2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 點解你可以咁撚勁?!!?
go

點解你可以咁撚勁?!!? [複製鏈接]

話說有天煉獄大紅咁勁啦~最後肥0因負荷不了自己身體的重量而倒地
在旁的"遁點龜"卻見死不救!!仲衰過明愛間醫院!!唔得閒理佢咁話~
該7.7的人在10多人紅緊之際竟自己淆紅wow
唔該呢句你自己收番埋佢吧 嘻~唔幫手仲話打緊紅人既我地唔紅 笑

[img] [/img]

恥笑佢啦

你第一日識 小朋友/小影 ?___?  呢2條友不嬲廢柴+淆紅 , 只係識口戰 =]

Ps : 呢幾日我見到煉獄大紅 , on住小影既果位廢柴[小影/小朋友] , 係門口做『報位王』 , 戰友大紅 , 自己竟然『縮沙』omg !?!?

原帖由 凶兆 於 10-5-7 04:51 PM 發表
你第一日識 小朋友/小影 ?___?  呢2條友不嬲廢柴+淆紅 , 只係識口戰 =]

Ps : 呢幾日我見到煉獄大紅 , on住小影既果位廢柴[小影/小朋友] , 係門口做『報位王』 , 戰友大紅 , 自己竟然『縮沙』omg !?!?

冇計啦 小弟仲係學生 ^^冇錢買護魂 咪淆下紅玩下分身! just game^^' 借問你同田雞隻ac幾時先開封番? 你自己冇錢買點 唔識番工自給自足 要求人比點你買護魂玩!. 之前仲話邊個求邊個ac^^['你e加都係求人借ac比你同求人比點你買護魂炸..^^'
田雞e加就勁啦 冇高lv ac玩 玩隻4字頭ac幾開心^^' 隻ac 我諗佢自己^^'唔會好似你咁比人封左ac e邊求人點 另一邊又求ac ..玩唔起可以唔玩 唔洗咁樣衰求人嫁><'

原帖由 癲乂小影 於 10-5-7 06:55 PM 發表

冇計啦 小弟仲係學生 ^^冇錢買護魂 咪淆下紅玩下分身! jast game^^' 借問你同田雞隻ac幾時先開封番? 你自己冇錢買點 唔識番工自給自足 要求人比點你買護魂玩!. 之前仲話邊個求邊個ac^^['你e加都係求人借ac比你同 ...

唔想笑9你 唔邁仲以為你係小學雞>.<"  

我求人俾ac我玩? 你講豬豬呀?@@  你問下佢我有冇求佢@.@  

仲有 , 我同田雞2隻分身都玩到你地收皮 , on親豬豬隻ac就秒到你地唔起 , 肉撚酸 /.\

煉獄平時有份開紅都有資格出聲 , 係你冇7.7 , 開隻正身係門口做門口狗 ?_? 諗起都想笑 /.\ 小影淆西報位王:法炎門口 小心!!!!  真係想笑撚死人咩~_~

原帖由 凶兆 於 10-5-7 07:27 PM 發表

唔想笑9你 唔邁仲以為你係小學雞>.<"  

我求人俾ac我玩? 你講豬豬呀?@@  你問下佢我有冇求佢@.@  

仲有 , 我同田雞2隻分身都玩到你地收皮 , on親豬豬隻ac就秒到你地唔起 , 肉撚酸 /.\

煉獄平時有份開紅都有資格出聲 , 係你冇7.7 , 開隻正身係門口做門口狗 ?_? 諗起都想笑 /.\ 小影淆西報位王:法炎門口 小心!!!!  真係想笑撚死人咩~_~  

我冇on 成個星期^^' 成日話我玩分身 你e加又自打咀巴? 我同田雞2個玩分身玩死哂. 你之前比我地十幾隻分身玩死仲爽^^?'' 你只係解釋你自己冇求人ac玩 ! 姐係墨認自己有求點數吧^^' 另外? 情書唔通又有求小了咩?.? 你唔問番小了? 識話人唔識話自己! 中三未未讀得完 垃圾" 文肓 智商低的小朋友! 仲有我報位又點?? 你對人不對事?你自己果邊d人 唔通又冇報位咩? 你平時係盟頻話邊個邊個 4鬼埸 食大埸!果d唔算叫做報位咩? 只係唔同頻講出黎姐?咁就好笑?? 係唔係你太耐冇出街? 小小事就覺得好得意 好出奇!? 你話係 我絕對唔會怪你!^^ 你地真係陰公 比人封左ac 要求豬豬 人地on緊果時 自己就要玩分身 ><'

原帖由 癲乂小影 於 10-5-7 07:35 PM 發表

我冇on 成個星期^^' 成日話我玩分身 你e加又自打咀巴? 我同田雞2個玩分身玩死哂. 你之前比我地十幾隻分身玩死仲爽^^?'' 你只係解釋你自己冇求人ac玩 ! 姐係墨認自己有求點數吧^^' 另外? 情書唔通又有求小了咩? ...

1. 你係當時人? 幾時做埋門口狗?@@

2. 我求人入點數??   你有證據? 0.0

3. 我讀書讀到中幾 , 咩學歷你又知?? 又老作? 作得就作? 作就當係呀??

4. 我玩邊隻ac , 唔輪到你講 , 你亦到冇資格講 , 我只係知道我玩邊隻ac都可以打柒你地~sosad=[

5. 我隻凶屮兆係地獄盟 , 大紅既時候 , 邊次冇紅 ? 我係有報位 ^^ 但係我唔似你淆紅~唔會企門口白名見有人黎就吠囉~~~哈哈~~~淆紅報位王小影/.\

原帖由 凶兆 於 10-5-7 07:49 PM 發表

1. 你係當時人? 幾時做埋門口狗?@@

2. 我求人入點數??   你有證據? 0.0

3. 我讀書讀到中幾 , 咩學歷你又知?? 又老作? 作得就作? 作就當係呀??

4. 我玩邊隻ac , 唔輪到你講 , 你亦到冇資格講 , 我只係知道 ...

1. 唔知你講咩!
2.bbyy 冇入點比你? 佢唔入比你 你唔on一個星期? 成ser差不多知道哂^^'仲要多講?
3.你讀到中幾 咩學歷 !大約睇得到同估到! 果次要塞鳴沙山 問你 英文1~10 叫你打出黎 你打到6 之後唔識打上去..之後兜兜兜^^'(唔好叫我比相你睇..冇影^^' 但心照啦 你話冇我都叫你唔脹;..)
4. 咁我玩邊隻ac 到唔到你黎講呀?on 9仔 !都係啦 有口話人 冇口話自己/.. 我玩咩ac都好. 都係玩緊墨湘online..都係打緊你地^^'但實力唔好ja.. 我玩正身 分身 你都冇資格講 thx. 仲有我報位又點?提下自己友唔得^^出唔到盟頻咪 大頻講lor 好出奇咩??唔通你出盟頻講咩位呀果d 又係 笑料? 你真係好低能=]

原帖由 癲乂小影 於 10-5-7 07:55 PM 發表

1. 唔知你講咩!
2.bbyy 冇入點比你? 佢唔入比你 你唔on一個星期? 成ser差不多知道哂^^'仲要多講?
3.你讀到中幾 咩學歷 !大約睇得到同估到! 果次要塞鳴沙山 問你 英文1~10 叫你打出黎 你打到6 之後唔識打上去.. ...

1. 你做左狗健隻狗??  代狗健講野??

2.bb冇入點俾我就冇on一個星期?? 我講過係我上唔到網 , 你中意繼續屈就屈~ 煉獄中意老屈^^ 要屈就唔駛再講~

3.9唔搭8, 又想老屈我呀?@@ 小影你都幾屈得 乜都老作就當係?_?

4.我隻凶兆封左ac , 先玩其他ac , 但係我玩咩ac都打柒你地 , 實力亦好強=] thx^^

5.我講左 ^^ 我係戰友大紅既時候, 有上線 , 都唔會好似你咁淆紅 , 企門口白名報位咁肉撚酸 7.7

原帖由 凶兆 於 10-5-7 08:00 PM 發表

1. 你做左狗健隻狗??  代狗健講野??

2.bb冇入點俾我就冇on一個星期?? 我講過係我上唔到網 , 你中意繼續屈就屈~ 煉獄中意老屈^^ 要屈就唔駛再講~

3.9唔搭8, 又想老屈我呀?@@ 小影你都幾屈得 乜都老作就當係? ...
4.我隻凶兆封左ac , 先玩其他ac , 但係我玩咩ac都打柒你地 , 實力亦好強=] thx^^

5.我講左 ^^ 我係戰友大紅既時候, 有上線 , 都唔會好似你咁淆紅 , 企門口白名報位咁肉撚酸 7.7

1. 你理我講邊個? 我自己代表緊自己講野 冇代表其他人 你又誤錯意思啦 低能仔
2. 你唔認 我都吹你唔脹^^' 你話你有on都得嫁..但全ser差不多人都知道你求點^^'
3. 我冇屈你嫁^^'
4. 你比人封ac. 有冇諗下自己點解比人封呀7.7 打機打到上哂腦.. 我咩ac都玩 但可能實力唔可以隻隻一樣勁啦^^'畢竟我係學生.唔洗好似d人要求人..
5.你講左 關我鬼事! 冇護魂咪企下門口幫手lor... !ps 有上線咪可能幫手 但唔係個個嫁^^'

原帖由 癲乂小影 於 10-5-7 08:03 PM 發表

1. 你理我講邊個? 我自己代表緊自己講野 冇代表其他人 你又誤錯意思啦 低能仔
2. 你唔認 我都吹你唔脹^^' 你話你有on都得嫁..但全ser差不多人都知道你求點^^'
3. 我冇屈你嫁^^'
4. 你比人封ac. 有冇諗下自己點 ...

1. 我講緊你代狗健出聲呀 , 你中文水平都幾低w0w~小學雞^^

2. 有證據就拎出黎吧 , 冇就收皮吧 =] 老屈當真相?@@

3. 實力同求人 , 有關係架咩? 你係手殘就手殘架啦 求人你會變 神手呀?_? 傻西小影=]

4. 我講緊你係煉獄大紅 , 係門口白名企報位王 , 想表達你淆西+冇撚出色+肉撚酸 , 明嗎?@@ 死兜爛兜話自己冇護酌就大哂?? 口戰當幫左手?@@

原帖由 凶兆 於 10-5-7 08:11 PM 發表

1. 我講緊你代狗健出聲呀 , 你中文水平都幾低w0w~小學雞^^

2. 有證據就拎出黎吧 , 冇就收皮吧 =] 老屈當真相?@@

3. 實力同求人 , 有關係架咩? 你係手殘就手殘架啦 求人你會變 神手呀?_? 傻西小影=]

4. 我講緊你係煉獄大紅 , 係門口白名企報位王 , 想表達你淆西+冇撚出色+肉撚酸 , 明嗎?@@ 死兜爛兜話自己冇護酌就大哂?? 口戰當幫左手?@@

1. 我都話代表緊自己^^' 你係唔係咁都睇唔明?
2.咁你有冇相証明你冇求人點=.=? 原理一樣lor=.= on 99
3.實力同求人 可能冇咩關係. 但手唔手殘都係靠玩得多. 你1日玩15個鍾 1 2年都唔會手殘ge^^' 但我唔係日日/玩咁耐^^' 手殘小小唔係咁都怪我呀><' 仲有 你唔求人入點比你買護魂 你點神手都係廢^^' 畢竟這是game^^' 點勁都係假野;唔通你出黎番工 同老細講 我打機係神手.?
4. 咁我係學生 冇錢買護魂ma>< 體諒下我啦.. 我唔會求人入點買護魂ge. 但係報名可能唔算幫到好多手 ^^'但係都可以幫到小小忙吧^^'  煉獄大紅我都想紅>< 冇護魂呀.. 體諒體諒咁多位煉獄戰友^^' 地獄盟都要體諒番昆狗^^' 佢比人封左隻ac ^^'

原帖由 癲乂小影 於 10-5-7 06:55 PM 發表

冇計啦 小弟仲係學生 ^^冇錢買護魂 咪淆下紅玩下分身! just game^^' 借問你同田雞隻ac幾時先開封番? 你自己冇錢買點 唔識番工自給自足 要求人比點你買護魂玩!. 之前仲話邊個求邊個ac^^['你e加都係求人借ac比你同 ...

傻撚 乜天羽求人借ac咩= =我只係知佢1比人封ac 就成3隻86lv up ac話借比佢打交
你呢?!請問有冇人借比你?定你求都冇人借?!我e+都有3隻80lv up ac玩囉 唔好意思
9唔9出黎打下 你又唔知我乜水 吹牙?! 反正玩分身不知幾撚爽 打到你班傻撚仆街 kaka

原帖由 步忽雞 於 10-5-9 10:40 AM 發表

傻撚 乜天羽求人借ac咩= =我只係知佢1比人封ac 就成3隻86lv up ac話借比佢打交
你呢?!請問有冇人借比你?定你求都冇人借?!我e+都有3隻80lv up ac玩囉 唔好意思
9唔9出黎打下 你又唔知我乜水 吹牙?! 反正玩分身不 ...

係呀係呀 佢背後係點你咁清楚嫁??^^' 乜原來佢一比人封ac 就求十幾條友借ac比佢呀! 陰公lor... 我就唔洗求人借ac ge^^' 冇好高lv咪玩低lv lor 洗好似成隻狗咁左邊乞完去右邊???

原帖由 步忽雞 於 10-5-9 10:40 AM 發表

9唔9出黎打下 你又唔知我乜水 吹牙?! 反正玩分身不 ...

同佢講野哂氣啦~~係個傻仔小影眼中 , 佢諗覺得係就當自己岩 @@  洗撚理佢?_?  分身都打殘佢地班垃圾~洗乜講咁多=]

原帖由 凶兆 於 10-5-9 03:12 PM 發表

同佢講野哂氣啦~~係個傻仔小影眼中 , 佢諗覺得係就當自己岩 @@  洗撚理佢?_?  分身都打殘佢地班垃圾~洗乜講咁多=]

我分身唔係打番你地咩?點殘法?傻仔  唔通你講d野覺得自己唔岩嫁?咁得意 傻仔!比人封左ac就唔好兜啦 好柒! ^^' 唔知邊個成日話我玩分身 廢呢^^' e加大家一樣吧^^' 唔好兜啦 好樣衰嫁真係

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:10 PM , Processed in 0.048994 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存