2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛奇Rakion 各職業要點加點?!
go

各職業要點加點?! [複製鏈接]

忍影世界 玩過星曲WEB

我想知弓手同刺客應該點加點!!

原帖由 killmic 於 2010-5-8 22:58 發表
我想知弓手同刺客應該點加點!!

本人對弓手都係先加滿移動速度

然後再加滿遠程攻擊

最後加滿特殊攻擊

本人係對弓手先咁加既

可能本人加點方法會有D非常人加點方法

話唔埋我D加點方法可能有誤導成份,所以樓主你唔好抄我~

自於刺客本人唔係幾太清楚

~注意:本人冇列明清楚在洛奇online裡只係玩弓手職業

本人只係給一個少少意見比樓主聽,所以唔好誤會

自於樓主會唔會跟本人加點方法去做就隨便樓主喜歡,敬請留意~~

忍影世界 玩過星曲WEB

OK....THX~其實D人一箭接一箭咁快係咪加左攻速!?

弓手要先加遠距離攻擊
不加的話,你射鐵匠就知有幾無力
而且近戰時可以用跳砍,跳砍係計遠距離攻擊,硬直較短

之後再加跑速同攻速,最後先加護甲

加到80就好,80以後每1點加的能力減半

通常弓手加法係 遠攻 移速 護甲 通常遠攻先加到30~50左右 加移速 到足夠既時間 加埋護甲 當然因人而異
個人唔建議玩近攻...近攻屈到新手 老手面前只會死得更快 建議keep住用箭 練用弓箭打近攻

刺容既打法比較多種:
1) 跳攻型: 全加遠攻(唔知點解跳攻計遠攻攻擊力) for冇咁易死 可以加15-30點攻速 難度比較高 但係最勁 新人玩呢個比較易死
2) 擒拿型: 先加30-50點攻速 之後爆擒拿攻擊 用stun grip黎殺人 (姐係1 hit 普攻 接grip attack)
3) 儲氣攻擊型: 加特攻 & 攻速 先後次序不限 志在快速用儲氣攻擊 係敵人既幫手黎到之前打完 後期殺得幾唔錯 因為刺客儲氣攻擊起手超快
4) 擾敵型: 加大量攻速 移速 用普攻/跳攻阻住敵人&協助隊友連擊 如果想打痛d 建議加遠攻(跳攻)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 12:31 PM , Processed in 0.027087 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存