2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 幹他媽隊-凱旋回歸之戰2
go

幹他媽隊-凱旋回歸之戰2 [複製鏈接]

話你禿頭姐唔洗殺我呀fa/_\"禿鷹哥

報個靚仇 食呢喇禿鷹!!"做人係需要認既 雖然你係禿頭佬都係我唔會奇視你架

你都知你係秒貨仲出黎?!"返灣仔喇飛龍頭大哥

正式回歸墨湘既幹他媽隊之戰↓

估唔到岩岩返黎既第一日就見到吉野家男主角狗戒 我要為果條女報仇><"
ps:可能佢係我隻狗浪影魂上緊

再殺多次你哩隻污咀狗

各路英雄知道你哩隻青雞戒上左線 即刻圍嘔你 你睇下你幾黑人憎

都唔洗送經比我既 知錯能改就得既喇 不過我一樣係唔會原諒你架

食下泥先喇又風又雷又雨=.-"你個名想點姐?!"

食過翻尋味?!"你鍾意食既 你想食幾多次都得 我請

hi千日既胞弟 講起胞弟我就諗起陳振聰同顏福偉真係好撚似=.-"你地覺唔覺?!"我個腦認為佢地就係2兄弟黎
所以講起胞弟就諗起佢2個 難道千日就係陳振聰 顏福偉就係千晞?!"

鄭軒唱歌誰能抵擋?!" 你唔係勁 得我1個73 其他都係40↓既分身 別誤會佢可以1抽5/_\"

西狗龍開住個太坦自以為無敵呀?!"秒條撚咩你

我想比你秒呀 秒我喇ok?!"

轉眼間我都係升天架

woo蝙蝠俠=.-"睇卡通睇上腦喇你 我係羅賓呀仆街!!"

狗戒我突然之間諗起有人話你中三果年帶震蛋返學比人踢出校 雖然唔知係唔係真 但我仍然佩服你同浪狗魂互震屎眼的行為!!"

玉羅剎鬼鬼祟祟去邊到姐A_a"?食我1刀先喇

乜咁多人企哂係到比我殺呀 曾混亂混水摸魚殺左2件傻哈哈

當然野都搶唔到即時死亡

知你鍾意訓地喇碌柒 唔洗講既喇 有眼睇架

講咁多野 起身呀拿 再回天喇你!!"

向我下跪喇狗奴才!!"

作反喇作反喇!!"成班狗奴隸太監想搶本大大既江山

採花賊採花採到黎黃河?!"鳩架你 ?

分身既連技力量我諗都冇乜人抵擋得住

又係你wo蝙蝠俠 你返蝙蝠洞未呀

唔好以為西9龍幫你報左仇你就可以繼續扮蝙蝠俠著住條黑色底褲周圍咁走~

我一樣係要維護墨湘既和平 ko你哩條有精神病既傻kaikai

碧搖你有冇沖涼架=.-?個身發臭既 定係你放屁呀?!"

你個屎忽係到制造二氧化碳污染地球 我銀河道士又要出黎do野喇A_a"

我同隻怪係做緊同一個動作 點解?!"因為我地係奧運跳水冠軍 無論做乜野動作都係一致架

鄭軒又表演青蛙青蛙跳呀?!"得喇得喇 你無非都係想要錢姐 我實支持街頭賣舞架

柒頭唔好再比經我喇 唔想再要=.-"轉頭我又死返哂 囧"

平身喇蝙蝠俠 而家本大大封你為思覺百爵

紅豆開紅唔知會唔會成身都充滿紅豆呢 好恐怖 我驚驚

細駿黎料喇 過去sm佢地

琥珀你真係做唔到野喇 竟然比我殺左條友都仲未殺我 雖則佢豆腐姐

紅豆你真係要用多d白兔牌暗倉膏喇 而家人見人憎~講樣野比大家知
之前唔知邊個同我講紅豆add左佢msn之後話好悶呀 不如一齊出去唱k落/_\"你照下塊鏡先媾女喇ok?!"

又係你呀=.-"85+10刀有lun用咩 店唔到人=冇用

你又令我諗起Mr.龍寶寶 龍寶寶你去左邊呀 快d返黎我身邊喇/_\"

思覺百爵做乜又跪我姐=.-"你好鍾意跪我咩下 你真係一個好奴隸/太監仔

武士先生我發覺你2次死既姿勢都係一樣咁優雅 可唔可以比我影返緝相?!"

神棍你今次係唔係想黎呃細路仔糖錢 我係唔會容許你咁做架!!"因為我要班細路仔請我食糖

好?..."都係時候要坐低休息下既喇 有冇人黎殺我呀 有冇人黎殺我姐

一殺完風雷即刻比第2個殺返我想搶野呀sosad 3條死屍都係望住同一個方向 死態都係差唔多 都幾頂癮wo=.-"
排排訓吃芒果 你一個時我一個~~"

狗仔魂 25仔你都係一個太監仔既渣7.7"同將軍差唔多 都係冇賓周架

邊撚個中村名人呀?!"冇人識你wo 我就叫神仙b 你識唔識呀?!"

曾志偉你又跪我呀=.-"?點解咁多煉獄西向我下跪既呢

莫非中村就係黃祖藍長老?!"去到邊佢2個都係一齊=.-"

訓教喇矮仔藍 我真係接受唔到lo

第一次見面就送經 唔洗咁客氣呀fa~

你既姿勢一樣係冇變 睇你隻腳就知~"你係唔係機械人黎架來來去去都係果個姿勢?!"
睇下你隻左腳既上下15吋係唔係叉電器先

大家都玩得累喇 訓陣先喇..."老喇 要休息下 囧"

又比我見到你個拿型祖藍=.-"煉獄果然多基佬/拿型 請各基佬快加入煉獄大家庭 一齊互插屎眼:smilie_:10:

跪拜我吧煉獄的kai子 尊稱我為王吧

你既朋友惡魔都訓緊地下奶地清楚喇 你都幫手喇望 望乜柒姐你
請你返黎唔洗做呀?!"同我奶乾淨佢

偷懶?!"天下間只有我1個可以偷懶 因為我係不折不扣既大懶人:ro06:

好喇 見你送隻戒子比我賠罪 原諒你喇

偷襲失敗 助長他人志氣 囧"

偷襲成功 消除他人志氣 囧"

青雞戒突然出現比佢塊面嚇死喇

由於唔夠位既關係請到以下網址繼續:幹他媽隊-凱旋回歸之戰1:
http://www.2000fun.com/bbs/redir ... o=lastpost#lastpost
幹他媽隊-凱旋回歸之戰3:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

西九龍=.=  紅豆青蛙跳

-.-抵我重金招你番黎玩*o*

十週年勳章(賀詞)

支持!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:01 AM , Processed in 0.087755 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存