鴨錢既神棍 !!"

原來係有同黨既!!"哩2條友 呀婆呀嬸錢都唔放過 值得讚揚

原來哩個kai西硬膠柒碌系人鳩個頭係幾好踩 大家得閒都踩多幾下呀喂 好過做腳底按摩

再次送你一句↓

佢格離果個Angelbaby就係佢既分身喇 係到扮哂2個人咁=.-"你都可以做下影帝wo@@"

死完又死 死完又死 死完又死 死完又死 死完又死

條傻kai仲要話自己壓緊等 壓等又要回天 你真係天生一個好笑料

紅豆黎個青蛙青蛙跳比我地睇呀@@"

紅豆發射佢既炮彈攻擊我呀 原來滿面紅豆不單止話佢好...青春=.-"仲可以用黎攻擊人
都好既你唔唱o咀比我地聽幫我地洗腦已經好好既喇/_\"

過左一陣個硬膠柒頭蒙能西人牙膏又黎搞笑喇~竟然自稱係回天天使sosad=.-"你唔好污辱左天使個名喇ok?!"
雖則個個都知你係智障你都唔洗自認既~留返小小自尊比你自己都好呀ma

西人牙膏拎隻分身入黎話自己1抽3 你邊忽1抽3呀智障仔=.-"?過一陣又拎返隻正身入黎話"又要我入黎串你地"逼我地笑麼
你係入黎比我地串果個 拎完分身入再拎正身入 以為冇人知2隻都係你咩 你係唔係精神分裂 思覺失調 有妄想症既姐

禿鷹洗唔洗我介紹植髮醫生比你呢

我升仙喇唔好掛住我~~"

你果然好有信念 好有信念咁去死

好喇 以上用乂穎兒既ac打交相完哂~~由於開始唔夠位既關係 我開新post
幹他媽隊-凱旋回歸之戰2:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
幹他媽隊-凱旋回歸之戰3:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

支持   小討出道 煉獄冇到

wo 小討 又 post相

WOW 正!______________________________!

支持 =]

wow 乞丐健真係冇撚用 係紅豆隔黎都比柒討殺左紅豆  

十週年勳章(賀詞)

小討出post唔支持點得

/______\好辛苦我就黎笑死

支持支持支持  大討大大

威啦威啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:50 PM , Processed in 0.070321 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存