2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 玄武豪俠傳 講真 一隻好game比個壞代理 都唔知整走左幾多人唔玩 ...
go

講真 一隻好game比個壞代理 都唔知整走左幾多人唔玩 [複製鏈接]

講真 2岸3地既人都係同1齊玩無分開
但都係得個4個ser 仲要每個ser都無分流就可知佢地既準備廢la
個陣墨香只係香港玩家都開3個ser 每個5-10個分流la
真係言中

所以我昨晚已然 delete 了遊戲程式了...

玩過星曲WEB

del game了感覺呢隻game 無咩特別

我都係暫時唔玩住喇!講真呢個代理係香港唔算差,重差過佢都有唔少,所以唔關個代表事,而係呢個game好似無咩驚喜比我(其實呢d game隻隻都差唔多,都唔多關隻game事)遲d等佢公測,睇埋d商城野,再睇埋佢有無城戰,同各方面既活動先再算!

DEL +1 唔鐘意佢個pk系統  開個紅唔係砍人 係俾人砍完先有得砍番人.... 好唔掂=..=
人地 出完d招暈你 都冇左好多血  超唔公平

原帖由 橫向 於 10-4-30 08:04 AM 發表
我都係暫時唔玩住喇!講真呢個代理係香港唔算差,重差過佢都有唔少,所以唔關個代表事,而係呢個game好似無咩驚喜比我(其實呢d game隻隻都差唔多,都唔多關隻game事)遲d等佢公測,睇埋d商城野,再睇埋佢有無城戰,同各方面既 ...

隻GAME主SER係台橙..而家已經係公測..請睇台官網..謝謝

原帖由 fatshing227 於 10-4-29 06:53 PM 發表
講真 2岸3地既人都係同1齊玩無分開
但都係得個4個ser 仲要每個ser都無分流就可知佢地既準備廢la
個陣墨香只係香港玩家都開3個ser 每個5-10個分流la
真係言中

有分流..入到GAME..地圖右上地圖名果到選..唔選就自動入最少人果個..謝謝

分流開到 20 個...  每個場景獨立分流....
咁叫冇準備...   內測已有分流1-10...而家公測   開到 20 添啦

其實昨天我上線玩左 成 6小時..冇斷過, 冇點lag (1-3次左右)
冇卡人 (我細佬就卡左在門 1次, 不過重登就冇事) ...  公測先第二日.... 算係咁

呢只game強既地方唔係人人睇到...   有空多留意 人物用各種技能時的動作
尤其是 範圍技... 其他game向地面打一下.. 就爆效果... 呢d係 90年代既技術黎啦...
玄武 既範圍技 你係好清楚睇住佢 拿住武器向四方八面打 或 旋轉身體720度以上, 呢d 技術就係 當年  流星蝴蝶劍 令人如痴如醉既地方...  而家玄武 就表現晒出黎, 重要唔lag...

另外佢招 連 招之間要做到真係打功夫咁, 出現左半秒既 停頓, 希望將來可以改善

試問市面武俠風既  online 有邊只比得起 玄武既 "功夫"感

十週年勳章(賀詞)

唔係呀
我覺得隻game都ok啦
算啦咁啦公測

原帖由 carbig712 於 10-4-30 10:06 AM 發表
DEL +1 唔鐘意佢個pk系統  開個紅唔係砍人 係俾人砍完先有得砍番人.... 好唔掂=..=
人地 出完d招暈你 都冇左好多血  超唔公平

下~_~?咁人地點樣砍到你?!
又要比人砍左先?
未玩過PK 唔清楚~_~

冇分流??自己唔熟隻game就唔好亂炮啦

每個server 都有10條分流,條條分流周圍都係人
樓主其實你有冇玩過

其實玄武冇防外掛程式...連普通既加速都防唔住...........
若果冇外掛 冇加速 得內掛
我完全接受到佢係一隻好game
任務方面打怪會有d提示話俾你知係未任怪
又送隻永久坐騎俾你跑 換轉其他...一定限時囉= =
重任經驗多 唔駛好似aika台版重任咁 得果雞碎咁多 算易升架啦玄武
裝唔似網蟲咁 一定要用商城槌先唔扣耐久  普通用game錢都可以唔扣上限 非常好
而且暫時黎睇 錢搵得快 用得快 控制貨幣我都覺得算唔錯架啦
只要你跟住任 d裝又夠用 唔會話冇裝升唔到
而且組隊系統最多20人 又係有dd特色 例如20人打王 20人混p咁
仲有個公主個劇情都幾好睇丫
整體上我覺得係85分既 你知架啦 作文老師都唔會俾100分你啦 85分實在已經好高
台灣出產 造到咁 算唔錯架啦
集各遊戲之優點之作
唯一可惜的是...不知道game會否與防外掛程式相沖而不裝上其程式
且代理垃圾ser而已

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

隻game係正,但係個代理就"見仁見智"啦

佢隻GAME唔駛太多分流,大把大陸人D電腦支援唔到呢隻GAME~~
我用緊HD4850都唔係好掂(又要換......)

我都del左game.....除左太多人之外...
佢升裝好大問題....+3上+4只用生鐵合極都爆
就算用左幸福上+5都係爆
隻game又要冇點用..都唔知想點
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 05:29 AM , Processed in 0.051705 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存