2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 分左手就快4個月了..但係仲好掛住佢
返回列表 發新帖 回覆
go

分左手就快4個月了..但係仲好掛住佢 [複製鏈接]

識左佢4年幾..大專同學黎既..識左1年後先同佢一齊
同左佢一齊爭少少就夠3年了.. 但今年既1月佢陪左我過生日..
3日後就同我講左分手.. 跟住我知道佢原來已經同左第2個一齊..
果個女仔係佢做part time識既.. 應該同我分手前1個月就識

唉.. 我好似中左毒咁.. 間唔中發夢就見到佢
好多親戚朋友都話唔值得再為佢做任何野
但係我不其然就會想打俾佢.. 想聽佢把聲..
想幫佢搵工.. 想買佢鐘意既野俾佢..
次次行街見到佢鐘意既野 都會停低睇..

有時上facebook又會忍唔住睇佢同佢現任女朋友既相..
一字不溜咁睇佢地所留既所有msg..
睇完自己又會心痛.. 但每日都係咁睇..
我真係冇得救...唉

心照心照~我都有e種感覺~加油~你會好快搵到一個比佢好ge人~加油~仲有好多人會支持你ge

十週年勳章(賀詞)

愛上一個可以只係一秒鐘...但係忘記一段情可能會係一輩子~
但係咁講啦~明知前面係修羅之道都要行落去既唔緊要...不過唔好令到人地擔心自己~
我都行緊呢條路所以可以用同路人既感覺講你知係痛苦中的確會有少少既機會有幸福既感覺但係值唔值得呢個就係你既問題~
姐係咁講~如果係時代廣場你掉左5毫子落地九百幾人係周圍你會唔會汁?好多人都唔會~但係你估一個汁紙皮既婆婆佢會唔會汁?同樣價值既野係你同係我既眼中都有唔同既尺度~所以如果你覺得值既我唔會覺得你有問題因為我都係咁~

多謝你地呀..
佢可以講係我既精神食糧... 佢既意思應該係想同我做返朋友...
可以傾心事.. 一齊食飯.. 吹下水.. 做下運動.. 果隻普通朋友..
如果佢有一日唔再理我.. 唔再聽我電話既話....
我諗唔到我到時會點...

自然吧 放鬆

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

忘記 把所有有關她都del/不看/丟掉.

我都明白你呢種感覺
但係你需知道除左留意佢之外
其他咩都做唔到
so try your best to forget him
我知好難做到
\\加油

呢一刻真係好難做到.. 我唔知點先可以忘記到佢~
我可以點做...?
我而家成日走去sd msg俾佢..
成日都忍唔住打俾佢..
有機會見到佢.. 又要喊..又要囉黎辛苦..
我可以點做

原帖由 siusiulove 於 10-5-11 11:24 PM 發表
呢一刻真係好難做到.. 我唔知點先可以忘記到佢~
我可以點做...?
我而家成日走去sd msg俾佢..
成日都忍唔住打俾佢..
有機會見到佢.. 又要喊..又要囉黎辛苦..
我可以點做

搵fd出去玩 遊下車河
同班fd去小去既地方玩
當然你要有班咁既朋友同有車
如果以上依幾樣都無
咁請幾日假去旅行輕鬆下
近近地唔出國 長洲又得
慢慢思考下 你係唔係真係無佢唔得呢
係唔係真係咁好呢 值唔值得投資
當然 你要死唔通唔比你死咩
我地外人唔知佢係個咩人好難幫到你
但係你要忘記佢方法就講左
當然你唔愛佢or有第2個既時間
你就會自然忘記佢

正常的,過度期,時間耐了,得旦笑

鄂尒多斯市貼金箔13560759714詹淑芬專業貼金箔 物美價廉

深圳市鑫輝金箔貼金工藝有限公司是一傢以金、銀、銅、鋁箔為主材料,集貼金工程、貼金禮品、貼金建材於一體的實業公司。專業承接賓館酒店大廈、寺院佛像廟宇、仿古建築、大型彫塑、高檔別墅的裝飾工程貼金及彩繪等業務;承接高檔裝飾工程貼金中的皺褶、裂紋、仿古、做舊、肌理、碎金、堆金、花彩等多種特殊貼金傚果的加工業務;承接大型板式或畫佈式手繪金銀裝飾畫的加工業務;承接金字招牌、大型徽標的制作加工及彩繪貼金加工業務。

公司自創建以來參與過多傢貼箔面積1000平方以上的星級商務酒店、高級休閑會所、夜總會以及大型公共建築等貼金工程。經過短短?年的磨礪,創造了可喜的業勣,得到了社會各界和各大有名裝飾設計業界人士的高度評價。

金箔工程:酒店、夜總會、天花、線條貼金、`傢俬貼金、招牌貼金、別墅貼金及傢居室內外牆面、頂面、柱頭、羅馬柱貼金。受到內地多傢五星級酒店、夜總會、別墅的內部裝飾埰用。並得到好評。

貼金材料銷售:各種進口金、銀、銅、鋁箔,進口專用貼金膠水、仿古水、仿古油。各種金漆、金粉。
 金飾建材:金、銀、銅、鋁箔玻琍馬賽克、金塼、金腰線,陶瓷貼金等金飾建材。
深圳市鑫輝金箔貼金工藝有限公司
深圳市福田區深南大道2506號
聯係人:詹淑芬
聯係電話:13560759714電子郵箱:jinbo18@163.com
http://www.jinbo18.com詹淑芬

每段失去既愛情,我都會將另一半既info全部西走,

唔想再記得,直到你搵到另一個愛自己既人, 再拎返出黎睇,

笑自己當天有多可笑,看著電腦螢幕在哭, 看著從前的他和女友有多甜蜜,

但其實,你也可以, 發左毛既愛情, 應該掉進垃圾桶,

再準備自己, 去接受另一段愛情

過去的便不要再想了.3.
活好現在吧
別再不開心了

笑傲無雙 玩過星曲WEB

總是想去忘記
但永遠忘不了

笑傲無雙 玩過星曲WEB

明知為一個唔會對你好既人付出係唔值得
但仍會想去付出
仍想他回心轉意

要放手啦!!!
總有下一個等梗你

呢種感覺我都明
我同佢分開唔夠一個月佢同左第二個女仔一齊
我真係接受唔到
但事實係咁我就要面對
我睇過一本書話,佢係分手個時傷害左你一次,但不停重覆諗個難過畫面既係自己
即係害你受千百次傷害既係"自己"
縱使做唔到都真係去試下>>放低佢既野,係fb ignore左佢,del左佢電話,收起有關佢既野,佢既一切消息都唔好知
你應該知道,見佢一次只會令自己難過多一次
你要學識回復一個人既生活,多d同朋友傾計
做一個比以前更值得人鍾意既女仔
你就當呢段時間係比自己改善,增值
唔好成日諗過去,直頭唔好諗(盡量)
加油;)

我覺得事實已經係眼前~
唔好再留戀過去吧!!
始終有冇佢你都要生活~~
好好諗下~~放手吧!

原帖由 siusiulove 於 10-5-6 11:50 AM 發表
識左佢4年幾..大專同學黎既..識左1年後先同佢一齊
同左佢一齊爭少少就夠3年了.. 但今年既1月佢陪左我過生日..
3日後就同我講左分手.. 跟住我知道佢原來已經同左第2個一齊..
果個女仔係佢做part time識既.. 應該同 ...

好正常既小妹妹~~~你經歷一下呢d辛酸對你未來既路一定有幫助!!!
宜家你個心想點就去做吧~~~唔好俾自己有後悔既機會~~~寧願擦傷都好過後悔
但係做每一樣野首先要評估左自己既人生安全先,冇野重要得過自己既生命
繼續為自己既生命去努力吧!!!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:11 PM , Processed in 0.039740 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存