2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 ******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!! ...
go

[閒聊] ******唔好再發抱怨文啦..你地班人好不知所謂牙!!****** [複製鏈接]

希望唔好再話隻game啦...
又要話 又要玩...玩得咁唔開心玩黎做乜??
橘子開先河封測出商城又唔得??
咁何來會有哥倫布發現新大陸??
一班守舊既人正係識係到嘈嘈嘈..
嘈就會好啦咩??嘈左會威d??
咁叻你地唔開公司做下代理??
人地唔洗搵食??
你地有冇站係人地既立場睇下嫁??
成日關心自己..仲細咩...開始要有思想嫁啦
世界不斷變緊...而你地班人...沒有進步咁嘈緊
仲有..隻game係免費嫁..
冇人叫你地用錢買點玩嫁
隻game係冇逼你地去買點嫁
唔好成日話佢有商城..就要滿足哂你d要求啦
想要滿足哂你地d野 自己去買出奇蛋啦
仲有一個2000fun朋友..
成日話撐橘子d人做狗...
講出黎都笑死人 成戈小學生咁
只係立埸唔同姐 洗唔洗咁牙??
好心你地話人戈時 諗下自己有冇資格去話人啦
相信你地睇左呢一句 又會用番黎話我
但我自問..我有資格話你地
至少我唔係一個怨天尤人既人
正係識話人地 唔識接納既人

已有 7 人評分Good 收起 理由
kwan183 + 1 你說的內容我非常同意
cyber糖 + 1 帖已閱。零分重作
~杰~ + 1 支持你!下次繼續^_^
糖糖笨* + 1 不能同意更多
ryan2005 + 1 非常同意 冇問題就唔會封測LA 早D測哂D BUG ...
eric200723 + 1 你說的內容我非常同意
再造飛機欖 + 1 戈D人咪叫犯賤囉.又要話人黑.又要玩

總評分:  Good + 7   查看全部評分

GOOD,,我唔會叫你做狗,,不過我會叫你做死忠

有份玩吾可以比意見?
無意見何來進步?
醒少少啦樓主
提出意見都只系想隻game有改善
而你就系度嘈
真正不知所謂吾知系邊個呢?

原帖由 tszkun1008 於 10-5-11 10:33 PM 發表
有份玩吾可以比意見?
無意見何來進步?
醒少少啦樓主
提出意見都只系想隻game有改善
而你就系度嘈
真正不知所謂吾知系邊個呢?

借問聲...出面戈d係意見??
仲有..本版有戈貼係專比人講意見
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4100955&extra=page%3D1
點解唔係到講??要不停發post??
唔係我要醒少少 而係你未從夢中醒來

原帖由 zxctimhk 於 10-5-11 10:37 PM 發表
咩呀
我地係要玩
不過係發帖係到
比gm個班人1仔見到下都好
重有把出錯的問題同大家分享
唔通你應為
1.同客講服就好
不用和其他人分享一下可能可以走開唔好入左個BUG到
2.咩都不用講
咁d gm個班人點知有咩問 ...

天才兒童
睇下呢戈post先啦
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4127285&extra=page%3D3
乜都唔識係到嘈

雖然對黑橙的所作所為很不滿(時常維護...回溯...等等)
但我還是會繼續玩我自己的角色

原帖由 danny108735 於 10-5-11 08:56 PM 發表
咁叻你地唔開公司 ...

一個好普通既例子:  
我行入間時裝店~我就算唔買野只係睇~你都係要服務我~開得就要接受評論~
點解人地要評論就唔該你檢討~ok~唔一定個個評論都岩~咁呢個你要自己分析
人地一評論你就話:冇人迫你玩wo~唔鍾意咪走囉~
就等於你做一個sales:個客唔買野~你就可以黑面?可以唔理個客??

一個封測就大晒???唔該你用下腦先再講野
我唔係話呢個sever 唔好~意見係求改進....唔係比你地當耳邊風...
如果照你既角度黎講!!!
咁接受唔到玩家既評論就唔好開!!!!冇人叫你買隻game返黎開!!!!開得唔好又係度話係封測唔接受評論!!!到底係邊個冇腦邊個係度嘈~唔該你自己諗下

原帖由 kirbychan 於 10-5-11 10:51 PM 發表

一個好普通既例子:  
我行入間時裝店~我就算唔買野只係睇~你都係要服務我~開得就要接受評論~
點解人地要評論就唔該你檢討~ok~唔一定個個評論都岩~咁呢個你要自己分析
人地一評論你就話:冇人迫你玩wo~唔鍾意咪走 ...

睇清楚啦...我講抱怨文牙...
帶眼回post啦...唔係評論文牙
2種唔同嫁...嫩b

原帖由 danny108735 於 10-5-11 09:25 PM 發表

睇清楚啦...我講抱怨文牙...
帶眼回post啦...唔係評論文牙
2種唔同嫁...嫩b

嫩b??   你好老咩~?

原帖由 zxctimhk 於 10-5-11 09:27 PM 發表

你講得都好岩
個版唔係發下意見
咁技術個d
討論個d(e個帖)
都唔好發?
只係發買買賣賣個d交易帖orc公會招生帖?

同呢d人講野都晒氣 = =

原帖由 zxctimhk 於 10-5-11 10:57 PM 發表

你講得都好岩
個版唔係發下意見
咁技術個d
討論個d(e個帖)
都唔好發?
只係發買買賣賣個d交易帖orc公會招生帖?

講左幾多次
意見神早有戈post分類左出黎
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
唔洗係咁開新post嫁
明唔明牙??

我話樓主你都白痴既...打e d post出黎都唔知係咪前世未比人串過定係覺得自己好有道理又或者覺得自己串人好勁....你都唔知係咪幻月d自己人係到扮普通人上黎玩野...我地咁樣投訴算好小事ga啦...你開e d post出黎而為有用咩?..咪搞到罵戰再勁d咁解lo...好心你開post出黎之前用個腦諗下會有咩後果...唔好正係一味想攞威....你而為咁樣幫幻月講好說話有用咩?....你而家正到個問題越黎越離譜ja!

冇批評點會有進步
回溯都唔出聲咩.
嘈都係想佢盡快改善啫,
乜都唔出聲同自閉有咩分別,
總之想人唔嘈好簡單,
盡快處理d問題啦。

出抱怨文除左係要俾橘子睇, 更重要係要其他玩家同潛在玩家意識到問題所在

商城crossover回溯呢條河的確夠潮
我唔知封測商城算唔算開先河, 但係我好確定如果冇人反抗絕對係新地獄

到時隻隻game都 封測x商城x回溯,
please blame yourselves, 因為你地今日冇出聲, 聽日人地當你地係M

抱怨邊度得罪你?
抱怨只不過係將自己既不滿發洩出黎,
人地用言語發洩出黎已經好好
個game真係做得好好,無問題既
邊有人抱怨?
有人抱怨 姐係隻game做得未夠好
換個角度黎睇,可以當抱怨係1種意見

原來抱怨都係不知所謂?
已有 1 人評分Good 收起 理由
ramaster1 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙

無人批評就唔會進步啦
人人都有發言權
自己有冇資格去話人啦
↑呢句野點解?
你自己有咩資格話人?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 danny108735 於 10-5-11 08:56 PM 發表
咁叻你地唔開公司 ...

(我唔想引起罵戰, 只係好想串你)
你都一樣係到嘈嘈嘈, 還番比你 : 嘈就會好啦咩??嘈左會威d??

家陣免費online game多不勝數  人地畫面幾好幾差.幾食錢幾唔食錢都好..
只小都唔會連入game都有困難掛-....-
封得測自然要我地比意見咖啦-.-有陣時真係好姣咖ma 家陣又入唔到ser
封測左幾日啦.分流方面仲味有改善   唔講出黎 唔通默默等間野自己發現?

原帖由 →※木│瓜※← 於 10-5-11 10:11 PM 發表
家陣免費online game多不勝數  人地畫面幾好幾差.幾食錢幾唔食錢都好..
只小都唔會連入game都有困難掛-....-
封得測自然要我地比意見咖啦-.-有陣時真係好姣咖ma 家陣又入唔到ser
封測左幾日啦.分流方面仲味有改善 ...

我SUPPORT你~~

我地尼班海外玩家~~~連更新都更新唔到~~

唔通唔出聲呀....

我地叫好有耐性~~只係開POST~叫GM 搞搞佢~~

你老味~~換轉係你...你洗頻都似~

笑傲無雙

話人之前,諗下自己先,你自已都識講:諗下自己有冇資格去話人啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:01 PM , Processed in 0.055611 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存