2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 從未玩過咁爽快既game~
go

[閒聊] 從未玩過咁爽快既game~ [複製鏈接]

用大約5分鐘下載隻game
裝好~開始玩,玩左唔夠10分鐘...彈game
再上線...伺服器明明順暢...就一直都連唔倒
之後直接 控制台->delete

幻月之歌--不思議之初體驗!

十週年勳章(賀詞)

良好的曲線

夠爽快....我欣賞你....欣賞你咁無耐性........

原帖由 pcwwp 於 10-5-11 12:33 AM 發表
夠爽快....我欣賞你....欣賞你咁無耐性........

因為我想轉game~所以試緊有咩新game好玩
我彈game之後~都試左半個鐘上唔上倒架
我睇佢順暢都入唔倒game~人多應該幾難玩下
所以delete

原帖由 kennybear 於 10-5-11 12:46 AM 發表

因為我想轉game~所以試緊有咩新game好玩
我彈game之後~都試左半個鐘上唔上倒架
我睇佢順暢都入唔倒game~人多應該幾難玩下
所以delete

好順....自己check下部電腦有無問題先...

唔好係到做死忠啦~~

頭先11點幾果陣的確係所有分流都係正常/順暢,,
但係就出現連線逾時,,

而家剩計今日已經回左兩次,,每次仲要回一個鍾以上,,
一間所謂既大公司既備份工作差到咁??完全係不知所謂

十週年勳章(賀詞)

聽你講,我都唔知點解咁多人玩
封測好心佢就DEL檔啦
減低遊戲壽命

原帖由 OGC-離棄方兒 於 10-5-11 03:04 AM 發表
聽你講,我都唔知點解咁多人玩
封測好心佢就DEL檔啦
減低遊戲壽命

宜家d game測試刪唔刪, 其實好視乎隻game做左幾多內容, 同遊戲公司預計隻game有幾耐命...
如果封測時間大部份人都玩左全內容一半...刪完檔邊有人剩

正常情況下測試內容佔全部內容比例非常小, 想長期營運, 咪公測刪檔囉
測試內容佔全部內容比例唔算小, 但係想做半年以上, 咪封測刪檔囉

-.-你電腦配置問題?
封測姐 唔洗爆肝既 我都係日日玩得2-3個鐘都16 lv

失9望

連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!連線愈時!斷線!

引用8樓:測試內容佔全部內容比例唔算小, 但係想做半年以上, 咪公測先刪囉

你意思係...依家算係封測 而唔係公測 = = 咁即係仲要等公測.... 咁到時咪可能..會要.. (丫門)

繼續提升遊戲品質及解決目前出現的Bug問題,我們需要於明日(5/11)上午11時至下午二時進行維護工程。
不便之處,敬請見諒。

<幻月之歌>營運團隊敬上

隻game暫時60lv封頂
而且仲有好多地方未出
我部機連張顯卡得返26mb都玩到 明顯是個人電腦問題
連線逾時嘛 那就是回經的簡稱 無疑的確令我很失望-_-
還有就是封測中 將就一下
上面說封測刪檔? 現在是有點卡買的 刪檔的話...黑橙擔當不起 (也太貪錢了吧 封測也開放商城

隻game暫時60lv封頂
而且仲有好多地方未出
我部機連張顯卡得返26mb都玩到 明顯是個人電腦問題
連線逾時嘛 那就是回經的簡稱 無疑的確令我很失望-_-
還有就是封測中 將就一下
上面說封測刪檔? 現在是有點卡買的 刪檔的話...黑橙擔當不起 (也太貪錢了吧 封測也開放商城

原帖由 佐為 於 10-5-11 11:41 AM 發表
引用8樓:測試內容佔全部內容比例唔算小, 但係想做半年以上, 咪公測先刪囉

你意思係...依家算係封測 而唔係公測 = = 咁即係仲要等公測.... 咁到時咪可能..會要.. (丫門)

你會錯意
橘子話到明"封測不刪檔" 我都信佢一定唔會刪
我話"公測先刪" 其實意思係"踏入公測時刪檔"=封測刪檔,  如果有歧義我去改下個post
其實我唔想講太明所以有一句冇打出黎, 心照不宣

大家見到橘子咁急出商城都知乜事啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 12:59 PM , Processed in 0.041590 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存