2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 ******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!! ...
樓主: danny108735
go

[閒聊] ******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!!****** [複製鏈接]

你話你係咪~犯賤~~~開POST比人插~~

正一大眾尿壺

我岩岩9點45分撞ser撞到家陣都味入到..

樓上所有人太多字我冇睇

我剩係知如果冇人開post, 遇到登入問題哥時好難搵答案, 好似尋晚咁, 冇人嘈我都唔知新ser 1,3 ch 壞左 但ch 2 ok, 冇人嘈我都唔知d人回lv回幾多, 冇人嘈橙仔一定要更多時間去攪好個ser.
咁我想問, 嘈有咩唔好?

嘈ge貼如果係膠貼一係好快沉, 一係好似樓主咁比人插, 根本唔駛人操心

同埋, 如果d 意見o係埋一個post, 個post 又冇人manage ge話, 你知唔知個post會有幾多頁, 人人都o係哥個post回幾句廢話, 你知唔知幾難搵返有用ge料 ?

笑傲無雙

樓主,我唔係插你,但係你張「嘈」E個字變成「意見」,你會開心D ..

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

食花生等睇戲

笑傲無雙

樓主你的言論好似有點......
然而有時真的不知為何要爭論不休......

遊戲開發得好唔等如代理會做得好,
但大家又有否明白做代理的苦處 ?!
尤其這遊戲好似係香港是全球首個發放地點,
遇到有問題時又沒有前車之鑑, 應該只有等待原廠解決,
就算代理想積極解決問題, 都無計可施吧.

其次甚麼封測不刪檔就有如公測一樣等等的討論,
其實真的要執著於此嗎 ? 都不只這遊戲是封測不刪檔吧.
大家針對的應該是封測開了商場, 但SERVER卻又LAG又回潮,
而用了的點數又沒了......讓人感覺似欺騙玩家吧.
但我又想問一句, 有多少玩家入了點, 花費了多少呢 ?
而由開SERVER到現在, 只有數天而矣,
遊戲的收入是否已經足夠去填補那筆遊戲版權費等等的營運開支 ? 我想沒那麼快吧 !
既然如此, 我想沒代理公司會想在收不回成本前就做衰隻GAME, 導致到做後收支不平衡吧 !

大家仲記得 “光明戰記” 這遊戲嗎 ?
感覺就像Q版魔獸的遊戲 !
當時台灣公測有問題, 而香港就封測不刪檔,
但最後呢 ? 好像封測不刪檔了數天, 然後半年後才有公測......但人氣好像已經大不如前了 !
(應該係, 我仲記得我等了這遊戲很久也不公測......)
與其大家覺得封測不刪檔又開商場騙錢等等,
倒不如換個角度想是代理想保持遊戲的人氣,
不想大家久等遊戲而導致人氣下滑沒人玩吧 !

代理公司是有做得不好的地方, 但不代表是騙玩家錢吧,
可能是稍後才作出回潮賠償和點數賠償等公告呢 !
我明白大家愛之心責之切, 但少一點怒氣, 多一點包涵,
少一點批評, 多一點意見, 對遊戲會有更多既幫助 !
大家是來享受遊戲, 不是嗎 ?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

點解我覺得橘子套鞋令身左咁多既

樓主潛左水?

原帖由 y0235051 於 10-5-11 11:55 PM 發表
你話你係咪~犯賤~~~開POST比人插~~

正一大眾尿壺

開post一定有人反對 有人贊成既啦
你諗野唔好咁主觀bo

原帖由 ◇俊◇Chun 於 10-5-11 11:51 PM 發表
話人之前,諗下自己先,你自已都識講:諗下自己有冇資格去話人啦

我講左解釋啦 你文盲??
想要人講幾多次??
睇番戈post啦

原帖由 BlueO 於 10-5-12 12:20 AM 發表
    樓上所有人太多字我冇睇

我剩係知如果冇人開post, 遇到登入問題哥時好難搵答案, 好似尋晚咁, 冇人嘈我都唔知新ser 1,3 ch 壞左 但ch 2 ok, 冇人嘈我都唔知d人回lv回幾多, 冇人嘈橙仔一定要更多時間去攪好個ser.
    ...  

大家既立埸唔同
所睇到既野自然會唔同..
我既立埸唔同你地
所以我睇到你地d就覺得係嘈貼
而你地睇到我d貼就覺得嘈貼

原帖由 自由之影 於 10-5-12 01:41 AM 發表
******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!!******
可應用於樓主。

sor 我係孤軍作戰 所以係冇戈地字

原帖由 ◎康仔● 於 10-5-12 01:42 AM 發表
wow 護主犬一吠  人神共憤:em012:
食花生等睇戲

又一冇文化既人
浪費牙公d錢

原帖由 魔龍寶貝II 於 10-5-11 11:29 PM 發表
抱怨邊度得罪你?
抱怨只不過係將自己既不滿發洩出黎,
人地用言語發洩出黎已經好好
個game真係做得好好,無問題既
邊有人抱怨?
有人抱怨 姐係隻game做得未夠好
換個角度黎睇,可以當抱怨係1種意見

原來抱怨都係 ...

咁抱怨到成戈版都係算點先??
姐係叫d想玩既人一入到2000fun就唔好玩??

原帖由 -澤田綱吉v 於 10-5-11 11:35 PM 發表
無人批評就唔會進步啦
人人都有發言權
自己有冇資格去話人啦
↑呢句野點解?
你自己有咩資格話人?

我講左點解啦..唔好再問啦

原帖由 ramaster1 於 10-5-11 11:40 PM 發表

(我唔想引起罵戰, 只係好想串你)
你都一樣係到嘈嘈嘈, 還番比你 : 嘈就會好啦咩??嘈左會威d??

我嘈一次就比你咁講..
人地嘈咁多次你又唔話佢地??
雙重標準 ..做人做到你咁都得嫁啦

******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!!******
可應用於樓主。

wow 護主犬一吠  人神共憤
食花生等睇戲

雖然中氣十足......但你咁講又不太對........
人地有發言權 ,想講咩野就講咩野 ,你阻止唔到 ,你強行用言語對罵 ,反觀對方立場 ,你同佢無咩野分別 .
言語有好便會有壞 ,何必執著於對方講什麼呢?.....難道人地無知你都跟住無知?...

官員方只會意見照受 ,態度如何就只能作個昐盼望 ,唔好便失望 ,好便支持 ,
我諗你都係最好入佢地dpost對罵好過自己開post ,好過做聚眾人箭靶...

原帖由 pcwwp 於 10-5-12 01:55 AM 發表
雖然中氣十足......但你咁講又不太對........
人地有發言權 ,想講咩野就講咩野 ,你阻止唔到 ,你強行用言語對罵 ,反觀對方立場 ,你同佢無咩野分別 .
言語有好便會有壞 ,何必執著於對方講什麼呢?.....難道人地無知你 ...

我冇執著對方講既野..我只係指出佢既錯誤..
唔通咁都有錯??指出他人既錯誤都算無知??
另外..我有用言語上既攻擊咩??

原帖由 danny108735 於 10-5-11 08:56 PM 發表
希望唔好再話隻game啦...
又要話 又要玩...玩得咁唔開心玩黎做乜??
橘子開先河封測出商城又唔得??
咁何來會有哥倫布發現新大陸??
一班守舊既人正係識係到嘈嘈嘈..
嘈就會好啦咩??嘈左會威d??
咁叻你地唔開公司 ...

睇黎你真係畀黑橙養到肥肥白白
你icon幅圖襯晒你

我又無講你有言語上攻擊他人.....只係話對罵姐....

加上我又唔係反對你講既野......只係 ,覺得你講得不太對....

就如你所講 ,指出人地既錯誤唔係無知 ,我指出你錯誤 ,反之亦然 ,又唔洗咁樣質問我......

你都識講 呢個系一隻唔收錢既game 冇人迫你去買點去玩 另一方面呢度都唔系一個收費既網站 冇人叫你一定要睇個d p0 視而不見    同埋鳩吹老作   打完再惡    都系大部份香港人的青少年曾經做過既行為 樓主 你真系 強

唔通樓主係官方既人?

原帖由 akskdkfkkk 於 10-5-11 09:00 PM 發表
GOOD,,我唔會叫你做狗,,不過我會叫你做死忠

好想叫樓主收皮

收聲啦樓主
已有 1 人評分Good 收起 理由
ramaster1 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 danny108735 於 10-5-11 08:56 PM 發表
希望唔好再話隻game啦...
又要話 又要玩...玩得咁唔開心玩黎做乜??
橘子開先河封測出商城又唔得??
咁何來會有哥倫布發現新大陸??
一班守舊既人正係識係到嘈嘈嘈..
咁叻你地唔開公司 ...

此地無銀三百兩

抱怨緊人地咁多抱怨 lolz

只能說我笑了
人地抱怨又唔係話渣住把刀拎住把槍迫你睇 同你講... 除非..

華哥都有講

今時今日咁既服務態度 係唔得嫁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:32 PM , Processed in 0.038948 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存